Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Οι τιμές της καμπυλης ινσουλίνης είναι αυτές που προανέφερα κ δε φαίνονται υψηλές.. αλλά στην κατηγορία αντίσταση στην ινσουλίνη λέει πως έχω αρχομενη αντίσταση. Τι σημαίνει αυτό ;

Δεκέμβριο την έκανα. Πήγα σε άλλο γιατρό κ μου τις έβαλε. Οχι ο γιατρός που ήμουν. Θα αρχίσω να χτυπάω το κεφαλι μου στον τοίχο 

Όχι δεν θα χτυπήσεις τίποτα, να λες πάλι καλά που το έψαξες ώστε όταν προχωρήσεις για εμβρυομεταφορα να είναι ο οργανισμός σου σούπερ 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα!!!!

σημερα ολη μερα ειμασταν βολτουλες και περασαμε τελεια...

πενυ μπραβο κοπελα μου που πηγαν ολα καλα στη δουλεια.. καλα να τα περασετε σημερα και περιμενουμε να μας περιγραψεις την πιο εκπληκτη φατσα μετα την ανακοινωση της εγκυμοσυνης!!! Χιχιχι!!!

Πετρινα κι εγω δεν το εχω σιγουρο το φυλλο και ουτε στην πρωτη εγκυμοσυνη το εδεσα μεχρι μεγαλο μηνα, (καλα εκει επιδη ηθελα γιο το ειχα δεσει οτι ο γιατρος κανει λαθος...)

Kel το καλητερο ειναι το μαμαδιστικο φαγητο... αχ αυτες οι μαμαδες!!!!

καλα κοριτσια ξερω οτι μπορει να με κραξετε αλλα εγω δεν το εχω εμπεδωσει οτι ο γιατρος μας ειπε οτι ολα ειναι καλα και εχω ενα μικρο φοβο μεσα μου μεχρι τη β επιπεδου. Κλεισαμε και ραντεβου για β επιπεδου 22 ιουλιου και εννοειται πως μου φαινεται αιωνας!!!! Το καλο ειναι οτι στο ενδιαμεσο θα παμε κουφονησια γιατι παντρευεται ο ενας μας κουμπαρος και θα ξελαμπικαρω αρκετα...

tmVRp3.png

dakEp2.png

Καλησπερα!!!!

σημερα ολη μερα ειμασταν βολτουλες και περασαμε τελεια...

πενυ μπραβο κοπελα μου που πηγαν ολα καλα στη δουλεια.. καλα να τα περασετε σημερα και περιμενουμε να μας περιγραψεις την πιο εκπληκτη φατσα μετα την ανακοινωση της εγκυμοσυνης!!! Χιχιχι!!!

Πετρινα κι εγω δεν το εχω σιγουρο το φυλλο και ουτε στην πρωτη εγκυμοσυνη το εδεσα μεχρι μεγαλο μηνα, (καλα εκει επιδη ηθελα γιο το ειχα δεσει οτι ο γιατρος κανει λαθος...)

Kel το καλητερο ειναι το μαμαδιστικο φαγητο... αχ αυτες οι μαμαδες!!!!

καλα κοριτσια ξερω οτι μπορει να με κραξετε αλλα εγω δεν το εχω εμπεδωσει οτι ο γιατρος μας ειπε οτι ολα ειναι καλα και εχω ενα μικρο φοβο μεσα μου μεχρι τη β επιπεδου. Κλεισαμε και ραντεβου για β επιπεδου 22 ιουλιου και εννοειται πως μου φαινεται αιωνας!!!! Το καλο ειναι οτι στο ενδιαμεσο θα παμε κουφονησια γιατι παντρευεται ο ενας μας κουμπαρος και θα ξελαμπικαρω αρκετα...

Κουφονησια??? Τελεια!!!αν και εγω θα φοβομουν να παω....

