Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Eternity είπε:

Εγω έκανα prp ενδομητριου πριν την εμβρυομεταφορα. Είχαμε ακυρώσει 3 φορες την εμβρυομεταφορα γιατί έφτανε το ενδομήτριο το πολύ μέχρι 6,9 και μετά έπεφτε. Κι ο γιατρός μου μου έλεγε στην αρχή να μην το κάνω και να προχωρήσω με ενδομητριο 6,8 επειδή ήταν τριζωνικο όμως όταν λες στην αρχή το ενδομήτριο να είναι τουλάχιστον 7,5 πώς μου λες μετά να προχωρήσω με κάτω από 7?Του είπα όχι και του ξεκαθάρισα ότι χωρίς prp ενδομητριου δεν πρόκειται να προχωρήσω σε εμβρυομεταφορά. Έτσι και μου το έκανε. Είχα κάτι να χάσω? Θα έκανε κάποιο κακό? Μόνο 300 ευρώ θα έχανα αν δεν πετύχαινε και θα εμένα και με το "αν". 

Άρα κοριτσαρα προτείνεις να το κάνω??? Εμένα μου είπε 200ε το απλό δηλαδή απλά να το εισχωρήσει μέσα και 400 με βελόνα ειδική που το τοποθετεί σε όλο το ενδομητριο στα σημεία που θέλεις και κρίνει σωστά αυτός, βέβαια ακόμα περιμένω την απάντηση του αν θα το κάνουμε ή όχι 

πρίν από 26 λεπτά , apple2 είπε:

Θα τις βάλεις και τις τρεις? Κι εγώ στην προετοιμασία για εμβρυομεταφορά με δύο βλαστοκύστες 3αβ και 2αβ. 

Δεν ξέρω ακόμα θα μιλήσουμε για αυτό την άλλη βδομάδα γιατί θέλει να σκεφτεί αν θα προχωρήσουμε σε prp ενδομητριου ή όχι... μόλις έφυγα από το κέντρο όλα τα άλλα ήταν καλά μορφολογία και διαστάσεις μήτρας δηλαδή 

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια !!!

Επιτέλους Παρασκευή...!!!

Πετρίνα καλώς ήρθες και με το καλό το παιδάκι σου..!! Μα 3 γιους βρε αθεόφοβη και πας και για τον 4ον ? Χαχαχα..Συγχαρητήρια..!!!

Titiko χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα σήμερα και φοβερή ιδέα με το παγωτό..Εγώ έκανα και χθες κάποιες δουλειές για αύριο και σήμερα ή αύριο πρωί περιμένω να με βοηθήσει και ο άντρας μου με κάτι βαριά και να σφουγγαρίσω τελευταία στιγμή το μεσημέρι πριν έρθουν οι πρώτοι ανυποψίαστοι καλεσμένοι..χαχαχα

Καλημέρααααα!!!

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα μελλουσες μανουλες νοεμβριου.....ειμαι κ εγω εγκυος στο 4ο παιδακι μου με ΠΗΤ 9/12.Ευχομαι σε ολες μας να εχουμε τελειομηνες εγκυμοσυνες κ να κρατησουμε γερα παιδια στην αγκαλια μας.Οσο μπορεσα διαβασα καποια απο τα μνμ σας αλλα πιστευω με τον καιρο να σας μαθω καλυτερα αφου θα επικοινωνουμε.

Εχω τρεις γιους κ οοοοοοοοοοοοοχι δεν παω για την κορη οπως μου λενε ολοι.

Έκανα εχθές την αυχενικη διαφανεια κ οι τιμες ειναι πολυ καλες...το απογευμα θα παρω κ τις αιματολογικες απαντησεις οποτε θα ηρεμησω!!

Ειναι η πρωτη μου φορα σε forum κ δεν ξερω καθολου πως να το χειριστω αλλα ελπιζω με τον καιρο να ξεαγχωθω κ να το μαθω!!!!

