Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Δεν δίνουν βάση καθόλου στο σπερμα δυστυχώς. Οσο περνάει ο καιρός το βλέπω και περισσότερο. 

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

Καλε δεν εχει προβλημα.... απλα το ενστικτο!!! Τα κοριτσια ειναι λατρεια!!!! Με το καλο και εσυ!!!! Για θαλασσα μου ειπε οτι ειναι νωρις.... κατα τις 15.. που να ξερε οτι εγω εμπαινα απι τον απριλιο.. αλλα θα κανω λιγο υπομονη

Ναι βρε..Το κατάλαβα..Για αυτό λέω τόσο επιμονή στο ένστικτό του..χαχαχα..

Πάντως αυτό με τη θάλασσα με προβληματίζει..Εγώ τη λατρεύω και ξεκινούσα μπάνια και Πρωτομαγιά συνήθως..και περιμένω πως και πως τι θα μου πει τη Δευτέρα..Ελπίζω να με αφήσει, αλλά είναι γενικά λίγο της ασφάλειας αυτός ο γιατρός και τρέμω τί θα μου πει..

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ασβεστιο κ σιδηρο μονο. Ρωτησα για μαγνησιο κ ειπε οτι ειναι νωρις. Γενικη αιματος κ ουρων ζητησε, ζαχαρο και τοξοπλασμα. Ευχαριστημενος με το 1 κιλο. Καθε μηνα απο 1 ειπε.Β επιπεδου την 21 εβδομαδα. Αυτα

Μπράβο κορίτσι μου για το ένα κιλό...Κι εγώ σήμερα που ζυγίστηκα έχω πάρει ένα..Αν και με το party το Σαβ/κο και Δευτέρα που θα πάω βράδυ, μάλλον θα έχω ανέβει..Ενώ τον πρώτο καιρό δεν έπαιρνα καθόλου, τώρα νομίζω πως μπαίνουν μόνα τους τα κιλάκια..Κι εμένα μου έγραψε εξετάσεις, σίδηρο, γενική ούρων και θυροειδή νομίχω. Λέω να πάω να δώσω αίμα να τα έχω Δευτέρα που θα πάω να του τα δείξω..αλλιώς θα του τα στείλω όταν βγουν..

fUx9p3.png

Μπράβο κορίτσι μου για το ένα κιλό...Κι εγώ σήμερα που ζυγίστηκα έχω πάρει ένα..Αν και με το party το Σαβ/κο και Δευτέρα που θα πάω βράδυ, μάλλον θα έχω ανέβει..Ενώ τον πρώτο καιρό δεν έπαιρνα καθόλου, τώρα νομίζω πως μπαίνουν μόνα τους τα κιλάκια..Κι εμένα μου έγραψε εξετάσεις, σίδηρο, γενική ούρων και θυροειδή νομίχω. Λέω να πάω να δώσω αίμα να τα έχω Δευτέρα που θα πάω να του τα δείξω..αλλιώς θα του τα στείλω όταν βγουν..

Ειναι το αιμα που υπαρχει πια σε μεγαλη ποσοτητα, η μητρα που μεγαλωνει, το αμνιακο υγρο και η μπεμπα. Τα εξτρα ειναι λιπος!!!!!! Αν παω ετσι ειπε γυρω στα 10 συνολικα. Για να δουμε!!!!!!! Παντως πεννυ μαζι μας παει. Μια βδομαδα πθσω μου εισαι κ σε βλεπει μια εβδομαδα μετα απο μενα...

fe75p2.png

Ναι βρε..Το κατάλαβα..Για αυτό λέω τόσο επιμονή στο ένστικτό του..χαχαχα..

Πάντως αυτό με τη θάλασσα με προβληματίζει..Εγώ τη λατρεύω και ξεκινούσα μπάνια και Πρωτομαγιά συνήθως..και περιμένω πως και πως τι θα μου πει τη Δευτέρα..Ελπίζω να με αφήσει, αλλά είναι γενικά λίγο της ασφάλειας αυτός ο γιατρός και τρέμω τί θα μου πει..

Λες να εχουμε τον ιδιο????? Ο δικος μου ειναι στα πατησια

fe75p2.png

Διαφημίσεις

Ειναι το αιμα που υπαρχει πια σε μεγαλη ποσοτητα, η μητρα που μεγαλωνει, το αμνιακο υγρο και η μπεμπα. Τα εξτρα ειναι λιπος!!!!!! Αν παω ετσι ειπε γυρω στα 10 συνολικα. Για να δουμε!!!!!!! Παντως πεννυ μαζι μας παει. Μια βδομαδα πθσω μου εισαι κ σε βλεπει μια εβδομαδα μετα απο μενα...

