Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

Καλα ειμαι!!! Ανακατευομαι λιγο αλλα οκ. Εκανα κ τις εξετασεις μου το πρωι. Μετρησα κ πιεση.... 13.5...................

Κι εγώ Kel Μου σήμερα ήταν να πάω για εξετάσεις..Αλλά καμιά από τις 3 φορές που σηκώθηκα για τουαλέτα δε θυμήθηκα να τα συλλέξω..Και όταν πια σηκώθηκα το πρωί δεν είχα αρκετά και είχε γράψει ο γιατρός και γενική και καλλιέργεια και δεν ξέρω γω τι..Και δεν πήγα από τα νεύρα μου..Έτσι, θα πάω αύριο πρωί να δώσω και αίμα και ούρα..χαχαχα

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πετρίνα μου ναι...Το πρώτο μου είμαι και περιμένω πως και πως να πάνε όλα καλά..Σήμερα θα το πω το απόγευμα στα αφεντικά σχολώντας..Βόμβα για το Σαβ/κο..Και αύριο μεσημέρι στους γονείς και αύριο βράδυ στους φίλους...Ήταν να μην πάρω φόρα..χαχαχα

Βαθια ανασα.....οπλισου με το χαμογελο της ευτυχιας κ πες το...τα αφεντικα αποκλειεται να χαρουν τωρα οσο για τους συγγενεις ευχομαι να εχεις μονο θετικα σχολια κ βλεμματα......

Καλημερα μανουλες!!!

Πετρινα καλως ηρθες στο παρεακι μας και με το καλο το τεταρτο νινι σου!! Αυτο με το φυλλο το καταλαβα με τη δικη μου αυχενικη οπου πραγματικα ειπα οτι δεν εχει σημασια.. kel τελεια κοριτσακι μου...με το καλο το κοριτσακι σας και πραγματικα ο μπαμπας της θα παθει πλακα με τη σχεση που θα εχει με την κορη του. Το βλεπω εγω με τη δικια μου και ειναι απιστευτο το δεσιμο τους!!!

πενυ μου πλησιαζει η μερα της εκπληξης για ολους.... χαχαχα πραγματικα τραβήξτε βιντεο τις αντιδρασεις θα εχει πολυ πλακα!!! Οντως μην κανεις βλακειες και κουραζεσαι, δεν αξιζει, χαλαρα και οτι προλαβεις. Αφου εχεις και αντρουλη που σε βοηθαει εκμεταλλευσου τον για τωρα!!!

Titiko αυτο με τη διαθεση ειναι σπαστικο η αληθεια ειναι... τη μια μερα καλα και την αλλη χαλια!!! Παγωτακι εεεεε;;;; ενδιαφερον... εμενα παντως η ξαχαροπλαστικη μου ανεβαζει την ψυχολογια πολυ!!

Εγω πηγα παλι στο γιατρο χθες και ξανακαναμε τις ιδιες μετρησεις στην καρδουλα και δεν ειχαν καμια σχεση με την προηγουμενη φορα. Οι παλμοι ηταν φυσιολογικοι και τη βαλβιδουλα την ειδε μια χαρα. Ο αντρας μου λοιπον τον ρωτησε πως αν ειχαμε παει χθες για την αυχενικη τι αποτελεσματα θα ειχαμε και ο γιατρος μας ειπε οτι μ'αυτα τα αποτελεσματα θα μας ελεγε να μην κανουμε τιποτα παραπερα. Και οταν με ρωτησε εγω τι θελω να κανω εγω του ειπα οτι πραματικα δεν ξερω και "αποφασισε" αυτος για μενα..... μου ειπε να μην κανω αμνιο γιατι αυτα τα αποτελεσματα δειχνουν ενα φυσιολογικο μωρο αλλα αν στη β επιπεδου δει κατι που θα τον ανησυχήσει τοτε σιγουρα θα μας ξαναπει για αμνιο. Ανακουφιστηκα αρκετα η αληθεια ειναι!!! Η προβλεψη του για φυλλο ειμαι κοριτσακι!!!

