Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

Ιδανικά έλεγα 3 πάντα..Αλλά πίστευα πως θα ξεκινούσα στα 25...Με τις σπουδές, μεταπτυχιακά, γλώσσες, δουλειά..έμπλεξα..Για να είμαι ειλικρινής, αν δεν είχε γίνει αυτό με την οικονομία εδώ και 3 χρόνια άνετα θα το είχαμε αποφασίσει νωρίτερα..Αλλά είναι και η ανασφάλεια στη μέση..Είχα και έχω πολύ καλή δουλειά, αλλά δύσκολα θα την έχω και μετά το παιδί..Δε δικαιούμαι τίποτα με το μπλοκάκι..ούτε άδειες, ούτε επιδόματα, ούτε καν τη δουλειά μου μόλις μπορώ να επιστρέψω..Άτιμα συστήματα αυτά και δύσκολα για τις γυναίκες...

Δεν εχω την παραμικρη ιδεα τι ειναι αυτο το μπλοκακι που λες αλλα καλο δεν το ακουω.Κριμα να εχεις την ανασφαλεια της εργασιας αλλα σκεψου κ τα θετικα του..θα χαρεις το παιδακι σου οσο το θες εσυ κ οταν νιωσεις ετοιμη ξεκινας να βρεις νεα εργασια οσο δυσκολες κι αν ειναι οι εποχες κατι θα βρεθει...

Και΄γω εργαζομαι στον ιδ.τομεα βεβαια κ μεχρι τωρα τα δικαιουμαι ολα...ευχομαι να μην τα αλλαξουν τωρα τα πραγματα!

Ε τοτε εσυ θα κανεις παραπανω απο 3 παιδια γιατι εγω ελεγα το πολυ δυο χα χα χα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρια μπραβο!!!! Μαλλον ηρεμησες εσυ ηρεμησε κ η καρδουλα του μωρου!!!!! Ολα τελεια θα εινσι κ στην β επιπεδου. Πεννυ ειλικρινα δεν θα θελα να ειμαι στην θεση σου σημερα την ωρα που θα το ανακοινωνεις στη δουλεια!!!! Εκτος κ αν δεν εισαι αγχωμενη που στο ευχομαι!!!! Πρεπει να ειναι πολυ κακος ενας ανθρωπος για να μην χαρει με μια εγκυμοσυνη!

fe75p2.png

Από μαγείρεμα όχι πολλά πράγματα..Δεν προλαβαίνω και δεν αντέχω κιόλας..Το μεσημέρι θα φτιάξω 2 σαλατούλες μόνο που τις κάνω πολύ ωραίες, θα ψήσω μια τυρόπιτα στριφτή, θα έχω ετοιμάσει ωραία ωραία το τραπέζι, και θα φέρει η μαμάκα μου μοσχαράκι με ρύζι με λαχανικά και μια μανιταρόπιτα και είπε η πεθερά μου πως θα κάνει και παστίτσιο..Ααα..Θα κάνω και κρέπες...Για το βράδυ..θα ψήσω μόνο τυροπιτάκια, λουκανοπιτάκια, θα κάνω καμιά μπόμπα, κρέπες και ότι έχει μείνει από το μεσημέρι..Κάτι πιτσάκια που έχω έτοιμα για ψήσιμο και μια σαλάτα θα κάνω και σκέφτηκα επειδή έχει και αγώνα η Εθνική να βράσω σε μια μεγάλη κατσαρόλα λουκάνικα Φρανκφούρτης και να τους έχω σε πιάτα, κρεμμύδι, ντομάτα, κετσαπ, μουστάρδες και ψωμάκια, να κάνουν hot dogs..Το βράδυ εννοείται πλαστικά ποτήρια, πιάτα κτλ, αλλά το μεσημέρι κανονικά..

Και ειναι λιγα αυτα?????? Κουραστηκα!!!!! Αλλα αυτα τα τυροπιτακια....... και την στριφτη γιατι τα ανεφερες?????

fe75p2.png

Δεν εχω την παραμικρη ιδεα τι ειναι αυτο το μπλοκακι που λες αλλα καλο δεν το ακουω.Κριμα να εχεις την ανασφαλεια της εργασιας αλλα σκεψου κ τα θετικα του..θα χαρεις το παιδακι σου οσο το θες εσυ κ οταν νιωσεις ετοιμη ξεκινας να βρεις νεα εργασια οσο δυσκολες κι αν ειναι οι εποχες κατι θα βρεθει...

Και΄γω εργαζομαι στον ιδ.τομεα βεβαια κ μεχρι τωρα τα δικαιουμαι ολα...ευχομαι να μην τα αλλαξουν τωρα τα πραγματα!

