Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

πενυ επιτελους επεστρεψες!!!!!!!!!Μας εσκασες!!!!!!

Καταρχην συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα και για την μπουμπου.σου!!!!Δεν θελω μαυρες σκεψεις ομως!!Ακου 'κει!Ο θεουλης δεν τιμωρεί τις σκεψεις αλλα τις πραξεις!Αλλωστε γιατι να σε τιμωρισει?Ειναι η πρωτη σκεψη που κανουμε ολες οι μανουλες οταν μαθαινουμε για μια νεα εγκυμοσυνη!Ειναι πολυ φυσιολογικο!

Το αλεξανδρα ειναι το αγαπημενο μου ονομα!και το Μαρια βεβαια που λενε την μαμα μου!

κορι να σας ζησει ο μπεμακος!!Η δικη μου ευτυχως γεννηθηκε 3270 δεν με δυσκολεψε πολυ!

κελ μην ανυσηχεις μια απλη αντιδραση θα ειναι ηρεμισε!!Ευχομαι να περασει και να μην πας στον γιατρο.

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παλι καλα.... εγω μετα απο τοση ενταση σημερα ποναω λιγακι... αν συνεχιστει θα παρω τον γιατρο να παω. Ετσι αντιδρανε τα μωρα οταν η μαμα τους δεν τα κραταει ηρεμα...

κορίτσι μου γλυκό..Μην ανησυχείς..όλα καλά θα πάνε..!!! Δεν αξίζει να χαλιέσαι για τιποτα..Αν οι παεξηγήσεις είναι με φίλους ξεχνιούνται κάποια στιγμή..Αν είναι με συγγενείς όμως σε καίνε συνεχώς, γιατί δυστυχώς τους κουβαλάς για μια ζωή κι αυτούς και δεν ξεχνιούνται κάποια πράγματα. Ωστόσο, εσύ προσπάθησες να τους βγάλεις από το μυαλό σου και να διατηρηθείς ήρεμη για το μωράκι σου..Πάρε μια φίλη να πιεις καφέ, κάνε κάτι που σε ευχαριστεί..Κια προσπάθησε να ξεχαστείς..Αν όμως σε ηρεμεί να πας να δεις το μωράκι σου..να πας..και μπορεί να δεις και το φύλλο και να ξεχάσεις όλα τα άλλα και να τρέχεις για βιτρίνες..χαχαχα

fUx9p3.png

Νίκη μου, αν και μικρή..Είσαι πολύ σοφό κορίτσι..χαχαχα...

Και με ηρέμησες για τις σκέψεις..Θα την λατρέψω τη μπεμπούλα μου πιστεύω μόλις τη δω κιόλας..Θέλω να είναι ξανθούλα όπως εγώ..να έχει γαλάζια μάτια όπως εγώ (δύσκολο..δεν έχουν από το σόι του άντρα μου, αλλά έχει όλο το δικό μου..χαχα)..να είναι χαρούμενο και εύκολο μωράκι όπως έλεγε η μαμά μου πως ήμουν και εγώ και να μην είναι πολύ κοκέτα, να αργεί να ετοιμαστεί σαν τον μπαμπά της και να είναι μαγκάκι και όχι καμιά κότα..χαχαχα...Δηλαδή, αφού είναι κοριτσάκι, να είναι όπως εγώ..Που με ξέρω και με συμπαθώ..χαχαχα..Αν έχει έντονο χαρακτήρα, φωνάζει, απαιτεί κτλ..θα τη φοβάμαι..χαχαχα

fUx9p3.png

κελ δεν εχεις δει ακομα τι φυλο ειναι ε?Στις 23 θα πας θυμαμαι καλα?