Καλημερα!!!! 3 γιους??? Κ θες 4ο αγορι??? Και μεις δεν πετυχαμε το 1????? Καναμε κατι λαθος???? Χιχιχι!!!

fe75p2.png

Θελω απλα να ειναι γερο κ το 4ο παιδακι μου....απλα ειναι πολυ εκνευριστικο να ακους συνεχεια πας για την κορη....μηδαμινη σημασια αν ειναι ροζ ή σιελ μπροστα στην υγεια....

στην αυχενικη παντως δεν ειδαμε το φυλο κ δεν θελουμε να ξερουμε...εκπληξη για ολους μας...

Πετρίνα, πολύ δυνατή σε βλέπω που δε θες να μάθεις φύλλο..Αν όμως έχεις πάλι αγοράκι..νομίζω πως θα μεγαλώσει στον αυτόματο πιλότο..χαχαχα..Αν είναι κορίτσι, θα περάσεις πολλά για πρώτη φορά..χαχα..

Kel, Καλημέρα ! Πως είσαι σήμερα ?

fUx9p3.png

Καλημέρα κορίτσια !!!

Επιτέλους Παρασκευή...!!!

Πετρίνα καλώς ήρθες και με το καλό το παιδάκι σου..!! Μα 3 γιους βρε αθεόφοβη και πας και για τον 4ον ? Χαχαχα..Συγχαρητήρια..!!!

Titiko χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα σήμερα και φοβερή ιδέα με το παγωτό..Εγώ έκανα και χθες κάποιες δουλειές για αύριο και σήμερα ή αύριο πρωί περιμένω να με βοηθήσει και ο άντρας μου με κάτι βαριά και να σφουγγαρίσω τελευταία στιγμή το μεσημέρι πριν έρθουν οι πρώτοι ανυποψίαστοι καλεσμένοι..χαχαχα

Καλημέρααααα!!!

Καλημερα!!!! Να υποθεσω οτι θα μαγειρεψεις κιολας?

fe75p2.png

Διαφημίσεις

Πετρίνα, πολύ δυνατή σε βλέπω που δε θες να μάθεις φύλλο..Αν όμως έχεις πάλι αγοράκι..νομίζω πως θα μεγαλώσει στον αυτόματο πιλότο..χαχαχα..Αν είναι κορίτσι, θα περάσεις πολλά για πρώτη φορά..χαχα..

Kel, Καλημέρα ! Πως είσαι σήμερα ?

Καλα ειμαι!!! Ανακατευομαι λιγο αλλα οκ. Εκανα κ τις εξετασεις μου το πρωι. Μετρησα κ πιεση.... 13.5...................

fe75p2.png

Πενυ οντως ο τριτος μεγαλωνει στον αυτοματο οποτε αν ερθει κ τεταρτος γιος χλιδη...θα φτιαξω τα χελωνονιτζακια....εσενα ειναι το πρωτο σου?????

και αν εχω καταλαβει καλα σημερα θα το ανακοινωσεις επισημα σε ολους τους συγγενεις????

Καλημερα μελλουσες μανουλες νοεμβριου.....ειμαι κ εγω εγκυος στο 4ο παιδακι μου με ΠΗΤ 9/12.Ευχομαι σε ολες μας να εχουμε τελειομηνες εγκυμοσυνες κ να κρατησουμε γερα παιδια στην αγκαλια μας.Οσο μπορεσα διαβασα καποια απο τα μνμ σας αλλα πιστευω με τον καιρο να σας μαθω καλυτερα αφου θα επικοινωνουμε.

Εχω τρεις γιους κ οοοοοοοοοοοοοχι δεν παω για την κορη οπως μου λενε ολοι.

Έκανα εχθές την αυχενικη διαφανεια κ οι τιμες ειναι πολυ καλες...το απογευμα θα παρω κ τις αιματολογικες απαντησεις οποτε θα ηρεμησω!!

Ειναι η πρωτη μου φορα σε forum κ δεν ξερω καθολου πως να το χειριστω αλλα ελπιζω με τον καιρο να ξεαγχωθω κ να το μαθω!!!!

