Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

Ηθελα να το δω ομως!!!! Εχω 20 μερες να το δω!!! Κ ημουν κ προετοιμασμενη για σοκολατα και για καμια βλακεια το βραδυ μετα το ζυγισμα.... lol.

Αυτό για τη βλακεία το καταλαβαίνω..Κι εγώ έφαγα πολλά το Σαβ/κο και είπα προσοχή αυτή τη βδομάδα..και Σάββατο έχω το party μου και θα φάμε πάλι πολλά και τούρτες κτλ..και τραπέζι μεσημέρι-βράδυ και πατατάκια κτλ..αλλά θα προσέξω όσο μπορώ...Κυριακή θα το παίξω κυρία και πάλι και θα προσέξω..γιατί Δευτέρα έχω κι εγώ ζύγισμα..χαχαχα...

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και ποιος σου ειπε οτι σε θελω για συμπεθερα??? Κ αν το δικο μου ειναι το κοριτσι κ το δικο σου το αγορι?????? Σιγουρα θα θες την κορη μου για νυφη... μελαχροινη με μπουκλες κ σχιστα ματακια... ετσι την παρειγγειλα

Κοιτά..Ας σιγουρέψουμε τα φύλλα γιατί στις μέρες μας τα ζευγάρια γίνονται και κορίτσια μεταξύ τους..χαχαχα..Ας φυλαγόμαστε λοιπόν..χαχαχα...

Κοίτα, εγώ είμαι άσπρη άσπρη, ξανθιά και με γαλάζια μάτια, αλλά ο άντρας μου καμία σχέση και δε βλέπω να μου μοιάζει..Αν έκανα γιο θα έλεγα να είναι μελαχρινός σαν τον πατέρα του με γαλάζια μάτια από μένα..Αλλά χλωμό..Άρα η κόρη νομίζω θα είναι άσπρη, ξανθούλα και καστανά μάτια, γιατί γενικά δεν έχουν στο σόι του άντρα μου ανοιχτόχρωμα μάτια..

Τότε, προτείνω να το ξανασυζητήσουμε απλά σε 1-2 μήνες και το ραντεβού για γνωριμία να γίνει μετά το 40ισμα..χαχαχα

fUx9p3.png

Άννα μου,

Σε ευχαριστούμε πολύ..!!! Πολύ χρίσιμη λίστα και να είσαι καλά..Έχεις κάνει πολύ δουλειά να τα συγκεντρώσεις..

Ευχαριστούμε..

Παρακαλώ,χαίρομαι που βοήθησα!Για τα πάμπερς που είπες,εκτός από τηλέφωνο μπορείς να εγγραφείς και στην σελίδα τους και να εκτυπώσεις κουπόνια εκπτωτικά!Γεια σου kel :D

tt11946f.aspx

GvDRp3.png?BzNo7JIW

00mGp3.png?GUi6Z5ws

Παρακαλώ,χαίρομαι που βοήθησα!Για τα πάμπερς που είπες,εκτός από τηλέφωνο μπορείς να εγγραφείς και στην σελίδα τους και να εκτυπώσεις κουπόνια εκπτωτικά!Γεια σου kel :D

Γεια σου και σενα!!!!! Κ με το καλο μανουλα!!! Μα με τοση προετοιμασια

fe75p2.png

Γεια σου και σενα!!!!! Κ με το καλο μανουλα!!! Μα με τοση προετοιμασια

Όχι εγώ μανούλα ε;Η αδερφή μου..Και μακάρι να πάνε όλα καλά και να το έχουμε το μωράκι τον νοέμβρη κοντά μας...Ε είπαμε να προετοιμαστούμε να την βοηθήσουμε λίγο,είναι δύσκολοι οι καιροί και τα οικονομικά όχι και τόσο καλά!

tt11946f.aspx

GvDRp3.png?BzNo7JIW

00mGp3.png?GUi6Z5ws

Διαφημίσεις

Αυτό για τη βλακεία το καταλαβαίνω..Κι εγώ έφαγα πολλά το Σαβ/κο και είπα προσοχή αυτή τη βδομάδα..και Σάββατο έχω το party μου και θα φάμε πάλι πολλά και τούρτες κτλ..και τραπέζι μεσημέρι-βράδυ και πατατάκια κτλ..αλλά θα προσέξω όσο μπορώ...Κυριακή θα το παίξω κυρία και πάλι και θα προσέξω..γιατί Δευτέρα έχω κι εγώ ζύγισμα..χαχαχα...

