Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Δεν δίνουν βάση καθόλου στο σπερμα δυστυχώς. Οσο περνάει ο καιρός το βλέπω και περισσότερο. 

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

Κοριτσαρος κοριτσαρος!!!! 100 γρ και 15 εκατοστα.... και οπως ειπε ο γιατρος εχει την πιο καλλιγραμμη γαμπα που εχει δει σε εμβρυο.. υγιεστατο.!!!! Η μαμα εχει πιεση και θελει παρακολουθηση. Αν δεν πεσει χαπια! Που να ετρωγα κ αλατι

fe75p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσαρος κοριτσαρος!!!! 100 γρ και 15 εκατοστα.... και οπως ειπε ο γιατρος εχει την πιο καλλιγραμμη γαμπα που εχει δει σε εμβρυο.. υγιεστατο.!!!! Η μαμα εχει πιεση και θελει παρακολουθηση. Αν δεν πεσει χαπια! Που να ετρωγα κ αλατι

Καλημέρα !!! Μπράβο kel81!!! 15 εκατοστά ???? κορμαρα θα έχει η κόρη σου !!! Για την πίεση λίγο προσοχή όλα καλα θα πανε !!

hi0kp2.png

U47cp3.png

Καλημέρα !!! Μπράβο kel81!!! 15 εκατοστά ???? κορμαρα θα έχει η κόρη σου !!! Για την πίεση λίγο προσοχή όλα καλα θα πανε !!

Καλημερς!!!! Πολυ δεν ειναι το υψος????? Στο περιπου κ χωρις τα διμετρα της ποδια!!!! Δηλαδη τους επομενους μηνες πιο πολυ βαρος παιρνουν????

fe75p2.png

Καλημερς!!!! Πολυ δεν ειναι το υψος????? Στο περιπου κ χωρις τα διμετρα της ποδια!!!! Δηλαδη τους επομενους μηνες πιο πολυ βαρος παιρνουν????

και μένα πολύ ου φάνηκε ...δεν πειράζει καλύτερα να είναι δίμετρη ;)

hi0kp2.png

U47cp3.png

Διαφημίσεις

και μένα πολύ ου φάνηκε ...δεν πειράζει καλύτερα να είναι δίμετρη ;)

Ψηλη και αδυνατη.... γιατι το βαρος ειναι φυσιολογικο!!! Απο μενα δεν πηρε παντως? Εσυ τωραα ποτε θα ξαναπας?

fe75p2.png

Καλημέρα Kel...Αυτά είναι νέα...!!!Γειά σου ρε Kel με την κοράκλα σου...χαχαχα!!!

Αυτό είναι που λένε "Κορίτσαρος..σωστός γενίτσαρος.." Μοντέλο θα γίνει..!!!

Ο μπαμπάς τι λέει για όλα αυτά που ήταν και σίγουρος για το γιο ?

Με την πίεση, καλό είναι να έχεις ένα πιεσόμετρο και να την ελέγχεις που και που..Εγώ πήρα ένα την προηγούμενη εβδομάδα..για καλό και για κακό..

Για πες κανένα άλλο σχόλιο από χθες..χαχαχα

fUx9p3.png

Καλημέρα Kel...Αυτά είναι νέα...!!!Γειά σου ρε Kel με την κοράκλα σου...χαχαχα!!!

Αυτό είναι που λένε "Κορίτσαρος..σωστός γενίτσαρος.." Μοντέλο θα γίνει..!!!

Ο μπαμπάς τι λέει για όλα αυτά που ήταν και σίγουρος για το γιο ?

Με την πίεση, καλό είναι να έχεις ένα πιεσόμετρο και να την ελέγχεις που και που..Εγώ πήρα ένα την προηγούμενη εβδομάδα..για καλό και για κακό..

