Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

Αχ οχι πενυ θελω να το καθυστερησω το 3ο!!!!!Να ηρεμησω λιγο βρε παιδι μου να ξεπεταχτουν τα υπολοιπα 2!!

Αυτό λέω κι εγώ..Να χαρείς και τα ζουζουνάκια σου..Να ξεπεταχτούν, να μη θέλουν τόσο φροντίδα..αγκαλιά, τάισμα,άλλαγμα..Αν έχουν αυτονομηθεί λίγο, θα είσαι πιο ήρεμη και θα σε βοηθάνε κιόλας..Αλλά αυτά είναι και τυχερά καμιά φορά και όποτε νιώσεις την ανάγκη βέβαια..Αλλά σίγουρα θα είσαι πολύ κοντά τους με τόσο μικρή διαφορά..

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Titko..Εύχομαι να σου περάσει ο πονοκέφαλος..Αν είσαι σπίτι και μπορείς ξάπλωσε ή προσπάθησε να κοιμηθείς...

Εγώ δυστυχώς είμαι στο γραφείο και έχω μια ώρα τώρα που έφαγα και κλείνουν τα μάτια μου τόσο πολύ που θέλω να βαρέσω το κεφάλι μου στο γραφείο..Και έχω και απίστευτα πολύ δουλειά..Μέχρι τις 7.30 που θα σχολάσω μου φαίνονται ατελείωτες οι ώρες..Φοβάμαι πως τώρα ξεκίνησε και η υπνηλία σε μένα..

Πολύ νύστα λέμε...!!!

Εσύ αγοράκι έχεις ? Εμένα όλες οι φίλες έχουν κοριτσάκια..Και σκεφτόμουν που θα βρούνε άντρες τα κοριτσάκια μας..χαχαχα

Ξαπλώνω να κοιμηθώ αλλά το μάτι γαρίδα...:mad: υπομονή κορίτσι μου θα περάσει η ώρα... υπνηλία είχα μέχρι την 7η εβδομάδα μετά που πέρασε.

Ναι αγοράκι έχω. Εμένα πάλι 3 φίλες μου, ξαδέρφες, και η αδερφή μου έχουν αγοράκια. Θα σας στείλουμε εμείς απο δω πάνω :lol:

hi0kp2.png

U47cp3.png

Ωραία ιδέα titiko..

Θα συμπεθεριάσουμε μεταξύ μας..

Πολύ τεστοστερόνη στα μέρη σας δηλαδή αυτόν τον καιρό ε ? Χαχαχα..Ενώ εδώ σε μας..Θα πήξουμε στο φρου φρου και στο άρωμα..χαχαχα

fUx9p3.png

τιτικο στην αναγκη παρε τον γιατρο να ρωτησεις να παρεις ντεπον.Εμενα με ειχε αφησει να παρω αλλα ειχα πυρετο.Ενα τηλ δεν ειναι ντροπη!

το ξέρω για το depon μου το είχε πει οτι μπορώ να πάρω αλλά να μην το παρακάνω. Πήρα το πρωί αλλα δεν με έπιασε. Θέλω να πάρω ποστάν ( που θα με πιάσει σίγουρα) αλλά ο γιατρός μου το απαγόρευσε...θα ξαναπάρω depon σε κανενα 2ωρο πάλι...

hi0kp2.png

U47cp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα παρεακι!!!

Πενυ μου συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα και με το καλο η κοριτσαρα!!! Οι αιματολογικες σου σιγουρα θα ειναι μια χαρα οποτε περιμενουμε να μας το επιβεβαιωσεις... λοιπον το ιδιο ειχα παθει στην πρωτη μου εγκυμοσυνη, ηθελα αγορακι και οταν ο γιατρος στην αυχενικη μου ειπε οτι μαλλον ειναι κοριτσι ξενερωσα και ελεγα σε ολους οτι ο γιατρος κανει λαθος κι οτι εγω εχω ενστικτο και ξερω οτι εχω αγορι. Στον επομενο υπερηχο μου το ειχε σιγουρεψει και παλι εγω ελεγα οτι θα δειτε ειναι αγορι, εεε μεχρι τον 8ο που αρχισαμε να ψωνιζουμε τα πραγματακια εγω συνεχιζα να εχω μια κρυφη ελπιδα οτι μπορει να ειναι αγορι και ψωνιζα ουδετερα (ουτως ή αλλως δεν μου αρεσουν πολυ τα ροζ). Τελικα ο γιατρος απο την αρχη ειχε δικιο και το ενστικτο μου ηταν μουφα!!!!! Χαχαχα!!!

