Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Eternity είπε:

Εγω έκανα prp ενδομητριου πριν την εμβρυομεταφορα. Είχαμε ακυρώσει 3 φορες την εμβρυομεταφορα γιατί έφτανε το ενδομήτριο το πολύ μέχρι 6,9 και μετά έπεφτε. Κι ο γιατρός μου μου έλεγε στην αρχή να μην το κάνω και να προχωρήσω με ενδομητριο 6,8 επειδή ήταν τριζωνικο όμως όταν λες στην αρχή το ενδομήτριο να είναι τουλάχιστον 7,5 πώς μου λες μετά να προχωρήσω με κάτω από 7?Του είπα όχι και του ξεκαθάρισα ότι χωρίς prp ενδομητριου δεν πρόκειται να προχωρήσω σε εμβρυομεταφορά. Έτσι και μου το έκανε. Είχα κάτι να χάσω? Θα έκανε κάποιο κακό? Μόνο 300 ευρώ θα έχανα αν δεν πετύχαινε και θα εμένα και με το "αν". 

Άρα κοριτσαρα προτείνεις να το κάνω??? Εμένα μου είπε 200ε το απλό δηλαδή απλά να το εισχωρήσει μέσα και 400 με βελόνα ειδική που το τοποθετεί σε όλο το ενδομητριο στα σημεία που θέλεις και κρίνει σωστά αυτός, βέβαια ακόμα περιμένω την απάντηση του αν θα το κάνουμε ή όχι 

πρίν από 26 λεπτά , apple2 είπε:

Θα τις βάλεις και τις τρεις? Κι εγώ στην προετοιμασία για εμβρυομεταφορά με δύο βλαστοκύστες 3αβ και 2αβ. 

Δεν ξέρω ακόμα θα μιλήσουμε για αυτό την άλλη βδομάδα γιατί θέλει να σκεφτεί αν θα προχωρήσουμε σε prp ενδομητριου ή όχι... μόλις έφυγα από το κέντρο όλα τα άλλα ήταν καλά μορφολογία και διαστάσεις μήτρας δηλαδή 

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

Titiko μου, πως σε καταλαβαίνω..Κι εμένα έχει ανέβει η κοιλίτσα μου πιο ψηλά και με δυσκολεύει στις κινήσεις και στον ύπνο..Επίσης, ενώ μέχρι τώρα το πρωί δεν είχα και εμφανιζόταν μετά το μεσημεράκι...τώρα η κοιλιά μου είναι όλη μέρα παρούσα..με δυσκολεύει και στο γραφείο γιατί κολούσα την καρέκλα μέχρι τώρα, ενώ τώρα κάθομαι σε απόσταση..

Και το χειρότερο..Χθες έφτιαξα ντουλάπες (καλοκαιρινα-χειμςνιατικα) και όπως ανέβηκα στη σκάλα, κρέμασε, ξεκρέμασε κρεμάστρες και τεντωνόμουν, μου κοβόταν η ανάσα και μετά είχα ενοχλήσεις..Οπότε και ξάπλωσα κάπου στη μέση για μισή ωρίτσα και συνέχισα μετά..

Αλλά όπως λες χθες είχα αυτό με την ψυχολογία..έπεσα πολύ ψυχολογικά που δεν μπορώ να κάνω όσα έκανα πριν και όχι στην ταχύτητα που είχα μάθει..Έχω περιορισμένο χρόνο μετά τη δουλειά, αν σέρνομαι κιόλας δε θα προλάβω ποτέ να κάνω τις δουλειές μου...και νυστάζω κιόλας..Αλλά θα κάνω υπομονή..Καλοκαιράκι έρχεται..Θα περάσει και αυτό το Σαβ/κο που έχω κόσμο και ετοιμασίες και μόλις το μάθουν πια όλοι δε θα έχουν απαιτήσεις από μένα να είναι όλα τέλεια..Οι απαιτήσεις που έχω εγώ από τον ευατό μου με τρομάζουν λίγο..χαχαχα...Ας πάνε όλα καλά και ας ταλαιπωρηθούμε λίγο..