Όντως Kel..Με μια εβδομάδα διαφορά τα κάνουμε όλα..Λες να μείνουμε έτσι μέχρι τέλους ? Χαχαχαχα... Εμένα είναι στους Αμπελόκηπους..Οπότε δεν έχουμε τον ίδιο..Αλλά έχουν το ίδιο σύστημα και ρυθμό..χαχαχα

Πάντως για το βάρος, έχεις δίκιο..Είναι πολύ καλό 10 κιλάκια αν πάρεις..Γιατί μόλις με το καλό γεννήσεις δε θα έχεις τίποτα..Αλλά μου λένε πως είναι και δύσκολο..Εμένα μου είπε πως ιδανικά είναι 9-14..και καλό είναι να πετύχουμε το 10-11..Για να δούμε..

fUx9p3.png

Θα χει μεγαλωσει πολυ μεχρι τοτε!!!!

μακάρι να είναι κάλα το αγοράκι μου....

Κορίτσια σας έχει ανέβει καθόλου η κοιλία προς τα πάνω ??? Εμένα έχει ανέβει και το κατάλαβα οταν έσκυψα χθες...δυσκολευόμουν να πάρω ανάσα.

Απο ψυχολογία πως είστε? Εγω είμαι έτσι και έτσι, δεν εχω κέφια καθόλου θα έλεγα.. Χθες με πήρε ο συζ με το ζόρι και με πήγε στα μαγαζιά για ψώνια. Να ανέβει η διάθεσή μου. Πήρα τελικά 2 σουτιέν ( αυτά που έχω πλέον δεν μου κάνουν ) και ένα μαγιό...

hi0kp2.png

U47cp3.png

Κορίτσια σας έχει ανέβει καθόλου η κοιλία προς τα πάνω ??? Εμένα έχει ανέβει και το κατάλαβα οταν έσκυψα χθες...δυσκολευόμουν να πάρω ανάσα.

Απο ψυχολογία πως είστε? Εγω είμαι έτσι και έτσι, δεν εχω κέφια καθόλου θα έλεγα.. Χθες με πήρε ο συζ με το ζόρι και με πήγε στα μαγαζιά για ψώνια. Να ανέβει η διάθεσή μου. Πήρα τελικά 2 σουτιέν ( αυτά που έχω πλέον δεν μου κάνουν ) και ένα μαγιό...

Εμενα εχεμετακινηθει η κοιλια προς τα πανω. Το μωρο ομως ειναι κατω απο τον αφαλο. Μετακινουνται τα οργανα και σιγα σιγα θα ανεβει κ η μωρακλα!!! Κ μου ειπε επισης οτι προχθες που σας ελεγα οτι το ειχα νιωσει πριν καιρο μου ειπε πως οντως μπορει να το ενιωσα..... και απο δω κ περα πιο συχνα... μα τετοια ποδαρα πως να χωρεσει!!!!!! Ατςςςςςς. Οσο για τα κεφια.... για τιποτα.... ειδικα για δουλεια οχι.... για δουλειες οχι... μονο για ξαπλα!!!!

fe75p2.png

Titiko μου, πως σε καταλαβαίνω..Κι εμένα έχει ανέβει η κοιλίτσα μου πιο ψηλά και με δυσκολεύει στις κινήσεις και στον ύπνο..Επίσης, ενώ μέχρι τώρα το πρωί δεν είχα και εμφανιζόταν μετά το μεσημεράκι...τώρα η κοιλιά μου είναι όλη μέρα παρούσα..με δυσκολεύει και στο γραφείο γιατί κολούσα την καρέκλα μέχρι τώρα, ενώ τώρα κάθομαι σε απόσταση..

Και το χειρότερο..Χθες έφτιαξα ντουλάπες (καλοκαιρινα-χειμςνιατικα) και όπως ανέβηκα στη σκάλα, κρέμασε, ξεκρέμασε κρεμάστρες και τεντωνόμουν, μου κοβόταν η ανάσα και μετά είχα ενοχλήσεις..Οπότε και ξάπλωσα κάπου στη μέση για μισή ωρίτσα και συνέχισα μετά..