παλι εκθεση εγραψα αλλα χθες δεν προλαβα καθολου να μπω και τα εγραψα μαζεμενα!!!

φιλια σε ολες!!!

tmVRp3.png

dakEp2.png

Βαθια ανασα.....οπλισου με το χαμογελο της ευτυχιας κ πες το...τα αφεντικα αποκλειεται να χαρουν τωρα οσο για τους συγγενεις ευχομαι να εχεις μονο θετικα σχολια κ βλεμματα......

Κοίτα, από τα αφεντικά το περιμένω..Είμαι και με μπλοκάκι..Και μάλλον θα είμαι άνεργη μετά..Δεν τους επιβαρύνω και με τίποτα, αλλά σίγουρα δε θα χαρούν..Οι γονείς μου θα χαρούν πολύ..η μαμά το ξέρει δηλαδή..ο μπαμπάς θα χορεύει τζάμικα όλη μέρα..η πεθερά μου δεν ξέρω..δε συμπαθεί τα παιδιά και δεν πολυθέλει..αλλά θα δείξει κιόλας..Οι φίλοι μας θα χαρούν όλοι πιστεύω...οι περισσότεροι έχουν ήδη παιδάκια και περιμένουν πως και πως..είμαστε οι μικρότεροι στην παρέα..εγώ δηλαδή..ο άντρας μου είναι συνομίληκος με τα αγόρια της παρέας..

fUx9p3.png

Κορη κορη!!! Η πρωτη μου!!! Δεν μπορω πραγματικα να με φανταστω με 4 παιδια!!!! Αξια εισαι! Φυσιολογικες γεννες?

Με το καλο η κορη σου λοιπον....ετσι να κανετε πολλες κορουλες να εχουν οι γιοι μου νυφουλες....!!!!

Πριν 11 χρονια ουτε εγω μπορουσα ομως η ζωη μας εκπλησει παντα με τα ξαφνικα κ εμενα μου αρεσει να ζω τα δυσκολα αλλα πολυ ευτυχισμενα γεγονοτα που μου ερχονται....

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!

Πετρινα καλως ηρθες στο παρεακι μας και με το καλο το τεταρτο νινι σου!! Αυτο με το φυλλο το καταλαβα με τη δικη μου αυχενικη οπου πραγματικα ειπα οτι δεν εχει σημασια.. kel τελεια κοριτσακι μου...με το καλο το κοριτσακι σας και πραγματικα ο μπαμπας της θα παθει πλακα με τη σχεση που θα εχει με την κορη του. Το βλεπω εγω με τη δικια μου και ειναι απιστευτο το δεσιμο τους!!!

πενυ μου πλησιαζει η μερα της εκπληξης για ολους.... χαχαχα πραγματικα τραβήξτε βιντεο τις αντιδρασεις θα εχει πολυ πλακα!!! Οντως μην κανεις βλακειες και κουραζεσαι, δεν αξιζει, χαλαρα και οτι προλαβεις. Αφου εχεις και αντρουλη που σε βοηθαει εκμεταλλευσου τον για τωρα!!!

Titiko αυτο με τη διαθεση ειναι σπαστικο η αληθεια ειναι... τη μια μερα καλα και την αλλη χαλια!!! Παγωτακι εεεεε;;;; ενδιαφερον... εμενα παντως η ξαχαροπλαστικη μου ανεβαζει την ψυχολογια πολυ!!

Εγω πηγα παλι στο γιατρο χθες και ξανακαναμε τις ιδιες μετρησεις στην καρδουλα και δεν ειχαν καμια σχεση με την προηγουμενη φορα. Οι παλμοι ηταν φυσιολογικοι και τη βαλβιδουλα την ειδε μια χαρα. Ο αντρας μου λοιπον τον ρωτησε πως αν ειχαμε παει χθες για την αυχενικη τι αποτελεσματα θα ειχαμε και ο γιατρος μας ειπε οτι μ'αυτα τα αποτελεσματα θα μας ελεγε να μην κανουμε τιποτα παραπερα. Και οταν με ρωτησε εγω τι θελω να κανω εγω του ειπα οτι πραματικα δεν ξερω και "αποφασισε" αυτος για μενα..... μου ειπε να μην κανω αμνιο γιατι αυτα τα αποτελεσματα δειχνουν ενα φυσιολογικο μωρο αλλα αν στη β επιπεδου δει κατι που θα τον ανησυχήσει τοτε σιγουρα θα μας ξαναπει για αμνιο. Ανακουφιστηκα αρκετα η αληθεια ειναι!!! Η προβλεψη του για φυλλο ειμαι κοριτσακι!!!