Ειναι λογικο να μην εχεις ησυχασει!!! Εδω εγω που μεχρι στιγμης ολα καλα και εχω αγχος. Και εχω νευριασει με το ρεα -εκει εκανα το papp-a- γιατι κοντευει μηνας κ ακομα δεν εχουν στειλει στο γιατρο τα αποτελελεσματα για την εξεταση της κυστικης ινωσης που εκανα! Θα τους παρω τη δευτερα κ θα πληρωσουν ολες τις ορμονες μου! Θα επρεπε να ειχε βγει εδω κ δεκα μερες!

fe75p2.png

Καλημερα...καλο μηνα και καλο καλοκαιρι να εχουμε!!!!

Kel θα εχεις καθε δικιο να τους κραξεις, εχουν καθυστερησει τοσο πολυ τα αποτελεσμετα σου;;;

Κοριτσακια μου να εχετε μια ομορφη Κυριακη.... εμεις σημερα ειναι η τριτη Κυριακη στη σειρα που εχουμε βαφτηση!!!

φιλια σε ολες!!!

tmVRp3.png

dakEp2.png

Καλημερα...καλο μηνα και καλο καλοκαιρι να εχουμε!!!!

Kel θα εχεις καθε δικιο να τους κραξεις, εχουν καθυστερησει τοσο πολυ τα αποτελεσμετα σου;;;

Κοριτσακια μου να εχετε μια ομορφη Κυριακη.... εμεις σημερα ειναι η τριτη Κυριακη στη σειρα που εχουμε βαφτηση!!!

φιλια σε ολες!!!

Καλημερα κ καλο μηνα!!! Περιμενω να ξημερωσει η δευτερα κ θα δουν...50 ευρω extra εδωσα γι αυτην την εξεταση....ας μου ελεγαν να περασω να παρω τα αποτελεσματα.... αντε πεννυ..... Περιμενουμε....

fe75p2.png

Διαφημίσεις

καλό μήνα κορίτσια! σας έχασα, ήμουν 3 μέρες χωρίς ιντερνετ, εχθές

το έφτιαξαν κι έκατσα κι σας διάβασα το βράδυ!

πετρίνα καλώς ήρθες!! 3 παιδιά κι πας για 4ο ε? αγγελούδια πρέπει να

έχεις!:-) πότε έχει γενέθλια ο μικρός σου? κι μένα 13 μηνών είναι!!

μαράκι μπράβο μπράβο, πολύ χάρηκα, φαντάζομαι τι άγχος σου έφυγε

αλλά όσο να ναι σε νιώθω μέχρι τη β επιπέδου θα είσαι σε αναμμένα κάρβουνα!

ποιο κοριτσάκι είπε πως έχει πίεση? kel εσύ? κι εγώ είχα κι στο γιο μου κι τώρα!

είχα βαλει χολτερ κι θα πάω κι τη τρίτη να ξαναβάλω! αν κι σπίτι που μετριέμαι

έχω 12 συνήθως στο γιατρό χτυπάω 15-17! θέλει προσοχή κι παρακολούθηση

μην αγχώνεσαι!

όντως νομίζω έχουμε αρκετά κορίτσια ε? ελπίζω να μην μου το αλλάξει ο

γιατρός εγώ το έχω δέσει για την κόρη!:rolleyes::rolleyes:

πένυ αναμένουμε νέαααααα!!!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Καλησπέρα κορίτσια και καλό μήνα!!

Έχω πολύυυ καιρό να σας γράψω αν και μπαίνω και διαβάζω τα νέα σας! Μ' αρέσει που όταν άνοιξα το θέμα ανυπομονούσα να μπουν κορίτσια να τα λέμε και τελικά συμμετέχω λιγότερο από όλες!

Τελος πάντων, είμαι σε μία φάση που θέλω να βάλω κάποια πράγματα σε σειρά και πιστεύω σιγα σιγά θα είμαι πιο χαλαρή.

Μαράκι πολύ χάρηκα με τα καλά σου νεα!!!!

Titiko έλα βρε κι εγώ αγοράκι περιμένω!

Πετρίνα καλως ήρθες! Να χαίρεσαι τα αγόρια σου και με το καλό το τέταρτο μωράκι!

Πέννυ καταρχήν χρόνια πολλά! Περιμένουμε τα νεα σου!