σιγά σιγά οι δουλειές..μην κουράζεσαι...καποια στιγμή θα ανέβει η ψυχολογία μου, που θα πάει.

Οταν το μάθουν δεν θα αγχώνεσαι για τίποτε... δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει κανείς ..

hi0kp2.png

U47cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σουπερ μαρκετ να πας..... σου επιτρεπω!!!!! Αλλα το κουβαλημα ποιος θα το κανει???? Το βαρος απαγορευεται!!!!

Εγω βαζω πλυντηριο... ο αντρας μου τα βγαζει τα κουβαλαει τα βγαζει εξω και τα απλωνω!!!! Ειναι λιγο βαρυς..... αλλα θα ελαφρυνει!!!!!! Την κορη του κουβαλαω!!!!! Ας κουβαλησει κατι!!!!

Ευχαριστώ που μου επιτρέπεις..χαχαχα..Εννοείται το βάρος, σακούλες κτλ ο άντρας μου..Με προσέχει πολύ..δεν μπορώ να πω..Κι χθες φώναζε πολύ για τις ντουλάπες..Προς το παρόν τα έβγαζα λίγα λίγα απότ ο πληντύριο και τα άπλωνα..Αλλά μπορεί να τον εκμεταλλευτώ λίγο να μου τα βγάζει να μη σκύβω κιόλας και να τα απλώνω απλά εγώ..Τον προετοιμάζεις τον άντρα σου να ελαφρύνει..έτσι δες το..Γιατί η κόρη του θα τον βάλλει και κούκλες να χτενίσει και φορέματα να αλλάξει και νύχια να ζωγραφίσει με μαρκαδόρους..Κι εκεί να τον δεις..χαχαχα

fUx9p3.png

σιγά σιγά οι δουλειές..μην κουράζεσαι...καποια στιγμή θα ανέβει η ψυχολογία μου, που θα πάει.

Οταν το μάθουν δεν θα αγχώνεσαι για τίποτε... δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει κανείς ..

Titiko μου, σίγουρα θα ανέβει η ψυχολογία..Μόλις φτιάξει κι ο καιρός..Θα βάλλεις τα άνετα φορεματάκια σου, θα βγαίνεις με τον αντρούλη σου τα βραδάκια να περπατάτε ήρεμα ήρεμα..Όλα θα είναι αλλιώς..Και όνειρα..πολλά όνειρα να κάνετε..Κι εγώ πιστεύω πως από βδομάδα θα είμαι πιο άνετη και θα το διασκεδάσω πολύ..χαχαχα

fUx9p3.png

Εγω δυστυχως τα κανω ολα μονη :( Αντε κι αν ερθει η μανα μου να βαλει κανα σιδερο και να κρατησει την μικρη να σημαζεψω το υπολοιπο σπιτι!Σκουπισμα,σφουγγαρισμα δηλαδη αυτα που δεν μπορω να κανω με την μικρη μες τα ποδια μου.

Ο αντρας μου δουλευει ολη μερα οποτε οταν ερθει αντε να βαλει να αποστειρωση τα μπουκαλια της μικρης ή να την κρατησει λιγο να ξεκουραστω και εγω.

πενυ ξεκουρασου παιδι μου τωρα βρηκες να κανεις ζογκλερικα???????