Kel μη σκας και μη στεναχωριεσαι για ΤΙΠΟΤΑ!!! Στην κοιλιτσα σου μεγαλωνει μια ζωουλα και θελει η μαμα που το κουβαλαει να ειναι ηρεμη και χαρουμενη. Προσπαθησε να ηρεμησεις και αν πραγματικα νιωθεις οτι θελεις να σε δει ο γιατρος σου να το κανεις για να ηρεμησεις ΕΣΥ!!! Και μην ξεχνας οτι αυτη τη στιγμη εσυ και το νινακι σου ειστε πιο σημαντικοι απο καθε παρεξηγηση που μπορει να γινει!!!

tmVRp3.png

dakEp2.png

Μαρία μου, πολύ γέλασα και με το δικό σου ένστικτο..Έχουμε το χάρισμα και οι 2 τελικά ε ? χαχαχα..Ωστόσο, με παρηγόρησες κιόλας γιατί έφτασες στον 8ο να το συνειδητοποιήσεις..Εγώ ελπίζω μέσα στον επόμενο μήνα να το έχω συνηθίσει και να έχω ενθουσιαστεί με τη σουσουράδα που έρχεται..Ο άντρας μου πάλι είναι όντως πολύ ισορροπημένος.Ενώ φαντάζομαι πως το ήθελε το αγοράκι (εγώ του είχα φάει τα αυτιά και νιώθω τύψεις), με μαλώνει για αυτά που λέω..χαχα..Αυτός τις αγαπάει τις γυναίκες του λέει και θα τα πει όλα στη μικρή όσα λέω τώρα λέει..Θα με δώσει στεγνά..χαχα..Αλλά θα το ρίξω στα ορμονικά και θα με συγχωρέσει η μικρούλα πιστεύω..Τώρα ξέρεις τί είναι το 2ο μικρούλι σου ?

Αααα...Κι άλλο νέο..Η γυναίκα ενός φίλου είναι έγγυος στο 2ο..που τελικά είναι 2ο και 3ο αφού είναι δίδυμα κοριτσάκια..Κι άλλους γαμπρούς θα ψάχνουμε..χαχα..

Κι έχω κι άλλο ένα θέμα..Ο κουμπάρος που μας πάντρεψε είχε βαφτίσει ως παιδί ένα συνομίληκό του συμμαθητή που είναι τώρα 35 χρονών και ζει στην Αίγυπτο..Λέει πως θέλει αν θέλουμε κι εμείς να βαφτίσει το μωρό είτε είναι κορίτσι, είτε αγόρι, αφού έτσι κι αλλιώς και κορίτσι να είναι δύσκολο να βρει μετά από τόσα χρόνια και να παντρευτεί το Χασάν που είχε βαφτίσει...χαχα.. Θα ρωτήσω και ιερέα, αλλά έχετε καμιά γνώμη ή παρόμοια περίτπωση ?

fUx9p3.png

Πενυ μου ακομα δεν ξερω φυλλο γιατι την Παρασκευη εχουμε την αυχενικη και δεν περνανε οι μερες με τιποτα!!!!!

καλα αστα γιατι απο εντικτο αλλο τιποτα..... ευτυχως σ'αυτη την εγκυμοσυνη εγω δεν κανω καμια προβλεψη (γιατι πραγματικα δεν με νοιαζει) να δουμε ομως αν το ενστικτο του αντρα μου πεσει μεσα!!!! Εναι σιγουρος οτι ειναι γιος..για να δουμε!!!!

Λοιπον αν ρωτησεις ιερεα το πιο πιθανο ειναι να σου πει οτι πρεπει να ειναι του ιδιου φυλλου τα βαφτηστηρια. Να σου πω κι εγω το ιδιο πιστευω!! Ομως παρ'ολα αυτα ο αδερφος του αντρα μου εχει βαφτησει 2αγορια κι ενα κοριτσι χωρις βεβαια να ειναι ενημερος ο ιερεας σε καμια βαπτηση.

tmVRp3.png

dakEp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!! χάθηκα λίγο αλλά σας διάβαζα! συγχαρητήρια για τις αυχενικές!