Διάβαζα που λέγατε για το ασβέστιο, εγώ πίνω ένα αναβράζον και είναι ωραίο! Με το μαγνήσιο είχα θέμα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη, ήταν μία τρομερά αηδιαστική αμπουλίτσα που δεν μπορούσα να την πιω και τελικά του ζήτησα και την αλλάξαμε και στην θέση της έπαιρνα χάπια. Σε αυτή την εγκυμοσύνη του είπα και μου έδωσε κατευθείαν τα χάπια!

Εμένα ο άντρας μου με βοηθάει αρκετά με το παιδί αλλά στις δουλειές του σπιτιού χωλαίνει λίγο. Αφήστε που πριν δύο βδομάδες έσπασε το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του:roll::mad: και όπως καταλαβαίνετε έχασα και την λίγη βοήθεια! Και θα είναι σίγουρα άλλες δύο εβδομάδες με νάρθηκα.

Άλλο, στην δουλεία το ανακοίνωσα αμέσως στον διευθυντή μου και την βοηθό μου, γιατί δουλεύω σε Super Market και μπορεί να ασχολούμε με τις παραγγελίες αλλά όλο κάτι σήκωνα και σκύβω και από όλα και έπρεπε να προσέχω.

συνεχίζω σε άλλο μηνυμα γιατί έχει τύχει να γράφω να γράφω και στο τέλος να τα χάνω..

Για κιλά εγώ δεν θα μιλήσω γιατί έχω ξεκινήσει με πολλά παραπάνω... Ελπίζω όταν με το καλό γεννήσω να μπω σε μία σειρά...

Λοιπόν στο θέμα ύπνος, έχω πάρει από την αρχή ένα μαξιλάρι εγκυμοσύνης από τα mothercare και έχω βρει την υγειά μου, το παίρνω αγκαλιά και κοιμάμαι μια χαρά!

Τα νέα μας τώρα!

Πήγα στο γιατρό την Παρασκευή, όλα καλά απλά ο πλακούντας είναι πολύ χαμηλά ακόμα και θέλει λίγη προσοχή.. Κατά τα άλλα ο μικρός μας είναι περίπου 13,5cm κεφάλι-κώλο, 170gr και επιβεβαιώσαμε το φύλλο. Μου λέει ο γιατρός "δεν έχει αλλάξει τιποτα" λες και είχα ελπίδες, αφού ήταν τόσο ξεκάθαρο στην αυχενική!! Ραντεβού πάλι σε ένα μήνα (Ουφ! πως θα περάσει!) και β επιπέδου 23 εβδομάδα..

Αυτά...

Α!Kel Εντάξει, υποκλίνομαι στον άντρα σου, μιλάμε ζεις θειικές στιγμές!! Τουλάχιστον εμάς μας διασκεδάζει!!!:lol:

Φιλιά κορίτσια!

Καλημέρα κοριτσια,καλο μηνα κ καλη εβδομαδα:cool:

Πεννυ μπραβο στα αφεντικα σου...οποτε μπορεις να νιωθεις καπως ηρεμη κ για το μετα!

vivian με τρια παιδια στο σπιτι οσοσ αγγελουδια κ να ειναι (που τα δικα μου δεν ειναι) καταλαβαινεις πως δε βρισκω ησυχια!Ο μικρουλης μου χρονισε 4 Μαιου οποτε σε 2 μερες ειναι επισημα 13 μηνων.Εσεις ποτε ειχατε γενεθλια?

Καλημερα κοριτσια!!!!! Την ξεκινησα τη μερα μου οπως σας ελεγα....πηρα στο ρεα, και μου βγαλε κ γλωσσα!!! 'Αν δεν ηρθες εσυ να τα παρεις εγω δεν φταιω..... αντε τωρα να ξανατυπωνω!!!!!!!' Οπως καταλαβαινεται πηρα αναποδες η γκαστρωμενη!!!! Της ειπα να κοιταξει τα χαρτια της που με εβαλε να υποραψω οτι εξουσιοδοτω το γιατρο να τις παρει με φαξ!!!! Φτιαχτηκα πρωι πρωι!!!!

fe75p2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!