Για πες κανένα άλλο σχόλιο από χθες..χαχαχα

Μεχρι να μου γραψει τα συμπληρωματα μου και τις εξετασεις αιματος ο μπαμπας ειχε κατεβει κατω για τσιγαρο... βγαινω... σηκωνεται.... και να ξερεις εχω ακομα τις αμφιβολιες μου.. το παιδι ειναι αγορι!!!! Δεν ξερω.... κρασαρε ο σκληρος του μαλλον..... εχει κολλησει. Δεκα λεπτα εψαχνε ο γιατρος!!! Τιποτα!!!! Αλλα του ειπε ο γιατρος οτι οι αντρες που κανουν κοριτσια εχουν αυξημενη τεστοστερονη... εκει τεντωθηκε παλι... αλλα κολλησε ... μην ψωνισεις τιποτα ροζ τον ιουλιο που θα κανουμε β επιπεδου θα δουμε το πουλακι!!!!

fe75p2.png

Η σοκολατα ειπε οτι δινει γλυκοζη στο αμνιακο υγρο.... αλλα η μπουμπου μου δεν πολυενοχληθηκε! Τα ποδια ορθανοιχτα.... κακο αυτο και το χερι στο στομα πιπιλα.... το παιζιιιιιι μου μεγαλωσε πολυ!!!!!!!!!!! Αλλα ειναι τεμπελααααα

fe75p2.png

Έλα ρε Kel..Αυτά είναι σκηνικά..Αυτό θα πει επιμονή στο ένστικτο του...χαχαχα..Να του το λέει ο doctor και να μην το πιστεύει εεε ? Αυτό για την τεστοστερόνη, θα το πω και στον δικό μου, αφού κι εμάς για κόρη μας είπαν στην αυχενική...Τη Δευτέρα θα το ξαναδούμε..χαχαχα..

Πάντως εμένα, αν και ήθελε αγοράκι όπως λέγαμε, χάρηκε πολύ και για την κόρη..και της μιλάει γλυκά και τέτοια..Να ξέρεις πως αν τελικά έχετε κοριτσάκι, επειδή θα του έχει αδυναμία και θα του κάνει νάζια κτλ, μετά δε θα την αλλάζει με τίποτα..χαχαχα...

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

Η σοκολατα ειπε οτι δινει γλυκοζη στο αμνιακο υγρο.... αλλα η μπουμπου μου δεν πολυενοχληθηκε! Τα ποδια ορθανοιχτα.... κακο αυτο και το χερι στο στομα πιπιλα.... το παιζιιιιιι μου μεγαλωσε πολυ!!!!!!!!!!! Αλλα ειναι τεμπελααααα

Χαχαχα...Ένα πράγμα θα σου πω..από τα λίγα που έχω καταλάβει..Καλύτερα να είναι τεμπέλα, γιατί θα περάσει πιο καλά στη ζωή της...Γιατί αν της μάθεις να τα κάνει όλα, να τα κάνει καλά και ένα σωρό πρέπει και υποχρεώσεις..θα βασανίζεται και κανείς δεν το αναγνωρίζει..Αυτό έχω να πω..χαχαχα..

Πάντως πρέπει να ήταν πολύ ωραίο να τη βλέπεις με το χεράκι στο στόμα, σαν παιδάκι μεγάλο πια ε ?

fUx9p3.png

Έλα ρε Kel..Αυτά είναι σκηνικά..Αυτό θα πει επιμονή στο ένστικτο του...χαχαχα..Να του το λέει ο doctor και να μην το πιστεύει εεε ? Αυτό για την τεστοστερόνη, θα το πω και στον δικό μου, αφού κι εμάς για κόρη μας είπαν στην αυχενική...Τη Δευτέρα θα το ξαναδούμε..χαχαχα..

Πάντως εμένα, αν και ήθελε αγοράκι όπως λέγαμε, χάρηκε πολύ και για την κόρη..και της μιλάει γλυκά και τέτοια..Να ξέρεις πως αν τελικά έχετε κοριτσάκι, επειδή θα του έχει αδυναμία και θα του κάνει νάζια κτλ, μετά δε θα την αλλάζει με τίποτα..χαχαχα...

Καλε δεν εχει προβλημα.... απλα το ενστικτο!!! Τα κοριτσια ειναι λατρεια!!!! Με το καλο και εσυ!!!! Για θαλασσα μου ειπε οτι ειναι νωρις.... κατα τις 15.. που να ξερε οτι εγω εμπαινα απι τον απριλιο.. αλλα θα κανω λιγο υπομονη

fe75p2.png

Kel, Τί συμπληρώματα σου έδωσε αλήθεια ?

Ασβεστιο κ σιδηρο μονο. Ρωτησα για μαγνησιο κ ειπε οτι ειναι νωρις. Γενικη αιματος κ ουρων ζητησε, ζαχαρο και τοξοπλασμα. Ευχαριστημενος με το 1 κιλο. Καθε μηνα απο 1 ειπε.Β επιπεδου την 21 εβδομαδα. Αυτα

fe75p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...