πένυ μπράβο για την κορούλα!! γιατί έχω την εντύπωση ότι όντως έχουμε

πιο πολλά κορίτσια?? για να δούμε...

πένυ γιατί ρωτάς? έγινε τπτ με την παπ-α? δεν έχω γνωστό που να έχει κάνει

αμνιο, μόνο τροφοβλάστη, παίζει να είναι κι το ίδιο? δεν ξέρω...

αλλά έχω ακούσει πως το γαία έχει καινούριες εξετάσεις αίματος που είναι

το ίδιο με την αμνιο, λιγότερο επικίνδυνες φυσικά αφού είναι μόνο αίματος

κι στέλνονται στην αμερική για αποτελέσματα! απλά καθυστερεί η απάντηση!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Καλημέρα Vivian,

Βγήκε και η pap-A χθες και με πήρε η μαία μου και μου είπε πως είναι στα φυσιολογικά-ακίνδυνα κτλ, αλλά περίμενε λόγω ηλικίας να είναι ακόμα μικρότερες οι πιθανότητες και επειδή την είχα ρωτήσει για μια extra εξέταση να έκανα για νωτιαία μυική ατροφία που είχε το ανιψάκι μιας φίλης μου και δεν περπατάει καθόλου και όλο χειροτερεύει, με ρώτησε αν σκέφτομαι καθόλου την περίπτωση της αμνιοπαρακέντησης που βλέπει κι αυτό και άλλα 21 σύνδρομα..Και από χθες έχω προβληματιστεί..Φοβάμαι πολύ την εξέταση αυτή, αλλά προτιμούσα να μη μου το έχει προτείνει καν..Να μου έλεγαν πως δε χρειάζεται να το σκέφτομαι καν..Και γενικά έχω προβληματιστεί..Φοβάμαι και την εξέταση και το μετά φυσικά μη συμβεί τίποτα..

Ουφ βρε κορίτσια..Πόσες σκέψεις και άγχη τραβάμε για να κάνουμε τα παιδάκια μας ?

fUx9p3.png

Νίκη, εσύ έχεις μια κορούλα ήδη..σου είπαν για το δεύτερο τι είναι ?

Οχι δεν ξερουμε αυριο εχω αυχενικη!!!Ισως μαθουμε!

Πενυ εισαι στο οριο της ηλικιας που το σκεφτονται οι γιατροι για την αμνιο(στα 34 δεν εισαι ή κανω λαθος?) Απ'τα 34-35 μετα ειναι σχεδον αναγκαστικη η εξεταση για να εχουν μια πιο ολοκληρωμενη εικονα χωρις αυτο να σημαινει κατι κακο για το μωρο

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Νίκη μου, είμαι 27-28..Για αυτό μου κάνει εντύπωση που το πρότειναν..

Βέβαια, αύριο θα πάω από κει να πάρω τα αποτελέσματα και να το συζητήσω με το γιατρό, γιατί δεν κατάλαβα χθες στο τηλέφωνο αν απλά μου είπε την ιδέα, λόγω του ότι ρώτησα για άλλες εξετάσεις ή επειδή τους προβλημάτισε η pap-A..

Μόλις άκουσα τη λέξη..μούδιασα και μετά δε θυμάμαι τί άλλο είπαμε..

fUx9p3.png

αφου΄κοριτσάκι μου δεν έχεις λόγο να κάνεις κι οι εξετάσεις ήταν καλές

μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία! είναι ψυχοφθόρα κι δεν θα σε αφήσει να

χαρείς την εγκυμοσύνη σου μέχρι τότε!

αυτό το παιδάκι που λες, μήπως είχε ιστορικό ή κάτι τέτοιο? ήταν όλα

φυσιολογικά κι παρουσιάστηκε? από τη γέννηση?

πάω βόλτα τον μικρό μου κι θα σας δω μετά....πολλά έχω ακούσει για τις αυχενικές πάντως που λένε ότι με την ηλικία έπρεπε να είναι διαφορετικά τα

αποτελέσματα κι τελικά όλα καλά! αφου΄σου είπαν οκ μη το σκέφτεσαι!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...