κελ ξεκινα τωρα την προπονηση στον συζηξ γιατι θα την χρειαστεις αργοτερα οταν η κοιλια μεγαλωσει!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Καλά Νίκη μου τα λες κι εσύ..Αλλά έπεσα κι εγώ στην περίπτωση που η μαμά μου είναι σε ακινησία..Αλλιώς με βοηθάει πάρα πολύ..Πάντα ερχόταν και τα κάναμε μαζί ή εκείνη με το μπαμπά μου ή μια κοπέλα που είχα πάρει και μέχρι να σχολάσω είχαν γίνει όλα τέλεια..Αλλά τώρα και μόνη μου παιδεύομαι και κοπέλα δεν μπορώ να πάρω, γιατί καθημερινές πρέπει να έρθει 8-10 το βράδυ που μαζεύομαι και τι να κάνουμε σε 2 ώρες και 2 Σαβ/κα με τις εκλογές μου έφυγαν έτσι..Αυτό το σ/κ είναι η γιορτή..οπότε..ότι μπορούμε κάνουμε και μετά θα τα κάνουμε καλύτερα..Θα πάρω μια κοπέλα το επόμενο Σαβ/κο και θα το κάνουμε γυαλί το σπίτι..Όλα θα γίνουν..Δεν αξίζει να κουραζόμαστε περισσότερο από όσο αντέχουμε..Χθες τρόμαξα και το κατάλαβα..Ποτέ ξανά σκάλα και τεντώματα..Τέρμα..

fUx9p3.png

Καλά Νίκη μου τα λες κι εσύ..Αλλά έπεσα κι εγώ στην περίπτωση που η μαμά μου είναι σε ακινησία..Αλλιώς με βοηθάει πάρα πολύ..Πάντα ερχόταν και τα κάναμε μαζί ή εκείνη με το μπαμπά μου ή μια κοπέλα που είχα πάρει και μέχρι να σχολάσω είχαν γίνει όλα τέλεια..Αλλά τώρα και μόνη μου παιδεύομαι και κοπέλα δεν μπορώ να πάρω, γιατί καθημερινές πρέπει να έρθει 8-10 το βράδυ που μαζεύομαι και τι να κάνουμε σε 2 ώρες και 2 Σαβ/κα με τις εκλογές μου έφυγαν έτσι..Αυτό το σ/κ είναι η γιορτή..οπότε..ότι μπορούμε κάνουμε και μετά θα τα κάνουμε καλύτερα..Θα πάρω μια κοπέλα το επόμενο Σαβ/κο και θα το κάνουμε γυαλί το σπίτι..Όλα θα γίνουν..Δεν αξίζει να κουραζόμαστε περισσότερο από όσο αντέχουμε..Χθες τρόμαξα και το κατάλαβα..Ποτέ ξανά σκάλα και τεντώματα..Τέρμα..

Γι αυτο σου ειπα τις προαλλες.... καλυτερα να λειπεις..... εγω εχω ατομο εμπιστοσυνης στην πολυκατοικια κ μπορει να ανοιξει κ να τσεκαρει.... αλλα κ κοπελα εμπιστοσυνης κ ας μην την εχω παρει ποτε ...την εχουμε στο γραφειο. Αν παρω κοπελα δεν μπορω να καθομαι κ να βλεπω καποιον να πηγαινοερχεται και να δουλευει. Θα σηκωθω. Γι αυτο ας λειπω!!!!!! Δεν εχεις κανεναν εδω που να μην δουλευει?

fe75p2.png

Kel μου, δίκιο είχες τελικά..Εδώ ο άντρας μου άπλωνε χθες, εγώ πονούσα λίγο και πάλι τρωγόμουν να σηκωθώ..Δε βάζουμε μυαλό.. Δυστυχώς δεν έχω και κάποιον εδώ κοντά μου..Όσο για το ύψος ναι..μια χαρά είναι..Τέλεια θα έλεγα..!Τη Δευτέρα που θα ξέρω..θα τις μετρήσουμε..τις κόρες μας..χαχα..Αλλά να σημειώσεις πως θα είναι και 2-3 μέρες νωρίτερα εμένα από τη μέτρηση σου..Βέβαια...Ότι νούμερο θέλω μπορώ να πω..χαχαχα..Αστεία το λέω..χαχα

fUx9p3.png

Kel μου, δίκιο είχες τελικά..Εδώ ο άντρας μου άπλωνε χθες, εγώ πονούσα λίγο και πάλι τρωγόμουν να σηκωθώ..Δε βάζουμε μυαλό.. Δυστυχώς δεν έχω και κάποιον εδώ κοντά μου..Όσο για το ύψος ναι..μια χαρά είναι..Τέλεια θα έλεγα..!Τη Δευτέρα που θα ξέρω..θα τις μετρήσουμε..τις κόρες μας..χαχα..Αλλά να σημειώσεις πως θα είναι και 2-3 μέρες νωρίτερα εμένα από τη μέτρηση σου..Βέβαια...Ότι νούμερο θέλω μπορώ να πω..χαχαχα..Αστεία το λέω..χαχα