Ε τοτε εσυ θα κανεις παραπανω απο 3 παιδια γιατι εγω ελεγα το πολυ δυο χα χα χα

Εισαι η σουπερ μαμα!!!! 3 παιδια,ενα στην κοιλια και δουλεια!!!! Οκ.... νιωθω τουλαχιστον ανικανη...

fe75p2.png

Και ειναι λιγα αυτα?????? Κουραστηκα!!!!! Αλλα αυτα τα τυροπιτακια....... και την στριφτη γιατι τα ανεφερες?????

Kel, είχες πει πως αν πω τα φαγητα, θα πρέπει να σας καλέσω...Εεε λοιπόν...είστε όλες καλεσμένες..χαχαχα...

Όσο για τη δουλειά..Δε θέλω να το σκέφτομαι..Θα ζητήσω να πάω στα αφεντικά και να είναι και η υπεύθυνη προσωπικού, στις 7 παρά τέταρτο, θα τους το πω και θα φύγω..Να τους αφήσω να το σκεφτούν όλο το Σαβ/κο, να το καταλάβουν και αναλόγως πως θα τους δω τη Δευτέρα θα καταλάβω..Δε θα ήθελα να το πω πρωι-πρωί και όλη μέρα να έχω την έννοια πως με κοιτάνε και τί σκέφτονται..

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

Όντως βρε Πετρίνα, πως τα καταφέρνεις με 3 παιδιά και δουλειά και έγκυος ?

Βέβαια, τα 2 ήταν και σε ηλικίες που είχαμε άλλες αντοχές..Αλλά και πάλι πολύ δύσκολο ρε παιδί μου, μόνο το πλύσιμο με 4 άντρες και τα δικά σου και το σιδέρωμα και το μαγείρεμα..χαμός..Συγχαρητήρια..!!!

fUx9p3.png

Εισαι η σουπερ μαμα!!!! 3 παιδια,ενα στην κοιλια και δουλεια!!!! Οκ.... νιωθω τουλαχιστον ανικανη...[/QU

Σουπερ μαμα ε?????

Μπα....μια νορμαλ μαμα οπως ολες με τα νευρα μου,την κουραση,με στιγμες που θελω πραγματικα λιγη ησυχια κ εστω 15 λεπτακια χωρις να κανω ή να σκεφτομαι κατι αλλα ποτε δεν το εχω!!!Ανθρωπος πανω απ'ολα κ πραγματικα οσες το παιζουν σουπερ μαμαδες που ειναι παντα μες την τρελη χαρα κ παντα με ορεξη για ολα κ ολες απλα δεν υπαρχουν :roll:

Οποτε μη νιωθεις καθολου ανικανη!

Kel, είχες πει πως αν πω τα φαγητα, θα πρέπει να σας καλέσω...Εεε λοιπόν...είστε όλες καλεσμένες..χαχαχα...

Όσο για τη δουλειά..Δε θέλω να το σκέφτομαι..Θα ζητήσω να πάω στα αφεντικά και να είναι και η υπεύθυνη προσωπικού, στις 7 παρά τέταρτο, θα τους το πω και θα φύγω..Να τους αφήσω να το σκεφτούν όλο το Σαβ/κο, να το καταλάβουν και αναλόγως πως θα τους δω τη Δευτέρα θα καταλάβω..Δε θα ήθελα να το πω πρωι-πρωί και όλη μέρα να έχω την έννοια πως με κοιτάνε και τί σκέφτονται..[/QUOT

Μα τι να σκεφτουν???? Αν θα σε κρατησουν??? Θα τους κοψεις τα ποδια.... αλλα αλλο η δουλεια αλλο η κοιλια!!!! Γιατι δεν το αφηνεις να διαρευσει!!!! Γεια σας ηρθα! Ειμαι εγκυος! Καλο σαββατοκυριακο!! Χαπια εχει στο ντουλαπι της κουζινας.... γειααααα.... ενω..... αν πας στην διπλανη κ το πεις..... τυπου... ευτυχως σημερα εχει δροσια γιατι τωρα με την εγκυμοσυνη δεν μπορω.... μεχρι της 7 θα το παρουν πρεφα κ θα το ανακοινωσεις.....

fe75p2.png

Διαφημίσεις

Όντως βρε Πετρίνα, πως τα καταφέρνεις με 3 παιδιά και δουλειά και έγκυος ?

Βέβαια, τα 2 ήταν και σε ηλικίες που είχαμε άλλες αντοχές..Αλλά και πάλι πολύ δύσκολο ρε παιδί μου, μόνο το πλύσιμο με 4 άντρες και τα δικά σου και το σιδέρωμα και το μαγείρεμα..χαμός..Συγχαρητήρια..!!!

Το μαγειρεμα πολυ πικρη ιστορια γιατι τα αγορια τρωνε πολυ παααρα πολυ σαν κανονικοι αντρες.Οσο για το πλυσιμο κ το σιδερωμα 7 πλυντηρια τη βδομαδα κ ολα αυτα μετα σιδερο ππππφφφφφ αλλα ειμαστε φτιαγμενες να αντεχουμε οι γυναικες.

Οι αντρες σας σας βοηθουν?