Φαε οτι θες αλλα πατατακια....???? Για το μενου μην μιλησεις.... θα πρεπει να μας καλεσεις μετα.....

fe75p2.png

Όχι εγώ μανούλα ε;Η αδερφή μου..Και μακάρι να πάνε όλα καλά και να το έχουμε το μωράκι τον νοέμβρη κοντά μας...Ε είπαμε να προετοιμαστούμε να την βοηθήσουμε λίγο,είναι δύσκολοι οι καιροί και τα οικονομικά όχι και τόσο καλά!

Το ξερω οτι δεν εισαι εσυ η μανουλα..... συντομα κ συ!!!

fe75p2.png

Το ξερω οτι δεν εισαι εσυ η μανουλα..... συντομα κ συ!!!

oυυυ έχω χρόνια εγώ μπροστά μουυυ....Αλλά τα αγαπάω πολύ τα μωράκια,τα έχω μια αδυναμία.Και το επάγγελμα μου τέτοιο θέλω να είναι,να έχει σχέση με τα παιδάκια.

tt11946f.aspx

GvDRp3.png?BzNo7JIW

00mGp3.png?GUi6Z5ws

Φαε οτι θες αλλα πατατακια....???? Για το μενου μην μιλησεις.... θα πρεπει να μας καλεσεις μετα.....

Πατατάκια δεν έχω φάει από τότε που έμεινα έγκυος..Και τρελαινόμουν..Αλλά κρατιέμαι για το παιδί μου..χαχα..Το μενού το διαμορφώνω ακόμα..Να είναι νόστιμα, εορταστικά, αλλά και λίγο εύκολα..Γιατί Παρασκευή σχολάω βράδυ, πότε να προλάβω ? Αχ..κορίτσια..Την Παρασκευή προχθές μετά τη δουλειά πήγα στη μαμά μου όπως σας είπα και ο άντρας μου ήρθε Σάββατο μετά τη δουλειά του...Το βράδυ της Παρασκευής και Σάββατο πρωί πριν τη δουλειά ο γλυκός μου σήκωσε μόνος του όλα τα έπιπλα για να βγάλει τα χαλιά, γιατί του έλεγα να πάρουμε μια κοπέλα να μας βοηθήσει 2-3 ώρες..Είναι μια γλύκα το παιδάκι μου..Και χθες που γυρίσαμε ήταν όλα τέλεια..Μένει ένα καλό ξεσκόνισμα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα, μπάνια..γιατί τη μεγάλη γενική θα πάρω βοήθεια και θα την κάνω μετά το party..Μόνο τα δίδυμα βαφτηστηράκια μας που θα πιάσουν όλα τα τζάμια με τα λαδωμένα χεράκια τους, φτάνει να με κάνει να μην κάνω γενική πριν το party..χαχαχα...

fUx9p3.png

oυυυ έχω χρόνια εγώ μπροστά μουυυ....Αλλά τα αγαπάω πολύ τα μωράκια,τα έχω μια αδυναμία.Και το επάγγελμα μου τέτοιο θέλω να είναι,να έχει σχέση με τα παιδάκια.

Καταλαβα... εισαι πολυ μικρη!!! Σνιφ

fe75p2.png

Διαφημίσεις

Πατατάκια δεν έχω φάει από τότε που έμεινα έγκυος..Και τρελαινόμουν..Αλλά κρατιέμαι για το παιδί μου..χαχα..Το μενού το διαμορφώνω ακόμα..Να είναι νόστιμα, εορταστικά, αλλά και λίγο εύκολα..Γιατί Παρασκευή σχολάω βράδυ, πότε να προλάβω ? Αχ..κορίτσια..Την Παρασκευή προχθές μετά τη δουλειά πήγα στη μαμά μου όπως σας είπα και ο άντρας μου ήρθε Σάββατο μετά τη δουλειά του...Το βράδυ της Παρασκευής και Σάββατο πρωί πριν τη δουλειά ο γλυκός μου σήκωσε μόνος του όλα τα έπιπλα για να βγάλει τα χαλιά, γιατί του έλεγα να πάρουμε μια κοπέλα να μας βοηθήσει 2-3 ώρες..Είναι μια γλύκα το παιδάκι μου..Και χθες που γυρίσαμε ήταν όλα τέλεια..Μένει ένα καλό ξεσκόνισμα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα, μπάνια..γιατί τη μεγάλη γενική θα πάρω βοήθεια και θα την κάνω μετά το party..Μόνο τα δίδυμα βαφτηστηράκια μας που θα πιάσουν όλα τα τζάμια με τα λαδωμένα χεράκια τους, φτάνει να με κάνει να μην κάνω γενική πριν το party..χαχαχα...

Φυσικα με βοηθεια μετα... κ αν μπορεις να λειπεις κιολας....

fe75p2.png

Φυσικα με βοηθεια μετα... κ αν μπορεις να λειπεις κιολας....