Στις 26, τη δευτερα θα παω. Ημουν 12 και 5 ημερων στο papp-a. Πολυ νωρις ισως για να φανει. Ισως ομως ειπε κοριτσι... Δεν με νοιαζει πραγματικα. Κ ετσι οπως ειμαι νευριασμενη τωρα μπορει να πω στον γιατρο να μην μου πει τιποτα μεχρι τελος. Οτι κ να ναι το παιδι μου θα ναι! Μπορει να βαλει λευκα πορτοκαλι πρασινα φορμακια.... κ οποιος καιγεται να μαθει αν ειναι αγορι η κοριτσι να το κουβαλησει αυτος να δει τι ωραια που ειναι να εισαι εγκυος κ να σε στεναχωρουν... ουφ

fe75p2.png

Διαφημίσεις

Βρε Kel φαίνεσαι πολύ στενοχωρημένη ρε κορίτσι μου..Τί μπορούμε να κάνουμε να σε ηρεμήσουμε λίγο ? Πως να σου φτιάξουμε το κέφι ? Σε τσάντισαν με σχόλια για το παιδί ? Δεν μπορώ να το πιστέψω πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να καταλάβουν την ευαισθησία σου αυτόν τον καιρό..Αν ναι, δεν αξίζει βρε κορίτσι μου να χαλιέσαι για βλακείες..Αν και σε καταλαβαίνω..Εγώ είχα ακούσει πολλά από συγγενείς (ζήλιες, κακίες κτλ) στο γάμο και πίστευα πως δε θα τα ξεχάσω ποτέ..Αλλά τώρα με το μωρό κατάλαβα πως δεν αξίζουν..

fUx9p3.png

Και με ηρέμησες για τις σκέψεις..Θα την λατρέψω τη μπεμπούλα μου πιστεύω μόλις τη δω κιόλας..Θέλω να είναι ξανθούλα όπως εγώ..να έχει γαλάζια μάτια όπως εγώ (δύσκολο..δεν έχουν από το σόι του άντρα μου, αλλά έχει όλο το δικό μου..χαχα)..να είναι χαρούμενο και εύκολο μωράκι όπως έλεγε η μαμά μου πως ήμουν και εγώ και να μην είναι πολύ κοκέτα, να αργεί να ετοιμαστεί σαν τον μπαμπά της και να είναι μαγκάκι και όχι καμιά κότα..χαχαχα...Δηλαδή, αφού είναι κοριτσάκι, να είναι όπως εγώ..Που με ξέρω και με συμπαθώ..χαχαχα..Αν έχει έντονο χαρακτήρα, φωνάζει, απαιτεί κτλ..θα τη φοβάμαι..χαχαχα

Θα σε στεναχωρησω... τα κοριτσια συνηθως μοιαζουν στον μπαμπα τους... αλλα οπως λεει κ η νυφη μου που εχει κορη καρμπον τον αδελφο μου....'δεν μπορω να πω οτι με πειραζει που του μοιαζει... αυτον ερωτευτηκα' Αρα......

fe75p2.png

Σωστό κι αυτό..χαχαχα...Καλά να είναι η μικρή σουρλουλού..και ας μοιάζει σε όποιον θέλει...Και να είμαστε καλά κι εμείς να τη βοηθήσουμε να γίνει καλός άνθρωπος, γιατί έχουμε πήξει στη βλακεία και στην κακία γύρω μας..Κι αν ο Θεός θέλει και αντέχουμε και οικονομικά, να κάνουμε κι άλλα παιδάκια για να έχουν πάντα το ένα το άλλο να νιώθουν ασφαλή..Εγώ προσωπικά θα ήθελα 3 παιδάκια..

fUx9p3.png

Καλησπέρα στα κορίτσια !!! Τι κάνετε ? Εγω έχω έναν πονοκέφαλο άλλο πράγμα :(

kel81 μου μπόρα είναι και θα περάσει... ακόμα αναγούλες έχεις? υπομονή κοπέλα μου κάποια στιγμή θα περάσει

