Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Οκ κατάλαβα, η ΑΜΗ σου δεν ήταν χαμηλή σε σχέση με αυτά που ακούμε κ τη δική μου. Αρα δε βάζατε 3ης ημέρας;  Εμένα παρότι τα βλέπουμε με το κιάλι τα ωάρια, όλοι επιμένουν για βλαστοκύστες γιατί λέει αν δε προχωρούσαν στο εργαστήριο δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς.

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

Καλησπερα!!! Φωτια βλεπω πηρε το θεματακι!!!

λοιπον εχω καταενθουσιαστει γιατι πηρα pretty bra....δεν υπαρχει!!! Επιδη στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν το εψαξα καθολου το θεμα σουτιεν απλα αλλαζα νουμερο καθως μεγαλωνε το στηθος αλλα με το συγκεκριμενο νομιζω οτι θα βγαλω ολη την εγκυμοσυνη.

Anastasia περιμενουμε νεα και απο τη δικη σου αυχενικη.

Pennymom πλησιαζει κι εσενα η ωρα..αντε να μας πεις τα καλα σου νεα!!

κοριτσια εμενα ο αντρας μου εχει δει το φυλλο του δευτερου μωρου μας οταν γεννηθηκε η κορη μας και το εχει δεσει!!! Λεει οτι αυτη τη φορα ειναι γιος γιατι στο σβερκακι της κορης μας στη βαση τα μαλλακια της κανουν μυτουλα. Ειναι ενα κολπακι που του το ειχε μαθει η γιαγια του. Παντως οτι και να ειναι τελικα δν τον νοιαζει αρκει να'ναι καλα λεει!!!

Κι εγω σε τρικλινο θα ειμαι λογο οικονομικου αλλα πραγματικα δεν με πειραζει καθολου γιατι στην πρωτη μου γεννα εκανα και μια φιλη απο το διπλανο κρεβατι... αν πεσεις σε νορμαλ κοπελες ειναι ωραια!! Απλα αυτη τη φορα θα ζητησω κι εγω rooming in γιατι την πατησα την προηγουμενη και καταφερα να θηλασω αποκλειστικα!!αυτα... φιλια σε ολες και θα τα πουμε αργοτερα!!!

tmVRp3.png

dakEp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mariathens, αυτό με το ότι μπορείς να προβλέψεις το επόμενο από τη γέννηση του πρηγούμενου, το έχω ξανακούσει από παλιές, ότι το έλεγαν και καλοί γιατροί και μαίες παλιές, αλλά νομίζω από κάτι που έβλεπαν στον πλακούντα..Δεν ξέρω και σίγουρα..Αλλά επιστημονικά υποτίθεται πως ο άντρας καθορίζει το φύλλο του μωρού και δεν ξέρω πως αυτά συνδέονται..

Τεσπά..Μακάρι να είναι γερά και τυχερά και ας είναι ότι θέλει ο Θεός..

Έχω μια συνάδελφο που είναι 4 αδερφές, οι 2 τελευταίες δίδυμες και μου έλεγε πως αν είχαν αγόρι αδερφό θα ξενέρωναν πολύ..Σκεφτείτε τον πατέρα τους με 5 γυναίκες στο σπίτι..

fUx9p3.png

Ε μα.... φαγουρα στην κοιλια.... γυρισε ο γιος μου και σε ακουμπησε το πουλακι του! Ελαφρυ πονακι.... ο γιος προπονειται στο ποδοσφαιρο.... ε μα..... μπορει να φαγουριζει το λιμαρισμενο νυχι της κορης σου... γκρρρρρ

Χαχαχα ελα ρε δεν παιζεσαι!!!!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Δεν υπάρχεις Kel..Οι εικόνες που μας έφτιαξες στο μυαλό..Μας έφτιαξαν τη μέρα..χαχαχα..Και δε λέω μόνο για την εικόνα των μωρών, αλλά φαντάζομαι και τη φάτσα θριάμβου του άντρα σου..χαχαχα...

Εμάς την προηγούμενη εβδομάδα λέει ο γιατρός "Μεγάλα δάχτυλα φαίνονται στο χεράκι του"..Τί ήταν να το πει..Άρχισε..Όλα μεγάλα τα έχει το παιδί μου...και δε θυμάμαι κι εγώ τί άλλο..

χαχαχαχα με κάνατε και γέλασα χαχαχαχα

ο δικός μου λέει το μόνο που θέλει είναι να εχει μεγάλο πουλάκι :roll:

hi0kp2.png

U47cp3.png

Δεν υπάρχεις Kel..Οι εικόνες που μας έφτιαξες στο μυαλό..Μας έφτιαξαν τη μέρα..χαχαχα..Και δε λέω μόνο για την εικόνα των μωρών, αλλά φαντάζομαι και τη φάτσα θριάμβου του άντρα σου..χαχαχα...

Εμάς την προηγούμενη εβδομάδα λέει ο γιατρός "Μεγάλα δάχτυλα φαίνονται στο χεράκι του"..Τί ήταν να το πει..Άρχισε..Όλα μεγάλα τα έχει το παιδί μου...και δε θυμάμαι κι εγώ τί άλλο..