Πόσο Θεά είσαι..χαχαχα..Εντάξει..Δε θα λείπω κιόλας..Κάποιος πρέπει να της δίνει και κατευθύνσεις της κοπέλας..Να της πω που είναι και τα πράγματα..

Θα φτιάξω και τις ντουλαπίτσες μου λέω αυτή τη βδομάδα..Επιτέλους, να αρχίσουμε φορέματα, φουστίτσες άνετες να μην πιεζόμαστε..

Καλά φέτος, όλο με τα μακριά, άνετα φορεματάκια θα είμαι...Άνεση λέμε...

fUx9p3.png

Πόσο Θεά είσαι..χαχαχα..Εντάξει..Δε θα λείπω κιόλας..Κάποιος πρέπει να της δίνει και κατευθύνσεις της κοπέλας..Να της πω που είναι και τα πράγματα..

Θα φτιάξω και τις ντουλαπίτσες μου λέω αυτή τη βδομάδα..Επιτέλους, να αρχίσουμε φορέματα, φουστίτσες άνετες να μην πιεζόμαστε..

Καλά φέτος, όλο με τα μακριά, άνετα φορεματάκια θα είμαι...Άνεση λέμε...

Ηδη φοραω ρουχα εγκυμοσυνης!!!!! Εσυ οχι? Τα παντελονια μου δεν μου κουμπωνουν!!!! Απο τα περσινα καλοκαιρινα φορεματα κ κοντα ακομα, αργοτερα μονο μακρυα. Σημερα ειλικρινα δεν αντεχω τη ζεστη!!! Οσο για το να μην πιεζομαστε... χθες ημουν για κανα 5λεπτο σκυμενη και μετα με πονεσε το στομαχι μου απο την πιεση.... δεν ξανασκυβω... πρεπει να ειναι πιο ψηλα τωρα το παιδι... η κοιλια μου ξεκιναει κατω απο το στηθος!!!!!!! Κανω μπαμ οτι κατι κρυβω εκει μεσα....

fe75p2.png

Ηδη φοραω ρουχα εγκυμοσυνης!!!!! Εσυ οχι? Τα παντελονια μου δεν μου κουμπωνουν!!!! Απο τα περσινα καλοκαιρινα φορεματα κ κοντα ακομα, αργοτερα μονο μακρυα. Σημερα ειλικρινα δεν αντεχω τη ζεστη!!! Οσο για το να μην πιεζομαστε... χθες ημουν για κανα 5λεπτο σκυμενη και μετα με πονεσε το στομαχι μου απο την πιεση.... δεν ξανασκυβω... πρεπει να ειναι πιο ψηλα τωρα το παιδι... η κοιλια μου ξεκιναει κατω απο το στηθος!!!!!!! Κανω μπαμ οτι κατι κρυβω εκει μεσα....

Εννοείται πως φοράω παντελόνια εγκυμοσύνης σχεδόν από το 2ο μήνα..Όχι για τίποτα άλλο, αλλά επειδή πάντα φορούσα κολλητά παντελόνια, δε θα μπορούσα να κάθομαι 10 ώρες στο γραφείο κουμπωμένο το παντελόνι και να πιέζονται όλα...Ήταν οριακά τα παντελόνια μου από πριν..χαχαχα..Δεν χωρούσε ούτε μια σταλιά ανθρωπάκι ακόμα..χαχαχα...Έτσι, πήρα 2-3 ωραιότατα τζιν εγκυμοσύνης και φυσικά δεν έχει πάρει είδηση κανείς στο γραφείο..Μόνο 2-3 φίλες με κοιτούσαν περίεργα στο Σαβ/κο, γιατί είμασταν παραλία και αντί για τα εφαρμοστά μπλουζάκια που με έχουν συνηθίσει έσκασα με αέρινο μπλουζάκι..και σου λέει.."Παντρεύτηκε και τέρμα τα κολλητά ή πάχυνε"..χαχαχα..Το επόμενο Σαβ/κο θα μάθουν..χαχαχα...

Τέλος, έχω να πω σκηνικό χθεσινό..Μια κοπέλα φορούσε τζιν γκρι σχεδόν ίδιο με αυτό που φορούσα εγώ που ήταν όμως εγκυμοσύνης..Και μου λεει "Φοράμε ίδιο τζιν..εμένα τελειώνει έτσι στο κουμπί" και σηκώνει τη μπλούζα..Και απαντάω "Ααα..σχεδόν ίδιο..εμένα έχει 2 κουμπιά.."και φυσικά δε σήκωσα μπλούζα να δούνε όλοι πως εμένα έχει λάστιχένια φάσα μέχρι κάτω από το στήθος..χαχαχα..Αλλά γέλασα πολύ με τον άντρα μου μετά...

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...