Ας ειναι καλα και ας ειναι και 16 εκ. Κ γω δευτερα ηταν να παω!!!! Χοντρικα στο λεει το υψος. Βαρος μετρανε μου ειπε. Γιατι εχει ηδη αρχισει να κουλουριαζει κ δεν ειναι ευθεια! Κ το συν πλην 15%

fe75p2.png

Διαφημίσεις

Ναι βρε Kel μου, αυτό λέω κι εγώ...Να είναι καλά το μωράκι, γιατί με έχει πιάσει φόβος..Πριν από υπέρηχο έτσι είναι..χαρά που θα το δεις και αγωνία, για το τί θα πει ο γιατρός..Για να δούμε..!!!

fUx9p3.png

Ναι βρε Kel μου, αυτό λέω κι εγώ...Να είναι καλά το μωράκι, γιατί με έχει πιάσει φόβος..Πριν από υπέρηχο έτσι είναι..χαρά που θα το δεις και αγωνία, για το τί θα πει ο γιατρός..Για να δούμε..!!!

Μα και αυτα... μπορουσαν να δινουν το παρων... εγω γιατι παιρνω τη μανα μου τηλεφωνο καθε πρωι????? (Μεσημεριανη παρακρουση) ας κλωτσησει... θα το εκτιμησω εγω... ( η μανα μου πσλι οχι αν το κανω τωρα).....

fe75p2.png

Μα και αυτα... μπορουσαν να δινουν το παρων... εγω γιατι παιρνω τη μανα μου τηλεφωνο καθε πρωι????? (Μεσημεριανη παρακρουση) ας κλωτσησει... θα το εκτιμησω εγω... ( η μανα μου πσλι οχι αν το κανω τωρα).....

Χαχαχα..Είσαι φοβερή..χαχαχα..Κι εγώ παίρνω τη μάνα το πρωί που πάω στη δουλειά, στο μεσημέρι στο διάλειμμα για φαγητό, όταν σχολάσω να της πω τί θα κάνω και όταν μπω σπίτι..Και στο ενδιάμεσο αν θυμηθούμε τίποτα..Στέλνει και sms εμένα η μάνα μου..Δε θέλω περισσότερα εγώ από το μωρό από όσα δίνω..Τόσες φοές να το άκουγω προς το παρόν είναι Οκ εεε ? Χαχαχα...Όσο για την κλωτσιά, εμένα δεν μπορεί και να αντιδράσει με τα πόδια της η μάνα μου..χαχαχα..Εσύ φυλάξου αν το δοκιμάσεις..χαχαχα

fUx9p3.png

Καλημερα μελλουσες μανουλες νοεμβριου.....ειμαι κ εγω εγκυος στο 4ο παιδακι μου με ΠΗΤ 9/12.Ευχομαι σε ολες μας να εχουμε τελειομηνες εγκυμοσυνες κ να κρατησουμε γερα παιδια στην αγκαλια μας.Οσο μπορεσα διαβασα καποια απο τα μνμ σας αλλα πιστευω με τον καιρο να σας μαθω καλυτερα αφου θα επικοινωνουμε.

Εχω τρεις γιους κ οοοοοοοοοοοοοχι δεν παω για την κορη οπως μου λενε ολοι.

Έκανα εχθές την αυχενικη διαφανεια κ οι τιμες ειναι πολυ καλες...το απογευμα θα παρω κ τις αιματολογικες απαντησεις οποτε θα ηρεμησω!!

Ειναι η πρωτη μου φορα σε forum κ δεν ξερω καθολου πως να το χειριστω αλλα ελπιζω με τον καιρο να ξεαγχωθω κ να το μαθω!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...