Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Μωρέ μην ανχωνεσε προκαταβολικά . Κάτσε να βγει η εξέταση πρώτα . Καταρχάς προεμφυτικο  ξεκινανε από τα επόμενα έμβρυα νομίζω μόνο σε φρέσκα κάνουν Κ μετά τα καταψυχουν . Αλλά τώρα μπήκες σε σκέψεις που δεν πρέπει προκαταβολικά  

Πολύ πιθανό- δε το γνωρίζω. Επειδή μου ανέφερε ο γιατρός τις ημέρες του εμβρύου σαν ανασταλτικό παράγοντα, υπέθεσα πως μπορεί να γίνει κ σε κατεψυγμένη βλαστοκύστη αλλά μπορεί να κάνω λάθος. Θα κάνω την εξέταση σήμερα. Εντάξει όσο να’ναι δικαιολογείται η ασυνήθιστα χαμηλή ΑΜΗ από πάντα. Δλδ δε θα πέσω κ από τα σύννεφα αν βγει θετικό βάσει όσων διάβασα. Απλα μπαίνει κ άλλος παράγοντας στην εξίσωση τώρα αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο. Θα έχω ένα σχετικό άγχος μέχρι να βγει. 

πρίν από 13 λεπτά , LeneL είπε:

Σε καταλαβαίνω, εννοείται ότι τα σκεφτόμαστε όλα σε αυτή τη φάση! Το μη σε αγχωνει το είπα από την άποψη ότι οι πιθανότητες να συμβαίνει κάτι είναι αρκετά χαμηλές όπως το έχω καταλάβει! Σκέψου θετικά και όλα καλά θα πάνε.. απ' ο, τι κατάλαβα είσαι πολύ νέα και η ΠΩΑ συνδέεται κυρίως με την ποσότητα των ωαρίων όχι την ποιότητα (αυτό μου είχε πει και ο εξωσωματικος μου, μόνο που εγώ ήμουν στον αντίποδα και με ΠΩΑ και 42 ετών..). Απλά όταν μπούμε σε αυτή τη διαδικασία μας τρελαίνουν με εξετάσεις και πιθανότητες για να δικαιολογήσουν και κάπως την όποια αποτυχία.. ελπίζω να μη σου λέω, βλακείες, καμία φορά αυτή τα σκέψου θετικά είναι λίγο εκνευριστικα.. πιστεύω ότι η επόμενη ετ θα είναι η τυχερή!

Σε ευχαριστώ καλή μου. Εκ του αποτελέσματος τα έμβρυα δεν είναι καλής ποιότητας οπότε δεν έχουμε καταλάβει ακόμα αν ευθύνεται και η ποιότητα των ωαρίων εκτός από την ποσότητα. Οχι δεν λες βλακείες, η θετική σκέψη πάντα βοηθάει. Απλα δε μου έχει συμβεί και κάτι θετικό καθ’ολη τη διάρκεια για να πω πως με έχει βοηθήσει λίγο. 

Τελικά έγινε βλαστοκύστη το έμβρυο που πήραμε 2/1. Αλλά κλασικά όχι καλή, 4 BC. Αρα τώρα πρακτικά έχω τώρα μια 3 BC και μια 4 BC.

• Δύναμη! 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

Καλημερα μανουλες κι εγκυουλες!!! Καλη εβδομαδα να εχουμε!!! Αντε να δουμε κι αυτη η εβδομαδα τι θα μας φερει..

kel κι εμενα το αγχος μου με την προκληση ειναι μηπως κατι δεν παει καλα και καταληξω σε καισαρικη. Στο πρωτο μου ολα πηγαν καλα και η προκληση τελικα κατέληξε σε φυσιολογικο αλλα ημουνα και 40 εβδομαδων. Τωρα που θα παω πιο νωρις φοβαμαι και πιο πολυ...

tmVRp3.png

dakEp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω με προκληση και τα 2 και γεννηθηκαν φυσιολογικα και ευτυχως που στο δευτερο μπηκα με προκληση γιατι αν εσπαγαν τα νερα στο σπιτι δεν θα προλαβαινα να παω ουτε μεχρι το αμαξι.Εμενα το εκανε πιο νωρις γιατι το εβλεπε στον υπερηχο μου το ειπε βεβαιως αφου γεννησα οταν τον ρωτησα μα στον Πρωτο το ειχαμε παει 41εβδομαδες πως με εβαλες στο δευτερο πιο νωρις μου απαντησε στον υπερηχο εβλεπα οτι δεν μπορει να σπασει τα νερα ενω προσπαθουσε και σου ειχε ανοιξει τα κοκκαλα για πιο μεγαλο παιδι οποτε ημουν σιγουρος οτι αν καταφερνε να σπασει τα νερα δεν θα προλαβαινες να φτασεις στο Λητω οποτε μη φοβασαι το πιο πιθανο ειναι οτι επειδη βλεπει κατι τετοιο και σε βαζει πιο νωρις.