πετρίνα 27 απριλίου εμείς! έπρεπε να μας έχεις βρει από πέρσι, θα ήμασταν

κι στο μαίου 2013!!

kel εντάξει δεν την έστειλες πουθενά?????? δεν θέλω κι πολύ με τα νεύρα μου!!!!

πένυυυυυυ που είσαι????

izMNp3.png

Ob2kp2.png

καλημέρα!!

πετρίνα 27 απριλίου εμείς! έπρεπε να μας έχεις βρει από πέρσι, θα ήμασταν

κι στο μαίου 2013!!

kel εντάξει δεν την έστειλες πουθενά?????? δεν θέλω κι πολύ με τα νεύρα μου!!!!

πένυυυυυυ που είσαι????

Ημουν στο γραφειο.... αλλα της τα πα ενα χερακι.

fe75p2.png

Κορίτσια μου Καλημέρααα !!! Καλή Εβδομάδαααα !!! Καλό μήνααααα !!!

Αρχικά να σας πω πως κι εμένα στο Μητέρα δε με έχουν πάρει για τα αποτελέσματα της κυστικής ίνωσης και το θυμήθηκα με την Kel τώρα και θα πάρω να δω κι εγώ τί γίνεται. Και κρίμα που δε το σκέφτηκα νωρίτερα, γιατί εκεί ήμουν το πρωί..Είχα πάει στον οφθαλμίατρο για το μάτι μου που είναι επίσης στο Μητέρα..Το μάτι όλα καλά..Να βάλλω και σήμερα είπε σταγόνες κ κρέμα και τέλος..Όλα καλά..Όταν πάω γιατρό θα του πω να δούμε για άλλο ασβέστιο, γιατί είνια λίγο αηδία αυτό που λιώνει στο στόμα..

Το Σάββατο κουράστηκα πάαααρα πολύ...Έκανα περισσότερα από όσα είχα υπολογίσει, αλλά χαλάλι..Αφού είμαι καλά και δεν είχα κανένα παρατράγουδο..

Λοιπόν...Τα νέα των ανακοινώσεων...

Έρχονται οι γονείς μου κ ο αδερφός μου το Σάββατο καμιά ώρα νωρίτερα να βοηθήσουν. Είχε φέρει και η μαμά μου φαγητά και μόλις τακτοποιήσαμε άρχισε ο μπαμπάς τη γκρίνια..Και τι τα ήθελες τώρα τα γενέθλια, λες και είσαι μικρό παιδί..δεν άφηνες να γίνει καλά η μαμά σου με τα πόδια, να μην έρχεται με πατερίτσες..Ο αδερφός μου (30 χρονών) το ίδιο..Άντε και με κουβάλησες κι εμένα..είχα κανονίσει καφέ..παίζει και αγώνα το βράδυ η Εθνική, θέλω να γυρίσω νωρίς..Από μέσα μου γέλαγα..χαχαχα