Ωωωωωω!!!!! Χαχαχα οι αντρες ειναι θεοτρελη σε τετοια χαχα!!! Ο γιος μου!!!!

Ενας φιλος εχει γιο 17 χρονων και εχει ξεκινησει να αλητευει! Μου λεει:"Παλια δεν μπορουσαμε να δουμε το φυλο του μωρου παρα μονο στην γεννα οταν λοιπον βγηκε η νοσοκομα και μου ειπε "συγχαρητήρια ειναι αγορι" χαρηκα κερναγα τους παντες! Ας ερθει τωρα η νοσοκομα να τον δει να δω τι θα πει? Συγχαρητήρια????? "

Καλησπερα!!! Φωτια βλεπω πηρε το θεματακι!!!

λοιπον εχω καταενθουσιαστει γιατι πηρα pretty bra....δεν υπαρχει!!! Επιδη στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν το εψαξα καθολου το θεμα σουτιεν απλα αλλαζα νουμερο καθως μεγαλωνε το στηθος αλλα με το συγκεκριμενο νομιζω οτι θα βγαλω ολη την εγκυμοσυνη.

Anastasia περιμενουμε νεα και απο τη δικη σου αυχενικη.

Pennymom πλησιαζει κι εσενα η ωρα..αντε να μας πεις τα καλα σου νεα!!

κοριτσια εμενα ο αντρας μου εχει δει το φυλλο του δευτερου μωρου μας οταν γεννηθηκε η κορη μας και το εχει δεσει!!! Λεει οτι αυτη τη φορα ειναι γιος γιατι στο σβερκακι της κορης μας στη βαση τα μαλλακια της κανουν μυτουλα. Ειναι ενα κολπακι που του το ειχε μαθει η γιαγια του. Παντως οτι και να ειναι τελικα δν τον νοιαζει αρκει να'ναι καλα λεει!!!

Κι εγω σε τρικλινο θα ειμαι λογο οικονομικου αλλα πραγματικα δεν με πειραζει καθολου γιατι στην πρωτη μου γεννα εκανα και μια φιλη απο το διπλανο κρεβατι... αν πεσεις σε νορμαλ κοπελες ειναι ωραια!! Απλα αυτη τη φορα θα ζητησω κι εγω rooming in γιατι την πατησα την προηγουμενη και καταφερα να θηλασω αποκλειστικα!!αυτα... φιλια σε ολες και θα τα πουμε αργοτερα!!!

Και εγω φοραω pretty bra και εχω καταβολευτη! Αλλα τα φοραω μονο στο σπιτι, εξω νοιωθω αβολα!

Μαρια και η κορη μου γεννήθηκε με ουριτσα στα μαλλια, βρε λες???

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Pretty bra.. ??? Ναι εε ? Αλλά τί νούμερο φορούσατε πριν βρε κορίτσια ? Θέλω να πω..Αν έχετε μεγάλο στήθος το καταλαβαίνω..Πονάει και η μπανέλα κτλ..Εγώ φοράω αθλητικά με Χ πίσω που δεν έχουν μπανέλα απλά..

Είδα και κάποια στο Η/Μ, αλλά έχουν φαρδιές τιράντες ρε παιδί μου αυτά της εγκυμοσύνης...Ξέρω γω..καλοκαιριάτικα δε θα είναι κάπως ? Επίσης, σκέφτομαι τί μαγιό θα βάλλουμε φέτος ??..Εννοείται μπικίνι, αλλά κάτι με πλαινό προφανώς στο κάτω , όχι κορδονάκια.. Επάνω ? Εμένα τα τριγωνάκια μου αρέσουν, αλλά έχω φουσκώσει επάνω..Πρέπει να βρω κάτι ενισχυμένο μάλλον φέτος..

fUx9p3.png

Pretty bra.. ??? Ναι εε ? Αλλά τί νούμερο φορούσατε πριν βρε κορίτσια ? Θέλω να πω..Αν έχετε μεγάλο στήθος το καταλαβαίνω..Πονάει και η μπανέλα κτλ..Εγώ φοράω αθλητικά με Χ πίσω που δεν έχουν μπανέλα απλά..

Είδα και κάποια στο Η/Μ, αλλά έχουν φαρδιές τιράντες ρε παιδί μου αυτά της εγκυμοσύνης...Ξέρω γω..καλοκαιριάτικα δε θα είναι κάπως ? Επίσης, σκέφτομαι τί μαγιό θα βάλλουμε φέτος ??..Εννοείται μπικίνι, αλλά κάτι με πλαινό προφανώς στο κάτω , όχι κορδονάκια.. Επάνω ? Εμένα τα τριγωνάκια μου αρέσουν, αλλά έχω φουσκώσει επάνω..Πρέπει να βρω κάτι ενισχυμένο μάλλον φέτος..

