Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

Καλώς ήρθες Άννα!!!!:P:p:p Με το καλό η αδερφούλα σου!Πότε έχει ΠΗΤ ?? Ότι θες εδώ είμαστε!
Καλως ηρθες Αννα!!!!!

Καλώς σας βρήκα!:P....ΠΗΤ έχει (μάλλον) στις 9-10/12 αλλα λογω καισαρικης θα παει 10 μερες μπροστά (29-30/11)

Καλημέρα Πέννυ :D (παρεμπιπτόντως τα tickerakia δειχνουν τα παιδακια της αδελφης μου)

tt11946f.aspx

GvDRp3.png?BzNo7JIW

00mGp3.png?GUi6Z5ws

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έσπασα το post στα δυο να μηντρομάξετε..

Titiko, κι εγώ αυτό ελπίζω να μου πει..Το κολύμπι γενικά βοηθάει πολύ..Το Σαβ/κο η παραλία γεμάτη στο χωριό μου..Τη λιγορευόμουν όσο δεν πάει..Αλλά θα ρωτήσω την άλλη εβδομάδα..!!!

Άννα Καλωσήρθες...!! Με το καλό το ανιψάκι σου..Γράψε πληροφορίες, πότε το περιμένετε, αν είναι όλα καλά και ότι θες εδώ είμαστε..

Και να συνεχίσω με τα δικά μου νεά..

Κορίτσια, ξεκίνησα ασβέστιο και είχατε δίκιο όσες το λέγατε..Σαν να τρως τοίχο στο στόμα σου με γεύση πορτοκάλι...Δεν είναι και ότι καλύτερο..Ευτυχώς που δεν είχα από πριν τάση για εμετό..Kel μου, πόσο σε σκέφτομαι..Αλήθεια είσαι καλύτερα πια ?

Επίσης, την προηγούμενη εβδομάδα (Πεμπτη-Παρασκευη) έβγαλα επιχειλιο έρπη από άγχος..Δεν πήρα το γιατρό να τον πρήζω, δεν έβαλα ουτε fenivir, ουτε zovirax και είπα θα κάνω υπομονή..Με σκέτο οινόπνευμα και το παλεύω..Και αντί να αναμοιφθώ για την καλή μου σκέψη και που δεν πρήζω τον κόσμο..Ξυπνάω χθες με μια κοκκινίλα στο βλέφαρο..Λέω θα είναι γδάρσιμο από το βάψιμο..Όχι όμως..όλο και δυνάμωνε..Δεν έχω βγάλει ποτέ χαλάζιο, κριθαράκι κτλ..και φυσικά τρομοκρατήθηκα (Βρίζω και από μέσα μου για την τύχη μου..)και πήγα σήμερα πρωι-πρωι οφθαλμίατρο και είναι φλεγμονη σε έναν αδένα και μπορεί να εξελιχθεί σε χαλάζιο, αλλά επειδή πήγα αμέσως μάλλον θα το προλάβω..Μου έδωσε σταγόνες 4 φορές τη μέρα και κρέμα το βράδυ για μέσα στο μάτι..Και τα δυο είναι κορτιζόνη+αντιβίωση..Τα πήγα και στο γιατρό σήμερα γιατί είναι δίπλα στο μαιευτήριο ο οφθαλμίατρος και μου είπε να τα πάρω άφοβα. Η αγωγή είναι για μια βδομάδα και την άλλη Δευτέρα ξαναπάω οφθαλμίατρο να δούμε πως πάει και μήπως έχει φύγει να γλιτώσω τη μικροεπεμβασούλα..Αλλιώς είπε θα μου το ανοίξει επι τόπου με μια μικρή τομούλα..

Όπως καταλαβαίνετε...Ότι δεν έχω πάθει τόσο καιρό, τα έπαθα μαζεμένα..χαχαχα...Και είμαι με επιχείλιο έρπη και αρχή χαλάζιου..χαχαχα

Τέλος, χθες βράδυ κουράστηκα με το ταξίδι και να τακτοποιήσω ρούχα, βαλίτσες κτλ και είχα για κανενα 2 ώρες χαλάδα και συσπάσεις-πονάκια-τραβήγματα χαμηλά στην κοιλιά..Εντάξει...Τα χρειάστηκα..Αλλά ευτυχώς όλα καλά..Πέρασαν μετά από 2 ώρες, κοιμήθηκα καλά και σήμερα είμαι Οκ αν εξαιρέσουμε τα υπόλοιπα..χαχαχα...

Περιμένω νέα σας...!!!

fUx9p3.png

Άννα Καλωσήρθες...!! Με το καλό το ανιψάκι σου..Γράψε πληροφορίες, πότε το περιμένετε, αν είναι όλα καλά και ότι θες εδώ είμαστε..