Έρχεται μετά από μια ώρα η πεθερά μου με την αδερφή της και τον αδερφό του άντρα μου, όλα καλά..Καθόμαστε στο τραπέζι..τρώμε..περί ανέμων και υδάτων και γενικά τα βαρετά των οικογενειακών τραπεζιών..Κόβουμε την τούρτα..Και μετά ο άντρας μου βάζει τις φωτό του άλμπουμ του γάμου στην tv..Κοιτούσαν όλοι..Και μόλις τελειώνει, μπαίνει η φωτό του υπέρηχουν και ο ήχος της καρδιάς του..Κι εκεί που όλοι σχολίαζαν και γελούσαν, σιωπή..Πετάγεται η πεθερά μου και λέει "τι είναι αυτό ?" και λέει ο άντρας μου..αυτό είναι ένα μωρό που θα δείτε σε 6 μήνες..Χάρηκαν όλοι, ο αδερφός του πάρα πολύ που είναι κοντά στα 40, ο πατέρας μου τρελάθηκε από χαρά..και γενικά πολύ χαρά και έκπληξη..Βέβαι η πεθερά μου την επόμενη μέρα πρωί πρωί πήρε κι εμάς και τη μάνα μου και είπε "εντάξει..μπορούσαν να περιμένουν κανένα χρόνο ακόμα"..Επίσης είπε "εγώ δε θέλω να με φωνάζει γιαγιά"..Σημειωτέον είναι 70 και η μαμά μου 50...Και 3ον είπε "Το σκεφτόμουν όλο το βράδυ και δεν κοιμήθηκα..Εγώ δεν μπορώ να ξυπνάω πρωί και με τα κλάματα κτλ" και της είπα "Μην ανησυχείτε..Δε θα σας το φέρνει κανείς..Κι αν είναι να το βλέπετε, θα σας το φέρνουμε απόγευμα και κοιμισμένο..Και επίσης της είπα αν δε θέλει δε θα τη φωνάζει και καθόλου.." Μα έλεος ρε κορίτσια..Έλεος όμως...Τεσπά..Μετά είχα ένα μάτι..ημικρανία με έπιασε..Με ξεμάτιαζε η θεία μου 2 ώρες..Αυτά από το μεσημέρι..

Το βράδυ τώρα..Μετά τον αγώνα της Εθνικής, κόψαμε τούρτα και βάλαμε το ίδιο σκηνικό στην τηλεόραση..Και μόλις το καταλάβανε οι φίλοι έγινε χαμός..Φωνές, κραυγές, γέλια..Πολύ ωραία ήταν..Να τα ποτά, να τα σφηνάκια..Χαμός..Μετά κλασσικά όλοι λέγανε πως το είχαν καταλάβει..χαχαχα...

Φυσικά όλα τα δώρα που ήταν ρούχα και ήταν XS και S, πάνε για αλλαγή..χαχαχα

Τουλάχιστον το είπαμε στους περισσότερους και ηρεμήσαμε..Όλα καλά και με τη δουλειά και τώρα το μόνο που λέω είναι να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους..

fUx9p3.png

Κορίτσια μου Καλημέρααα !!! Καλή Εβδομάδαααα !!! Καλό μήνααααα !!!

Αρχικά να σας πω πως κι εμένα στο Μητέρα δε με έχουν πάρει για τα αποτελέσματα της κυστικής ίνωσης και το θυμήθηκα με την Kel τώρα και θα πάρω να δω κι εγώ τί γίνεται. Και κρίμα που δε το σκέφτηκα νωρίτερα, γιατί εκεί ήμουν το πρωί..Είχα πάει στον οφθαλμίατρο για το μάτι μου που είναι επίσης στο Μητέρα..Το μάτι όλα καλά..Να βάλλω και σήμερα είπε σταγόνες κ κρέμα και τέλος..Όλα καλά..Όταν πάω γιατρό θα του πω να δούμε για άλλο ασβέστιο, γιατί είνια λίγο αηδία αυτό που λιώνει στο στόμα..

Το Σάββατο κουράστηκα πάαααρα πολύ...Έκανα περισσότερα από όσα είχα υπολογίσει, αλλά χαλάλι..Αφού είμαι καλά και δεν είχα κανένα παρατράγουδο..

Λοιπόν...Τα νέα των ανακοινώσεων...

Έρχονται οι γονείς μου κ ο αδερφός μου το Σάββατο καμιά ώρα νωρίτερα να βοηθήσουν. Είχε φέρει και η μαμά μου φαγητά και μόλις τακτοποιήσαμε άρχισε ο μπαμπάς τη γκρίνια..Και τι τα ήθελες τώρα τα γενέθλια, λες και είσαι μικρό παιδί..δεν άφηνες να γίνει καλά η μαμά σου με τα πόδια, να μην έρχεται με πατερίτσες..Ο αδερφός μου (30 χρονών) το ίδιο..Άντε και με κουβάλησες κι εμένα..είχα κανονίσει καφέ..παίζει και αγώνα το βράδυ η Εθνική, θέλω να γυρίσω νωρίς..Από μέσα μου γέλαγα..χαχαχα