Kori να σας ζήσει ο μπέμπης σας, γερό να ειναι και καλότυχο :)

pennymom μου μπράβο για τις εξετάσεις σου :D άντε επιτέλους ακούω και κάποια μελλοντική μανούλα που περιμένει κοριτσάκι, πήξαμε στα αγόρια :lol:

hi0kp2.png

U47cp3.png

Σωστό κι αυτό..χαχαχα...Καλά να είναι η μικρή σουρλουλού..και ας μοιάζει σε όποιον θέλει...Και να είμαστε καλά κι εμείς να τη βοηθήσουμε να γίνει καλός άνθρωπος, γιατί έχουμε πήξει στη βλακεία και στην κακία γύρω μας..Κι αν ο Θεός θέλει και αντέχουμε και οικονομικά, να κάνουμε κι άλλα παιδάκια για να έχουν πάντα το ένα το άλλο να νιώθουν ασφαλή..Εγώ προσωπικά θα ήθελα 3 παιδάκια..

Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!!Αλλαζει ολοκληρος ο χαρακτηρας σου και ο τροπος σκεψεις σου οταν αποκτησεις παιδι!!

Θα συμφωνισω και εγω με την κελ η μικρη μου ειναι ιδια ο μπαμπας!!Ετσι γινεται συνηθως!!:) εκτος κι αν τον επιασες στον υπνο και σου μοιασει το παιδι!!!Χιχι!Οπως και βα ειναι θα την αγαπας ομως!!!!!!!:lol::mrgreen:

Προσωπικα θα ηθελα 3 παιδακια!Αλλα λεω 2 σιγουρα και 3ο βλεπουμε αργοτερα!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Titko..Εύχομαι να σου περάσει ο πονοκέφαλος..Αν είσαι σπίτι και μπορείς ξάπλωσε ή προσπάθησε να κοιμηθείς...

Εγώ δυστυχώς είμαι στο γραφείο και έχω μια ώρα τώρα που έφαγα και κλείνουν τα μάτια μου τόσο πολύ που θέλω να βαρέσω το κεφάλι μου στο γραφείο..Και έχω και απίστευτα πολύ δουλειά..Μέχρι τις 7.30 που θα σχολάσω μου φαίνονται ατελείωτες οι ώρες..Φοβάμαι πως τώρα ξεκίνησε και η υπνηλία σε μένα..

Πολύ νύστα λέμε...!!!

Εσύ αγοράκι έχεις ? Εμένα όλες οι φίλες έχουν κοριτσάκια..Και σκεφτόμουν που θα βρούνε άντρες τα κοριτσάκια μας..χαχαχα

fUx9p3.png

Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!!Αλλαζει ολοκληρος ο χαρακτηρας σου και ο τροπος σκεψεις σου οταν αποκτησεις παιδι!!

Θα συμφωνισω και εγω με την κελ η μικρη μου ειναι ιδια ο μπαμπας!!Ετσι γινεται συνηθως!!:) εκτος κι αν τον επιασες στον υπνο και σου μοιασει το παιδι!!!Χιχι!Οπως και βα ειναι θα την αγαπας ομως!!!!!!!:lol::mrgreen:

Προσωπικα θα ηθελα 3 παιδακια!Αλλα λεω 2 σιγουρα και 3ο βλεπουμε αργοτερα!

Νίκη μου, καλά..Εσύ είσαι ήδη στο 2ο και είσαι μικρούλα..Εννοείται να κάνεις και 3ο..Καθυστερήσέ το λίγο το 3ο, γιατί τόσο μικρή που είσαι..Αν τα κάνεις όλα μαζί..Στα 30-32 θα είσαι τόσο νέα και θα σου λείπει η μωρουδίλα τόσο πολύ που σε βλέπω για 4ο..Έτσι έκανε και η θεία μου..Έκανε 3 κοντά κοντά από τα 19 ως τα 23 και μετά έκανε κι ένα μικρούλι με 10 χρόνια διαφορά, για να έχει παρέα λέει..χαχαχα..Αφού σας παίρνει ηλικιακά..δίκιο έχει..χαχαχα

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...