παλι εκθεση εγραψα αλλα χθες δεν προλαβα καθολου να μπω και τα εγραψα μαζεμενα!!!

φιλια σε ολες!!!

Μαράκι μου, πολύ ευχάριστα τα νέα σου !!! Μπράβο κορίτσι μου...Να είστε χαμογελαστοί και να πάνε όλα καλά εύχομαι..!!! Πολύ χαρήκαμε όλες πιστεύω με τις εξελίξεις σου !

fUx9p3.png

Με το καλο η κορη σου λοιπον....ετσι να κανετε πολλες κορουλες να εχουν οι γιοι μου νυφουλες....!!!!

Πριν 11 χρονια ουτε εγω μπορουσα ομως η ζωη μας εκπλησει παντα με τα ξαφνικα κ εμενα μου αρεσει να ζω τα δυσκολα αλλα πολυ ευτυχισμενα γεγονοτα που μου ερχονται....

Πετρίνα, από ότι καταλαβαίνω ο πρώτος σου γιος είναι ήδη 11 ? Να σου ζήσουν τα παλικάρια σου...Και είναι είδος προς εξαφάνιση οι άντρες..Κάνε όσους μπορείς..χαχαχα..Τι ηλικία έχεις τώρα αν επιτρέπεται ? Γιατί αν ξεκίνησες κι εσύ όπως 2 φίλες στο forum από τα 19-20, τότε σε βλέπω με ομάδα μπάσκετ..και μετά ποδοσφαίρου...χαχαχα

fUx9p3.png

Καλημερα μανουλες!!!

φιλια σε ολες!!!

Αν καταλαβα καλα ειχε το μπεμπακι θεμα με τους χτυπους του??Συμβαινει καμια φορα κ δεν εχει να κανει με καποιο προβλημα απλα τυχαινει τη συγκεκριμενη στιγμη να εχουν ανεβασμενους χτυπους....μπορει να υπαρχει οντως προβλημα μπορει κ οχι κ χαιρομαι που στην περιπτωση σου ολα ειναι καλα κ μακαρι να συνεχισουν ετσι!!!

Πετρίνα, από ότι καταλαβαίνω ο πρώτος σου γιος είναι ήδη 11 ? Να σου ζήσουν τα παλικάρια σου...Και είναι είδος προς εξαφάνιση οι άντρες..Κάνε όσους μπορείς..χαχαχα..Τι ηλικία έχεις τώρα αν επιτρέπεται ? Γιατί αν ξεκίνησες κι εσύ όπως 2 φίλες στο forum από τα 19-20, τότε σε βλέπω με ομάδα μπάσκετ..και μετά ποδοσφαίρου...χαχαχα

χαχαχαχαχαχ ειναι 10 κ μισο ο μεγαλος μου 8 μιση ο δευτερος κ 13 μηνων ο τριτος....εγω ειμαι 29 κ ο αντρουλης μου το ιδιο...σχολικος ερωτας που κατεληξε σε γαμο!

χαχαχαχαχαχ ειναι 10 κ μισο ο μεγαλος μου 8 μιση ο δευτερος κ 13 μηνων ο τριτος....εγω ειμαι 29 κ ο αντρουλης μου το ιδιο...σχολικος ερωτας που κατεληξε σε γαμο!

Έλα ρε Πετρίνα..Μπράβο..!!Μικρή είσαι..συνομίληκες είμαστε σχεδόν..Εγώ έκλεισα προχθές τα 28..Κι εμείς είμαστε σχεδόν 9 χρόνια μαζί με τον άντρα μου..Άνετα μπορούσε να μας έχει συμβεί..χαχαχα...Ο 3ος σου είναι μικρούλης..φαντάζομαι πλάκα που θα έχει και καπάκι το 4ο..σα διδυμάκια θα μεγαλώσουν αυτά..χαχαχα..Πάντως με τους ρυθμούς σας..την ομάδα μπάσκετ με 2 αλλαγές κιόλας θα την ετοιμάσετε χαλαρά..χαχαχα

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!