Έρχεται μετά από μια ώρα η πεθερά μου με την αδερφή της και τον αδερφό του άντρα μου, όλα καλά..Καθόμαστε στο τραπέζι..τρώμε..περί ανέμων και υδάτων και γενικά τα βαρετά των οικογενειακών τραπεζιών..Κόβουμε την τούρτα..Και μετά ο άντρας μου βάζει τις φωτό του άλμπουμ του γάμου στην tv..Κοιτούσαν όλοι..Και μόλις τελειώνει, μπαίνει η φωτό του υπέρηχουν και ο ήχος της καρδιάς του..Κι εκεί που όλοι σχολίαζαν και γελούσαν, σιωπή..Πετάγεται η πεθερά μου και λέει "τι είναι αυτό ?" και λέει ο άντρας μου..αυτό είναι ένα μωρό που θα δείτε σε 6 μήνες..Χάρηκαν όλοι, ο αδερφός του πάρα πολύ που είναι κοντά στα 40, ο πατέρας μου τρελάθηκε από χαρά..και γενικά πολύ χαρά και έκπληξη..Βέβαι η πεθερά μου την επόμενη μέρα πρωί πρωί πήρε κι εμάς και τη μάνα μου και είπε "εντάξει..μπορούσαν να περιμένουν κανένα χρόνο ακόμα"..Επίσης είπε "εγώ δε θέλω να με φωνάζει γιαγιά"..Σημειωτέον είναι 70 και η μαμά μου 50...Και 3ον είπε "Το σκεφτόμουν όλο το βράδυ και δεν κοιμήθηκα..Εγώ δεν μπορώ να ξυπνάω πρωί και με τα κλάματα κτλ" και της είπα "Μην ανησυχείτε..Δε θα σας το φέρνει κανείς..Κι αν είναι να το βλέπετε, θα σας το φέρνουμε απόγευμα και κοιμισμένο..Και επίσης της είπα αν δε θέλει δε θα τη φωνάζει και καθόλου.." Μα έλεος ρε κορίτσια..Έλεος όμως...Τεσπά..Μετά είχα ένα μάτι..ημικρανία με έπιασε..Με ξεμάτιαζε η θεία μου 2 ώρες..Αυτά από το μεσημέρι..

Το βράδυ τώρα..Μετά τον αγώνα της Εθνικής, κόψαμε τούρτα και βάλαμε το ίδιο σκηνικό στην τηλεόραση..Και μόλις το καταλάβανε οι φίλοι έγινε χαμός..Φωνές, κραυγές, γέλια..Πολύ ωραία ήτα..Να τα ποτά, να τα σφηνάκια..Χαμός..Μετά κλασσικά όλοι λέγανε πως το είχαν καταλάβει..χαχαχα...

Φυσικά όλα τα δώρα που ήταν ρούχα και ήταν XS και S, πάνε για αλλαγή..χαχαχα

Τουλάχιστον το είπαμε στους περισσότερους και ηρεμήσαμε..Όλα καλά και με τη δουλειά και τώρα το μόνο που λέω είναι να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους..

Ασε την πεθερα σου να λεει.... αν δεν θελει ας μην το βλεπει!!!! Συγχιστηκα τωρα!!! Τι το ανοιγουν το στομα τους?????

fe75p2.png

Ααα...Και μόλις το είπαμε το βράδυ..Μάθαμε και για άλλη μια κοπέλα, που μένει Δράμα βέβαια, δεν ήταν εκεί ότι κι εκείνη είναι στον 3ο και με εκείνη παντευτήκαμε πέρυσι με 15 μέρες διαφορά..Και τώρα πάλι με 15 μέρες διαφορά είμαστε έγκυες..χαχαχα..Την πήρα την Κυριακή το πρωί και της είπα τις ευχές κτλ και τρελάθηκε κι εκείνη από χαρά που πάλι συμπέσαμε..Όπως λέμε πάντα..Μόλις λες το δικό σου νέο..ξεφυτρώνουν από παντού οι έγκυες..χαχαχα

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...