Ο δικος μου στα απλα καθημερινα οχι αλλα κανει αλλα πιο βαρετα πραγματα για μενα εκτος σπιτιου ε κ που κ που διαβαζει κ τα παιδια

Εισαι η σουπερ μαμα!!!! 3 παιδια,ενα στην κοιλια και δουλεια!!!! Οκ.... νιωθω τουλαχιστον ανικανη...[/QU

Σουπερ μαμα ε?????

Μπα....μια νορμαλ μαμα οπως ολες με τα νευρα μου,την κουραση,με στιγμες που θελω πραγματικα λιγη ησυχια κ εστω 15 λεπτακια χωρις να κανω ή να σκεφτομαι κατι αλλα ποτε δεν το εχω!!!Ανθρωπος πανω απ'ολα κ πραγματικα οσες το παιζουν σουπερ μαμαδες που ειναι παντα μες την τρελη χαρα κ παντα με ορεξη για ολα κ ολες απλα δεν υπαρχουν :roll:

Οποτε μη νιωθεις καθολου ανικανη!

Βλεπω την κουνιαδα μου... τρια παιδια 9, 8 και 2. Αντρα, δουλεια, στο σχολειο σπιτικο κολατσιο, ζεστο φαγητο, σπιτι στην εντελεια..... και γυναικαρα!!!!

fe75p2.png

Πετρίνα, Kel, εσείς πως το είπατε στη δουλειά ? Αν και άλλο πράγμα, αλλά έτσι..μιας και είναι το θέμα της ημέρας μου..

τηλεφωνικα γιατι ηταν εκτακτη μια αδεια που μου εγραψε ο γιατρος λογω καφε κ κοκκινων υγρων....βεβεια ρωτησα μετα μια συναδελφο για την αντιδραση τους κ μου ειπε πως ηταν πραγματικα αμιλητοι,ακουνιτοι,αγελαστοι...αφου μολις μεσα Μαρτη επεστρεψα απο την προηγουμενη εγκυμοσυνη κ μετα απο 1 μιση μηνα τσουπ παλι τα ιδια!

αισθανομουν λιγο ασχημα αλλα προεχει η υγεια μας κ των μωρων μας οποτε...καλη καρδια!

Μα τι να σκεφτουν???? Αν θα σε κρατησουν??? Θα τους κοψεις τα ποδια.... αλλα αλλο η δουλεια αλλο η κοιλια!!!! Γιατι δεν το αφηνεις να διαρευσει!!!! Γεια σας ηρθα! Ειμαι εγκυος! Καλο σαββατοκυριακο!! Χαπια εχει στο ντουλαπι της κουζινας.... γειααααα.... ενω..... αν πας στην διπλανη κ το πεις..... τυπου... ευτυχως σημερα εχει δροσια γιατι τωρα με την εγκυμοσυνη δεν μπορω.... μεχρι της 7 θα το παρουν πρεφα κ θα το ανακοινωσεις.....

Xaxaxa...Να τους πάω από ένα γλυκό και μέσα να έχω φυτέψει ηρεμιστικά ? χαχαχα..Φεύγω..Καλό Σαβ/κο...Έχω πολλές ετοιμασίες γιατί θα ανακοινώσω την εγκυμοσύνη σήμερα..Ααα..εσάς δε σας το είπα ? θα μου διεύφυγε..χαχαχα...

Θα σας ενημερώσω το βράδυ πιστεύω μόλις πάω σπίτι για το τί μου είπαν..Επειδή είναι καλοί άνθρωποι γενικά και ξέρω πως δυσκολεύτηκαν να κάνουν παιδάκια, γιατί ήταν μεγάλοι κι εκείνοι ακι οι γυναίκες τους, πιστεύω να δείξουν κατανόηση ως άνθρωποι..Ως αφεντικά σε καιρό κρίσης όμως δεν ξέρω τί θα δείξουν..Άνετα μπορούν να μου πουν.."Όσο μπορείς και έρχεσαι ακι δουλεύεις..Οκ..Μετά θα βρούμε άλλη.."Γιατί με το μωρό να γυρίσω καθημερινά 9.30-7.30 γίνεται ? Δεν είναι 7-8 το πρωί ως το μεσημέρι..Είναι όλη μέρα...

fUx9p3.png

Πετρίνα, Kel, εσείς πως το είπατε στη δουλειά ? Αν και άλλο πράγμα, αλλά έτσι..μιας και είναι το θέμα της ημέρας μου..

Μολις εκανα χωριακη.... ερχεται κ μου λεει τι θα ελεγες αυριο να παμε στην αποθηκη να ξεκαθαρισουμε???? Οχι! Δεν σηκωνω βαρος. Μολις εμαθα οτι ειμαι εγκυος!! Τελος. Δεν το λεει πουθενα αν δεν το πω εγω!!! Κ γενικα φυσιολογικη συμπεριφορα. Με ρωταει αν θελω κ το φαγητο της

fe75p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...