Αλλά όπως λες χθες είχα αυτό με την ψυχολογία..έπεσα πολύ ψυχολογικά που δεν μπορώ να κάνω όσα έκανα πριν και όχι στην ταχύτητα που είχα μάθει..Έχω περιορισμένο χρόνο μετά τη δουλειά, αν σέρνομαι κιόλας δε θα προλάβω ποτέ να κάνω τις δουλειές μου...και νυστάζω κιόλας..Αλλά θα κάνω υπομονή..Καλοκαιράκι έρχεται..Θα περάσει και αυτό το Σαβ/κο που έχω κόσμο και ετοιμασίες και μόλις το μάθουν πια όλοι δε θα έχουν απαιτήσεις από μένα να είναι όλα τέλεια..Οι απαιτήσεις που έχω εγώ από τον ευατό μου με τρομάζουν λίγο..χαχαχα...Ας πάνε όλα καλά και ας ταλαιπωρηθούμε λίγο..

fUx9p3.png

Έλα ρε Kel..Τρελανέ μας...!!! Είσαι φοβερή που την ένιωσες αλήθεια..Και όντως με τόσο ψηλό κορίτσι..θα φας κλωτσιά πολύ όπως φαίνεται...χαχαχα..Σε λίγο θα βλέπεις πατουσάκι να διαγράφεται..χαχαχα...

Πάντως άμα αρχίσουμε να τα νιώθουμε κιόλας..Το χάσαμε το μυαλό μας..

Πιστεύω πως η ψυχολογία μας θα φτιάξει το πολύ σε κανένα μήνα που θα είναι εντελώς καλοκαίρι και θα φαίνεται ξεκάθαρα η κοιλιά μας όταν βγαίνουμε..

Εγώ ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει..και επειδή τώρα θα το ανακοινώσω, δε δείχνω και την κοιλιά μου όταν βγαίνω κτλ..οπότε δεν το έχω χαρεί..Από βδομάδα που θα το μάθουν οι περισσότεροι θα αλλάξει αυτό..Και σε κανένα μήνα ειδικά με τα εντελώς καλοκαιρινά, τα φορεματάκια κτλ..ποιος μας πιάνεις..Προς το παρόν όμως..καμιά διάθεση..Έχω και δουλειές στο σπίτι ακόμα και με ρίχνει αυτό ψυχολογικά..χαχαχα

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

Titiko μου, πως σε καταλαβαίνω..Κι εμένα έχει ανέβει η κοιλίτσα μου πιο ψηλά και με δυσκολεύει στις κινήσεις και στον ύπνο..Επίσης, ενώ μέχρι τώρα το πρωί δεν είχα και εμφανιζόταν μετά το μεσημεράκι...τώρα η κοιλιά μου είναι όλη μέρα παρούσα..με δυσκολεύει και στο γραφείο γιατί κολούσα την καρέκλα μέχρι τώρα, ενώ τώρα κάθομαι σε απόσταση..

Και το χειρότερο..Χθες έφτιαξα ντουλάπες (καλοκαιρινα-χειμςνιατικα) και όπως ανέβηκα στη σκάλα, κρέμασε, ξεκρέμασε κρεμάστρες και τεντωνόμουν, μου κοβόταν η ανάσα και μετά είχα ενοχλήσεις..Οπότε και ξάπλωσα κάπου στη μέση για μισή ωρίτσα και συνέχισα μετά..

Αλλά όπως λες χθες είχα αυτό με την ψυχολογία..έπεσα πολύ ψυχολογικά που δεν μπορώ να κάνω όσα έκανα πριν και όχι στην ταχύτητα που είχα μάθει..Έχω περιορισμένο χρόνο μετά τη δουλειά, αν σέρνομαι κιόλας δε θα προλάβω ποτέ να κάνω τις δουλειές μου...και νυστάζω κιόλας..Αλλά θα κάνω υπομονή..Καλοκαιράκι έρχεται..Θα περάσει και αυτό το Σαβ/κο που έχω κόσμο και ετοιμασίες και μόλις το μάθουν πια όλοι δε θα έχουν απαιτήσεις από μένα να είναι όλα τέλεια..Οι απαιτήσεις που έχω εγώ από τον ευατό μου με τρομάζουν λίγο..χαχαχα...Ας πάνε όλα καλά και ας ταλαιπωρηθούμε λίγο..

Το ιδιο προβλημα με την καρεκλα εχω.... αλλα χαμηλωσα την καρεκλα και χωνομαι απο κατω!!!!!! Χιχιχιχι!