φιλια σε ολες!!!

Μπράβο mariathens μου !!! Πολύ χάρηκα που είναι όλα φυσιολογικά με το μωράκι σου !!! Κοριτσάκι ε (τυχερή)... Μόνο εγώ περιμένω αγόρι ???

hi0kp2.png

U47cp3.png

Έλα ρε Πετρίνα..Μπράβο..!!Μικρή είσαι..συνομίληκες είμαστε σχεδόν..Εγώ έκλεισα προχθές τα 28..Κι εμείς είμαστε σχεδόν 9 χρόνια μαζί με τον άντρα μου..Άνετα μπορούσε να μας έχει συμβεί..χαχαχα...Ο 3ος σου είναι μικρούλης..φαντάζομαι πλάκα που θα έχει και καπάκι το 4ο..σα διδυμάκια θα μεγαλώσουν αυτά..χαχαχα..Πάντως με τους ρυθμούς σας..την ομάδα μπάσκετ με 2 αλλαγές κιόλας θα την ετοιμάσετε χαλαρά..χαχαχα

Πολυχρονη με υγεια κ παντα χαρουμενες στιγμες σου ευχομαι!

Αν ξεκινουσατε την αναπαραγωγη πριν 5 χρονια 2 παιδακια θα τα ειχατε σιγουρα αλλα κ τωρα μικρη εισαι κ μπραβο σου που θες παιδακι στα 28 σου.

Ιδανικα ποσα παιδακια εχεις ονειρευτει πως θα ηθελες να κανεις?

Πολυχρονη με υγεια κ παντα χαρουμενες στιγμες σου ευχομαι!

Αν ξεκινουσατε την αναπαραγωγη πριν 5 χρονια 2 παιδακια θα τα ειχατε σιγουρα αλλα κ τωρα μικρη εισαι κ μπραβο σου που θες παιδακι στα 28 σου.

Ιδανικα ποσα παιδακια εχεις ονειρευτει πως θα ηθελες να κανεις?

Ιδανικά έλεγα 3 πάντα..Αλλά πίστευα πως θα ξεκινούσα στα 25...Με τις σπουδές, μεταπτυχιακά, γλώσσες, δουλειά..έμπλεξα..Για να είμαι ειλικρινής, αν δεν είχε γίνει αυτό με την οικονομία εδώ και 3 χρόνια άνετα θα το είχαμε αποφασίσει νωρίτερα..Αλλά είναι και η ανασφάλεια στη μέση..Είχα και έχω πολύ καλή δουλειά, αλλά δύσκολα θα την έχω και μετά το παιδί..Δε δικαιούμαι τίποτα με το μπλοκάκι..ούτε άδειες, ούτε επιδόματα, ούτε καν τη δουλειά μου μόλις μπορώ να επιστρέψω..Άτιμα συστήματα αυτά και δύσκολα για τις γυναίκες...

fUx9p3.png

Μπράβο mariathens μου !!! Πολύ χάρηκα που είναι όλα φυσιολογικά με το μωράκι σου !!! Κοριτσάκι ε (τυχερή)... Μόνο εγώ περιμένω αγόρι ???

Titiko, είδες που στο έλεγα πως όλες κόρες έχουμε ? Αλλά εσύ δεν είπες πως εκεί στα Βόρεια, όλες οι γνωστές σας έχετε γιους ? χαχαχα

fUx9p3.png

Κορη κορη!!! Η πρωτη μου!!! Δεν μπορω πραγματικα να με φανταστω με 4 παιδια!!!! Αξια εισαι! Φυσιολογικες γεννες?

Τωρα ειδα την ερωτησησ σου.

Ναι κ τις τρεις φορες πηγαν ολα καλα κ γεννησα φυσιολογικα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...