Περιμένω νέα σας...!!!

Πέννυ καλώς σας βρήκα! :D Λοιπόν όπως είπα ΠΗΤ κατά πάσα πιθανότητα είναι στις 29-30/11 δυστυχώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το χάσουμε διότι είναι πολύ κοντά στη μήτρα.Προσέχει πολύ....Φύλο ακόμα δεν ξέρουμε.Έχει ήδη 2 παιδιά,την Λυδία και τον Άκη(Γρηγόρη).Εσείς;Όλες πρωτομανούλες;

tt11946f.aspx

GvDRp3.png?BzNo7JIW

00mGp3.png?GUi6Z5ws

Άννα μου,

Να σας ζήσουν και τα ζουζουνία σας..Ελπίζω όλα να πάνε καλά με την αδελφούλα σου και να γεννήσει εύκολα ένα ακόμα υγιέστατο μωράκι..

Εμείς εδώ είμαστε 4 πρωτομάνες νομίζω και 6 δευτερομάνες..Σε μια από τις πρώτες σελίδες..κάπου στην 4-6 είχαμε σημειώσει πόσες και ποιες είμαστε..

Δεν το ξέρω αυτό το πρόβλημα με τη θέση του μωρού που λες, αλλά πιστεύω πως ποια όλα λύνονται, αρκεί κι εκείνη να προσέχει όπως είπες..όσο βέβαια είναι εφικτό με ακόμα 2 παιδάκια στο σπίτι..

fUx9p3.png

Άννα μου,

Να σας ζήσουν και τα ζουζουνία σας..Ελπίζω όλα να πάνε καλά με την αδελφούλα σου και να γεννήσει εύκολα ένα ακόμα υγιέστατο μωράκι..

Εμείς εδώ είμαστε 4 πρωτομάνες νομίζω και 6 δευτερομάνες..Σε μια από τις πρώτες σελίδες..κάπου στην 4-6 είχαμε σημειώσει πόσες και ποιες είμαστε..

Δεν το ξέρω αυτό το πρόβλημα με τη θέση του μωρού που λες, αλλά πιστεύω πως ποια όλα λύνονται, αρκεί κι εκείνη να προσέχει όπως είπες..όσο βέβαια είναι εφικτό με ακόμα 2 παιδάκια στο σπίτι..

Να'σαι καλά.Και εγώ το ίδιο ελπίζω...Δυστυχώς δεν την έχω και κοντά μου..Α,είστε μεγάλη παρέα οι μανούλες νοεμβρίου.Χαίρομαι!Άντε και σύντομα όλες με ενα ή και δυο(σε περίπτωση διδύμων) μωράκι(α) στην αγκαλιά!Α να σας πω ψάχναμε το θέμα με τα δωρεάν δείγματα που στέλνουν σε μητέρες προχθές και βρήκαμε μια μεγάλη λίστα με εταιρείες και τηλέφωνα.Επιτρέπεται να την ανεβάσω;

tt11946f.aspx

GvDRp3.png?BzNo7JIW

00mGp3.png?GUi6Z5ws

Διαφημίσεις

Να'σαι καλά.Και εγώ το ίδιο ελπίζω...Δυστυχώς δεν την έχω και κοντά μου..Α,είστε μεγάλη παρέα οι μανούλες νοεμβρίου.Χαίρομαι!Άντε και σύντομα όλες με ενα ή και δυο(σε περίπτωση διδύμων) μωράκι(α) στην αγκαλιά!Α να σας πω ψάχναμε το θέμα με τα δωρεάν δείγματα που στέλνουν σε μητέρες προχθές και βρήκαμε μια μεγάλη λίστα με εταιρείες και τηλέφωνα.Επιτρέπεται να την ανεβάσω;

Φαντάζομαι πως ναι..Και θα είναι πολύ χρήσιμη και βοηθητική για όλες μας..

Εγώ είχα ακούσει πως η Pampers στέλνει, αλλά δεν έχω ψάξει ακόμα τον τρόπο...