Καλημέρα Πετρίνα !!! Με το καλό το παιδάκι σου που έρχεται και να χαίρεσαι και τους 3 γιους σου !!! Καλώς ήρθες στην παρέα μας :D

hi0kp2.png

U47cp3.png

kel ειναι πολυ ωραιο για τα αδερφια να ειναι του ιδιου φυλου οποτε δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα να ερθει κ παλι αγορι....εσυ εχεις κορουλα να φαντασω?????το πρωτο σου???

Θελω απλα να ειναι γερο κ το 4ο παιδακι μου....απλα ειναι πολυ εκνευριστικο να ακους συνεχεια πας για την κορη....μηδαμινη σημασια αν ειναι ροζ ή σιελ μπροστα στην υγεια....

στην αυχενικη παντως δεν ειδαμε το φυλο κ δεν θελουμε να ξερουμε...εκπληξη για ολους μας...

εμένα με εκνευρίζουν όταν ρωτάνε σε ποιον μοιάζει το μωρό :evil: ............ λες και απο τους υπερυχους θα το καταλάβουμε ........

hi0kp2.png

U47cp3.png

Διαφημίσεις

εμένα με εκνευρίζουν όταν ρωτάνε σε ποιον μοιάζει το μωρό :evil: ............ λες και απο τους υπερυχους θα το καταλάβουμε ........

χαχααχχααχχ αλλο κ αυτο.....παντως περα απο την πλακα τρια στα τρια απο τους υπερηχους καταλαβα που θα μοιασουν κ επεσα μεσα

Καλημερα!!!! Να υποθεσω οτι θα μαγειρεψεις κιολας?

Από μαγείρεμα όχι πολλά πράγματα..Δεν προλαβαίνω και δεν αντέχω κιόλας..Το μεσημέρι θα φτιάξω 2 σαλατούλες μόνο που τις κάνω πολύ ωραίες, θα ψήσω μια τυρόπιτα στριφτή, θα έχω ετοιμάσει ωραία ωραία το τραπέζι, και θα φέρει η μαμάκα μου μοσχαράκι με ρύζι με λαχανικά και μια μανιταρόπιτα και είπε η πεθερά μου πως θα κάνει και παστίτσιο..Ααα..Θα κάνω και κρέπες...Για το βράδυ..θα ψήσω μόνο τυροπιτάκια, λουκανοπιτάκια, θα κάνω καμιά μπόμπα, κρέπες και ότι έχει μείνει από το μεσημέρι..Κάτι πιτσάκια που έχω έτοιμα για ψήσιμο και μια σαλάτα θα κάνω και σκέφτηκα επειδή έχει και αγώνα η Εθνική να βράσω σε μια μεγάλη κατσαρόλα λουκάνικα Φρανκφούρτης και να τους έχω σε πιάτα, κρεμμύδι, ντομάτα, κετσαπ, μουστάρδες και ψωμάκια, να κάνουν hot dogs..Το βράδυ εννοείται πλαστικά ποτήρια, πιάτα κτλ, αλλά το μεσημέρι κανονικά..

fUx9p3.png

Πενυ οντως ο τριτος μεγαλωνει στον αυτοματο οποτε αν ερθει κ τεταρτος γιος χλιδη...θα φτιαξω τα χελωνονιτζακια....εσενα ειναι το πρωτο σου?????

και αν εχω καταλαβει καλα σημερα θα το ανακοινωσεις επισημα σε ολους τους συγγενεις????

Πετρίνα μου ναι...Το πρώτο μου είμαι και περιμένω πως και πως να πάνε όλα καλά..Σήμερα θα το πω το απόγευμα στα αφεντικά σχολώντας..Βόμβα για το Σαβ/κο..Και αύριο μεσημέρι στους γονείς και αύριο βράδυ στους φίλους...Ήταν να μην πάρω φόρα..χαχαχα

fUx9p3.png

kel ειναι πολυ ωραιο για τα αδερφια να ειναι του ιδιου φυλου οποτε δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα να ερθει κ παλι αγορι....εσυ εχεις κορουλα να φαντασω?????το πρωτο σου???

Κορη κορη!!! Η πρωτη μου!!! Δεν μπορω πραγματικα να με φανταστω με 4 παιδια!!!! Αξια εισαι! Φυσιολογικες γεννες?

fe75p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...