Οι απαιτησεις σου ας περιοριστουν στο οτι πρεπει να παρεχεις αρμονικες συνθηκες διαβιωσης στο παιδακι σου!!!! Οι δουλειες δεν θα τελειωσουν ποτε...οι μερες τις εγκυμοσυνης ομως θα τελειωσουν!!!! Και μακρυα απο τις σκαλες κ τα πανω κατω.

fe75p2.png

Καλά Kel..Έχεις δίκιο δε το συζητώ για τις σκάλες..Χθες το μετάνιωσα φρικτά..Εκτός ότι είχα ενοχλήσεις, φοβήθηκα και πολύ μην πάθω τίποτα..Ευτυχώς όλα καλά..Και μου είχε πει ο γιατρός..όχι τεντώματα..μόνο όσο φτάνεις..Δεν είναι καλο το τέντωμα..Δεν ξέρω γιατί..και όσο να είναι έχουν και κάποιο βάρος τα ρούχα..Τέλος καλό, όλα καλά όμως...και τελειώσα με τη ντουλάπα μου..Έβαλα και 2 πληντύρια χθες, αλλά το 2ο επειδή είχα φοβηθεί το άπλωσε ο άντρας μου..μια δουλειά που 8 χρόνια δεν είχε τύχει να κάνει ποτέ..χαχαχα..Και του λέω..2 γυναίκες έχεις και απλώνσεις και πληντύριο..χαχαχα...

Επίσης, σήμερα πριν τη δουλειά, άλλαξα σεντόντια κτλ και πιστεύω πως σήμερα θα τελειώσω τα βασικά..Μένουν σουπερ μαρκετ και ετοιμασίες για το Σάββατο μετά..

fUx9p3.png

Όσο για την καρέκλα γραφείου έχεις δίκιο..Μόλις το έκανα..περνάει η κοιλιά από κάτω..και ακουμπάει το στήθος στο γραφείο..χαχαχα..

Ζούμε μεγάλες στιγμές...χαχαχα

fUx9p3.png

Εμενα εχεμετακινηθει η κοιλια προς τα πανω. Το μωρο ομως ειναι κατω απο τον αφαλο. Μετακινουνται τα οργανα και σιγα σιγα θα ανεβει κ η μωρακλα!!! Κ μου ειπε επισης οτι προχθες που σας ελεγα οτι το ειχα νιωσει πριν καιρο μου ειπε πως οντως μπορει να το ενιωσα..... και απο δω κ περα πιο συχνα... μα τετοια ποδαρα πως να χωρεσει!!!!!! Ατςςςςςς. Οσο για τα κεφια.... για τιποτα.... ειδικα για δουλεια οχι.... για δουλειες οχι... μονο για ξαπλα!!!!

χαχαχα έτσι κοπέλα μου .... κορμάρα και ποδάρα το μπεμπέ σου :D

hi0kp2.png

U47cp3.png

Καλά Kel..Έχεις δίκιο δε το συζητώ για τις σκάλες..Χθες το μετάνιωσα φρικτά..Εκτός ότι είχα ενοχλήσεις, φοβήθηκα και πολύ μην πάθω τίποτα..Ευτυχώς όλα καλά..Και μου είχε πει ο γιατρός..όχι τεντώματα..μόνο όσο φτάνεις..Δεν είναι καλο το τέντωμα..Δεν ξέρω γιατί..και όσο να είναι έχουν και κάποιο βάρος τα ρούχα..Τέλος καλό, όλα καλά όμως...και τελειώσα με τη ντουλάπα μου..Έβαλα και 2 πληντύρια χθες, αλλά το 2ο επειδή είχα φοβηθεί το άπλωσε ο άντρας μου..μια δουλειά που 8 χρόνια δεν είχε τύχει να κάνει ποτέ..χαχαχα..Και του λέω..2 γυναίκες έχεις και απλώνσεις και πληντύριο..χαχαχα...

Επίσης, σήμερα πριν τη δουλειά, άλλαξα σεντόντια κτλ και πιστεύω πως σήμερα θα τελειώσω τα βασικά..Μένουν σουπερ μαρκετ και ετοιμασίες για το Σάββατο μετά..

Σουπερ μαρκετ να πας..... σου επιτρεπω!!!!! Αλλα το κουβαλημα ποιος θα το κανει???? Το βαρος απαγορευεται!!!!

Εγω βαζω πλυντηριο... ο αντρας μου τα βγαζει τα κουβαλαει τα βγαζει εξω και τα απλωνω!!!! Ειναι λιγο βαρυς..... αλλα θα ελαφρυνει!!!!!! Την κορη του κουβαλαω!!!!! Ας κουβαλησει κατι!!!!

fe75p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...