Σε ευχαριστούμε πολύ για τη σκέψη...

fUx9p3.png

1. Sudocream (2108547802, [email protected]) (μικρό δείγμα κρέμας)

2. Nuk ([email protected]), (δίνουν στο μαιευτήριο)

3. Frezyderm ([email protected]) (μικρές συσκευασίες μεγέθους δειγμάτων φαρμακείου)

4. Chicco ([email protected]) (δίνουν στο μαιευτήριο ή ένα μήνα αφούγεννήσουμε στο σπίτι, στέλνουν ένα μπιμπερό και ένα επίθεμα για το στήθος)

5. http://www.babyspace.gr (με εγγραφή στέλνουν κουπούνια ή δείγματα εφοσον ενημερωσουν οτι εχουν διαθεσιμα, οχι παντα)

6. Babylino ([email protected]) (στέλνουν δείγματα υπολογίστε να τους πάρετε 1 μήνα πριν την γεννα)

7. Προδερμ (δινουν στο μαιευτηριο αν οχι επικοινωνειτε να σας στειλουν στο σπιτι)

8. Planet baby (2103493999) (εκπτωτικα κουπονια για περιορισμένο χρονικό διάστημα)

9. Πανες Chicco (8001156000) (λίγα δείγματα πανών)

10. Libero (80011542376) (δίνουν στο μαιευτήριο ή μέχρι 1 μήνα αφού γεννήσετε)

11. Pampers (8001123000) (δίνουν στο μαιευτήριο)

12. http://www.weleda.gr

13. septona (2262031544)

14. caredirect 2109287600 (στέλνουν διαφημιστικό βαλιτσάκι 1-1/2 μήνα αφού τους καλέσετε)

15. http://www.mybabysworld.gr (Με την εγγραφή σας και αφού γεννήσετε θα λάβετε κουπούνια για JOHNSON)+βαλιτσακι με προιοντα Libero+Johnson

16. Mustela ([email protected]) (15 δείγματα για βρεφική φροντίδα και φροντίδα εγκύων)

19. http://www.mambaby.com (δείγματα μπιμπερο+πιπιλα anticolic)

20. http://www.stickit.gr (ηλεκτρονικό κατάστημα για αυτοκόλλητα, δωρεάν δείγματα αυτοκολλήτων)

21. http://www.pharmshop.gr

22. Phyto (http://www.phyto-paris.gr) (σε καθοδηγούν σε φαρμακείο με δείγματα)

23. Eau Thermale Avene (στέλνουν δείγματα σε φαρμακείο της επιλογής σας)

24. medela (http://klinikum.gr/) (σε καθοδηγούν σε κοντινότερο κατάστημά για παραλαβή δειγμάτων)

25. tena (8008003000) (στέλνουν σε ένα μήνα δείγματα, κουπόνια και dvd για γυμναστική εγκύων)

26. http://www.ikeapharm.com/ Στέλνουν 7 δείγματα για βρεφική φροντίδα frezyderm και για τη μαμά 2 δείγματα frezyderm και 7 δείγματα του κορρέ για πρόσωπο και μαλλιά.

27. http://www.nutricia.gr (γίνοντας μέλος στο club στέλνουν τσαντάκι για πρώτες εξετάσεις μωρού και αργότερα ζητάτε δείγματα για κρέμες)

28. http://www.milupa.gr (στέλνουν δείγματα και κουπούνια μετά τον 5ο μήνα ζωής του μωρού)

29. Nestle (800116806 (δειγματα οταν το μωρο γινει 5-6 μηνων)

30. Δελτα (8001199800) (εκπτωτικα κουπονια για προιοντα advance+εντυπο για να συγκεντρωνετε κουκουβαγιες και να στελνουν δωρακι)

31. Νουνού (8001166866 (στέλνουν δείγματα για κρέμες)

32. Humana (2106466171) (στέλνουν δείγματα για κρέμες)

Ελπίζω να βοήθησα :D

tt11946f.aspx

GvDRp3.png?BzNo7JIW

00mGp3.png?GUi6Z5ws

Καλημερα!!!!! Πεννυ τα ματακια μου βγαζουν συνεχεια χαλαζιο κ ετσι εχω αλλαξει πιστα...... κανω μικροχειρουργειο μονη μου!!!!! Μπατονετα κ πατα το!!!!!!! Κ μετα tobradex!!! Σε μια βδομαδα θα εισαι καλα! Σημερα παω γιατρο!!!!! Θα δω το μωρο!!!!!!!! Θα φαω κ σοκολατα... μπας κ μας δειξει το πουλακι του!!!!! Ο αντρας μου μονο ρεπο δεν πηρε για να προλαβει!!! Οσο για τους εμετους κ τις ξινιλες εχω ακομα!!! Σε παρεα το σαββατο ο αντρας μου ελεγε.... 'και τις σταματησαν οι εμετοι και ειπα ωωωωχ κοριτσι! Αλλα ευτυχως κανει παλι εμετο συνεχεια αρα ειναι αγορι'... και χαιροταν! Εγω υποφερω κ αυτος χαιρεται για τον γιο!!!!!

