Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

Και εγω φοραω pretty bra και εχω καταβολευτη! Αλλα τα φοραω μονο στο σπιτι, εξω νοιωθω αβολα!

Μαρια και η κορη μου γεννήθηκε με ουριτσα στα μαλλια, βρε λες???

Για να δουμε λοιπον.... βαση αυτου που λεει ο αντρας μου τοτε και οι δυο μας περιμενουμε γιους..!!!! Χαχαχα!!!

Ααα για να δουμε εχω περιεργεια τωρα να δω αν θα βγει! Χαχαχα

Μαρία μου συμφωνώ.. Από το 2ο μήνα η μπανέλα μου ήταν αφόρητη..Είχα πρηστεί και στο στήθος από την αρχή.. οπότε προς το παρόν την παλεύω με τα αθλητικά και με 1-2 από τα παλιά μου που είναι πολύ μαλακά στο κάτω μέρος. Δεν ξέρω που και πότε τα είχα πάρει..Πάντως σύντομα θα πάρω και κανένα καινούριο από ΗΜ νομίζω..

Περιμένω να δω και αν θα μεγαλώσει κι άλλο, να ξέρω τί να πάρω..χαχα..Μακάρι το καλοκαίρι να καμαρώνουμε..Με πιάνετε έτσι ? ;)

Εγω παντως αλλαξα 3 νουμερα κορίτσια!! Ναι ναι 3!!! Απο 80c πηγα 90c!!!! Τωρα φοραω 85c

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρία μου συμφωνώ.. Από το 2ο μήνα η μπανέλα μου ήταν αφόρητη..Είχα πρηστεί και στο στήθος από την αρχή.. οπότε προς το παρόν την παλεύω με τα αθλητικά και με 1-2 από τα παλιά μου που είναι πολύ μαλακά στο κάτω μέρος. Δεν ξέρω που και πότε τα είχα πάρει..Πάντως σύντομα θα πάρω και κανένα καινούριο από ΗΜ νομίζω..

Περιμένω να δω και αν θα μεγαλώσει κι άλλο, να ξέρω τί να πάρω..χαχα..Μακάρι το καλοκαίρι να καμαρώνουμε..Με πιάνετε έτσι ? ;)

Εγω παντως σε πιανω!!!!!

fe75p2.png

Μπηκα να καληνυχτισω για σημερα και να πω:

πεννυ καλη επιτυχια αυριο με την αυχενικη... ολα τελεια θα ειναι, περιμενουμε νεα!!! Οσο για το μεγεθος του στηθους καλη φαση θα ειναι ;) εμενα ομως με αγχωνουν οι μπουτες μου..... προσπαθω να μην παρω πολλα κιλα κι εχω παρει ηδη 1,5!!!! Για να δουμε!!!

Αυριο με την πρωτη ευκαιρια θα μπω να δω νεακια γιατι μας εχει τραπεζι η πεθερα μου και θα ειμαι εκτος ολη μερα.

καλήνυχτα σε ολες τις μανουλες!!!

tmVRp3.png

dakEp2.png

Καλημέρα!!!! Περιμενουμε την πενυ να μας δωσει το παρον!!!

Μου φαινεται ειμαι η αναποδη της παρεας! Τωρα ξεκινησαν οι αναγουλες για μενα!! Ναι ναι πιστεψτε το!!! παω να φαω καμια φρυγανια ουφ!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!! Περιμενουμε την πενυ να μας δωσει το παρον!!!

Μου φαινεται ειμαι η αναποδη της παρεας! Τωρα ξεκινησαν οι αναγουλες για μενα!! Ναι ναι πιστεψτε το!!! παω να φαω καμια φρυγανια ουφ!!

Καλημέρα nikaki19 ...πωωω πρωι πρωι αναγούλες ....φαε φρυγανια και ξαπλωσε κάποα στιγμή θα περάσει ...

hi0kp2.png

U47cp3.png

τιτικο μου πολυτελεια πλέον να ξαπλωσω!! :)

Εσυ πως εισαι? Ολα καλα?

Μια χαρά είμαι τώρα. Χθές το απόγευμα δεν ήμουν καλά, με το στομάχι μου είχα θέμα. Επινα νερό και νόμιζα οτι καταπίνω πέτρες ...

hi0kp2.png

U47cp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!! Μα που ειναι πια η πεννυ???? Nikaki οταν ξαπλωνεις το κεφαλι ψηλα με δυο μαξιλαρια. Εχω κανει διατριβη στην αναγουλα. Εμενα με βοηθανε τα στραγαλια.

καλημέρα kel81 !!!

hi0kp2.png

U47cp3.png

Μια χαρά είμαι τώρα. Χθές το απόγευμα δεν ήμουν καλά, με το στομάχι μου είχα θέμα. Επινα νερό και νόμιζα οτι καταπίνω πέτρες ...

Το νερο παντως εμενα με ανακατευε χειτοτερα. Κ εκανα εμετο τουλαχιστον 5 φορες τι μερα. Ακομα κ το νερο που επινα.

fe75p2.png

Καλησπερα μανουλες!!!

Πενυ που εισαι;; κρεμομαστε ολες απ'το γραπτο σου λογο!!!

εγω ευτυχως δεν εχω αναγουλες ουτε τωρα ουτε στην πρωτη μου εγκυμοσυνη.

Πω πω εφαγα πολυ στην πεθερα μου κι εχω σκασει.... και μετα λεω οτι δε θελω να βαλω πολλα κιλα!!! Πρεπει να αρχισω να πηγαινω για φαγητο σε ανθρωπους που ειναι ασχετοι απο μαγειρικη...

tmVRp3.png

dakEp2.png

Το νερο παντως εμενα με ανακατευε χειτοτερα. Κ εκανα εμετο τουλαχιστον 5 φορες τι μερα. Ακομα κ το νερο που επινα.

Γειας σας κοριτσια...Εγω απο την αρχη της εγκυμοσυνης μεχρι και την 12η εβδομαδα οτι ετρωγα οτι επινα ημουν ενα χαλι μαυρο, δεν εκανα εμετο μονο ανακατοσουρες και ξινιλες...Μετα την 12η εβδομαδα κοπηκαν μαχαιρι ολα, εγω ξερω για το σουσαμι οτι σταματαει τις ανακατοσουρες ειχα ρωτησει και μου ειχαν πει...

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...