Μια ευκαιρια ειχα κ εγω να εχω μπαλκονια κ η φιλη penny με προβληματισε. Και εχω κατι strapless υπεροχα..... να τα ξεχασω??? Για τα κατω ουτε λογος. Εχω ηδη παρει εσωρουχα χωρις ραφες.... για τις επομενες δυο ωρες δεν σου μιλαω.... με προβληματισες!!!! Πως θα βγω στην παραλια????

fe75p2.png

Διαφημίσεις

Μια ευκαιρια ειχα κ εγω να εχω μπαλκονια κ η φιλη penny με προβληματισε. Και εχω κατι strapless υπεροχα..... να τα ξεχασω??? Για τα κατω ουτε λογος. Εχω ηδη παρει εσωρουχα χωρις ραφες.... για τις επομενες δυο ωρες δεν σου μιλαω.... με προβληματισες!!!! Πως θα βγω στην παραλια????

Χα χα χα... Όχι Kel..μη με βάλλεις σε αποκλεισμό..Μίλα μου..χαχαχα...

Κοίτα..Κι εγώ προβληματισμένη είμαι..Προς το παρόν έχω φουσκώσει πάνω και θα απολάμβανα τα δικά μου πάνω μαγιό..Αλλά για strapless δεν ξέρω τί θα γίνει με το βάρος..Λένε πως στον 4ο-5ο..βαραίνει το στήθος και μεγαλώνει..Ας μας πουν και οι έμπειρες τί κάνανε το καλοκαίρι όσες έτυχαν έγκυες τέτοια εποχή..

Σίγουρα πάντως εγώ θα κάνω πολλά μπάνια αν επιτρέπει ο γιατρός, γιατί η φίλη μου που είναι έγκυος στο 2ο..όπως και στο 1ο..δε θέλει καθόλου παραλία το χαζό..Εγώ δε χαμπαριάζω..Λατρεύω τη θάλασσα και το κολύμπι και περιμένω πως και πως..

fUx9p3.png

Mariathens, αυτό με το ότι μπορείς να προβλέψεις το επόμενο από τη γέννηση του πρηγούμενου, το έχω ξανακούσει από παλιές, ότι το έλεγαν και καλοί γιατροί και μαίες παλιές, αλλά νομίζω από κάτι που έβλεπαν στον πλακούντα..Δεν ξέρω και σίγουρα..Αλλά επιστημονικά υποτίθεται πως ο άντρας καθορίζει το φύλλο του μωρού και δεν ξέρω πως αυτά συνδέονται..

Τεσπά..Μακάρι να είναι γερά και τυχερά και ας είναι ότι θέλει ο Θεός..

Έχω μια συνάδελφο που είναι 4 αδερφές, οι 2 τελευταίες δίδυμες και μου έλεγε πως αν είχαν αγόρι αδερφό θα ξενέρωναν πολύ..Σκεφτείτε τον πατέρα τους με 5 γυναίκες στο σπίτι..

Το επιστημονικο κομμάτι το ξερω, αυτο που ανεφερα εγω ειναι απο τα "κολπακια" τον παλιων που δεν ειχαν υπερηχους. Δεν βασιζεται δηλαδη σε καποια επιστημονικη εξηγηση!!! Τωρα θα δουμε κατα ποσο επεφταν μεσα!!

tmVRp3.png

dakEp2.png

Και εγω φοραω pretty bra και εχω καταβολευτη! Αλλα τα φοραω μονο στο σπιτι, εξω νοιωθω αβολα!

Μαρια και η κορη μου γεννήθηκε με ουριτσα στα μαλλια, βρε λες???

Για να δουμε λοιπον.... βαση αυτου που λεει ο αντρας μου τοτε και οι δυο μας περιμενουμε γιους..!!!! Χαχαχα!!!

tmVRp3.png

dakEp2.png

χαχαχα... kel81 ελιωσα στα γελια με τις ατακες του αντρα σου σχετικα με το φυλλο του νινιου σας!!!

πενυ σχετικα με τα νουμερα των σουτιεν αφου φορας αθλητικα μια χαρα εισαι. δεν θυμαμαι καθολου σε ποιους μηνες ειχα αλλαξει νουμερα γιατι ειχα παχυνει κιολας και ανοιγε και η πλατη μου σε μεγεθος. το χειροτερο για μενα ειναι αυτα με τη μπανελα που οσο μεγαλωνει το στηθος τοσο ενοχλει η μπανελα!

tmVRp3.png

dakEp2.png

Μαρία μου συμφωνώ.. Από το 2ο μήνα η μπανέλα μου ήταν αφόρητη..Είχα πρηστεί και στο στήθος από την αρχή.. οπότε προς το παρόν την παλεύω με τα αθλητικά και με 1-2 από τα παλιά μου που είναι πολύ μαλακά στο κάτω μέρος. Δεν ξέρω που και πότε τα είχα πάρει..Πάντως σύντομα θα πάρω και κανένα καινούριο από ΗΜ νομίζω..

Περιμένω να δω και αν θα μεγαλώσει κι άλλο, να ξέρω τί να πάρω..χαχα..Μακάρι το καλοκαίρι να καμαρώνουμε..Με πιάνετε έτσι ? ;)

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...