fe75p2.png

Καλημερα!!!!! Πεννυ τα ματακια μου βγαζουν συνεχεια χαλαζιο κ ετσι εχω αλλαξει πιστα...... κανω μικροχειρουργειο μονη μου!!!!! Μπατονετα κ πατα το!!!!!!! Κ μετα tobradex!!! Σε μια βδομαδα θα εισαι καλα! Σημερα παω γιατρο!!!!! Θα δω το μωρο!!!!!!!! Θα φαω κ σοκολατα... μπας κ μας δειξει το πουλακι του!!!!! Ο αντρας μου μονο ρεπο δεν πηρε για να προλαβει!!! Οσο για τους εμετους κ τις ξινιλες εχω ακομα!!! Σε παρεα το σαββατο ο αντρας μου ελεγε.... 'και τις σταματησαν οι εμετοι και ειπα ωωωωχ κοριτσι! Αλλα ευτυχως κανει παλι εμετο συνεχεια αρα ειναι αγορι'... και χαιροταν! Εγω υποφερω κ αυτος χαιρεται για τον γιο!!!!!

Χαχαχα...ρε Kel, τι τραβάς κι εσύ..?? Χαχαχα..Να έχεις την ταλαιπωρία σου και τον άντρα σου να χαίρεται..χαχα...Σίγουρα θα το δείτε σήμερα και περιμένουμε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τα χαρίσματά σας..χαχαχα...

Ευχαριστώ και για τις συμβουλές για το χαλάζιο..Θα κάνω τώρα τη θεραπεία που μου έδωσε ο οφθαλμίατρος και τη Δευτέρα βλέπουμε..Δεν έχει κάνει ακόμα γρουμπουλάκι και μύτη για σπάσιμο..Είναι μια έντονη κοκκινίλα που απλώνει..Αλλά πολύ κόκκινο..Έγω δει πως γίνεται το χαλάζιο κατακόκκινο..Τι τραβάμε για τα μωράκια μας οι γυναίκες..χαχαχα

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχα...ρε Kel, τι τραβάς κι εσύ..?? Χαχαχα..Να έχεις την ταλαιπωρία σου και τον άντρα σου να χαίρεται..χαχα...Σίγουρα θα το δείτε σήμερα και περιμένουμε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τα χαρίσματά σας..χαχαχα...

Ευχαριστώ και για τις συμβουλές για το χαλάζιο..Θα κάνω τώρα τη θεραπεία που μου έδωσε ο οφθαλμίατρος και τη Δευτέρα βλέπουμε..Δεν έχει κάνει ακόμα γρουμπουλάκι και μύτη για σπάσιμο..Είναι μια έντονη κοκκινίλα που απλώνει..Αλλά πολύ κόκκινο..Έγω δει πως γίνεται το χαλάζιο κατακόκκινο..Τι τραβάμε για τα μωράκια μας οι γυναίκες..χαχαχα

Μολις μου ακυρωσε το ραντεβου! Καποια γενναει!!!! Χαλαλι της να περιμενω μεχρι την τεταρτη!!!! Θες κ ανατριχιαστικες λεπτομεριες....... ψαχνεις γαμπρο για την πιθανοτητα που εχεις κορη????

fe75p2.png

Μολις μου ακυρωσε το ραντεβου! Καποια γενναει!!!! Χαλαλι της να περιμενω μεχρι την τεταρτη!!!! Θες κ ανατριχιαστικες λεπτομεριες....... ψαχνεις γαμπρο για την πιθανοτητα που εχεις κορη????

Μα πως με πιάνεις βρε Kel..xaxaxa;)

Και σκέψου το...Τα κάνουμε από τώρα παρέα και μας συνηθίζουν και ως πεθερές αντίστοιχα και εμείς τα αγαπάμε έτσι κι αλλιώς από μωρά και γλιτώνουμε και άλλες καταστάσεις..χαχαχα...

Άντε..Υπομονή 2 μέρες ακόμα και την Τετάρτη τα νέα...!!!

fUx9p3.png

Και σκέψου το...Τα κάνουμε από τώρα παρέα και μας συνηθίζουν και ως πεθερές αντίστοιχα και εμείς τα αγαπάμε έτσι κι αλλιώς από μωρά και γλιτώνουμε και άλλες καταστάσεις..χαχαχα...

Ηθελα να το δω ομως!!!! Εχω 20 μερες να το δω!!! Κ ημουν κ προετοιμασμενη για σοκολατα και για καμια βλακεια το βραδυ μετα το ζυγισμα.... lol.

fe75p2.png

Και ποιος σου ειπε οτι σε θελω για συμπεθερα??? Κ αν το δικο μου ειναι το κοριτσι κ το δικο σου το αγορι?????? Σιγουρα θα θες την κορη μου για νυφη... μελαχροινη με μπουκλες κ σχιστα ματακια... ετσι την παρειγγειλα

fe75p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...