Ναι θηλαζω αλλα και στο πρωτο θηλαζα. Ο μεγαλος δεν κοιμοταν και δεν κοιμαται ο υπνος του ειναι 7ωρες ενω παει προνηπιο και ξυπναει 7,30 και επιστρεφει 4,30 αρα κουραζεται οταν ηταν μωρο κοιμοταν 30΄ανα 4ωρες αρα τελειοσ διαφορετικα παιδια.Φανταστειτε οτι ετρωγα και παραλληλα θηλαζα μαγειρευαμε μαζι με μαρσιπο εκανα μπανιο μαζι του πηγαινα τουαλετα μαζι του. Με αυτον ειναι σαν ναν μην εχω μωρο μεσα στο σπιτι πιο μωρο ειναι ο μεγαλος

Γεια σας κοριτσάκια!Γυρισαμε σπιτι μας εχθες κ προσπαθούμε να βρούμε τους ρυθμούς μας...Γενικά πάντως είμαστε ήσυχες,ευτυχώς :-)

Pennymom να σου ζησει το μωρακι σου,να είναι γερο κ καλότυχο...

Kel81 λογικά είσαι η επόμενη...Χαλάρωσε κ σκέψου οτι όλα θα πάνε καλα!Να εχεις μια γρήγορη κ εύκολη γέννα,περιμένουμε νέα σου...

Υπομονή κ με το καλο και στις υπόλοιπες...Όλες στην τελική ευθεία...

Φιλάκια!

7QYNp3.png

q3pIp3.png

Αχ βρε kelli79 μου έφτιαξες τη διαθεση με αυτα που εγραψες. Παρ'ολο που την πρωτη μου τη γεννησα φυσιολογικα μετα απο προκληση σ'αυτη φοβαμαι οτι κατι θα γινει και θα παμε καισαρικη......

liveloula αντε καλο σαραντισμο και ευχομαι γρηγορη προσαρμογη στο σπιτακι σας!!!

Παντως γενικοτερα λενε οτι τα δευτερα παιδακια ειναι πιο ήσυχα σαν μωρακια (μεγαλωνοντας παιζει αναλογα το παιδι...χαχαχα). Και της κουνιαδας μου το δευτερο που ειναι 4 μηνων ειναξ σαν να μην υπαρχει μωρο στο σπιτι!!

tmVRp3.png

dakEp2.png

Ισχύει μερικες φορες τα δευτερα ειναι πολυ πιο ηρεμα απο τα πρωτα!! Και της κουνιαδας μου παντως πολυ ησυχο παιδακι ειναι!!

Εχω γιατρο σημερα και περιμενω καλα νεα!!

Φιλια σε ολες!!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια !!! Μόλις γύρισα απο τον γιατρό! Πφφφ τα ίδια μου είπε...ο μικρός δεν έχει κατέβει, δεν έχει εμπεδωθεί :cry: μου είπε δεν με βλέπει να γεννάω μόνη μου :cry::cry::cry::cry: Μου είπε αν δεν γεννήσω μέχρι τις 18/11 , να πάω 19/11 για εξέταση και παίζει να πάω για πρόκληση :cry::cry::cry::cry:

Πάντως είναι καλά ο μπέμπης μου , είναι 3500 κιλά !

nikaki19 περιμένω καλά νέα απο τον γιατρό σου!

hi0kp2.png

U47cp3.png

titiko ευχομαι να σου κανει την εκπληξη ο μπεμπης και να βγει εκει που δεν το περιμενεις!!

Ξεκινα περπατημα και σεξ!!!!!!!!! Βοηθαει!! :):):)

Ειμαι στο γιατρο εγω περιμενω να μπω εχει πολυ δουλειά σημερα!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

titiko ευχομαι να σου κανει την εκπληξη ο μπεμπης και να βγει εκει που δεν το περιμενεις!!

Ξεκινα περπατημα και σεξ!!!!!!!!! Βοηθαει!! :):):)

Ειμαι στο γιατρο εγω περιμενω να μπω εχει πολυ δουλειά σημερα!

Περπατάω σχεδόν κάθε μερα! Όσο για τον σεξ μου το είπε και ο γιατρός αλλά ο παρτενέρ δεν θέλει, φοβάται !!! Μακάρι να βγει μόνος του και να μην πάω για πρόκληση... Δεν θελω να γεννήσω με καισαρική ! Τόσο κόσμο έχει; Υπομονή θα δεις το νινι σου 👶👶👶👶👶

hi0kp2.png

U47cp3.png

κορίτσια καλημέρα!!!

τις θερμότερες ευχές μου σε όλες τις μανούλες και τις εγκυούλες!!!!! διανύω την 20η εβδομάδα και από την 4η μπορώ να πω ότι μου κρατάτε όλες συντροφιά και μου δίνετε δύναμη μια και είναι η πρώτη μας εγκυμοσύνη και το άγχος υπάρχει.. !!!! κορίτσια μου θέλω να σας ρωτήσω για τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού, στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Ιπποκράτειο. από ό,τι έχω διαβάσει σε προηγούμενα μηνύματα τα σχόλια είναι πολύ θετικά για το συγκεκριμένο νοσοκομείο.. υπάρχει κάποια μανούλα που ξέρει αν γίνονται ακόμα μαθήματα εκεί, κάθε πότε γίνονται, πότε περίπου πρέπει να ξεκινήσω και πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους;

σας ευχαριστώ όλες εκ των προτέρων!!!! :)

τιτικο κλασσικός φοβος του αντρα!!

Λοιπον νεα απο το γιατρο χθες γυρο στα 3.500 ο μεσιέ, ξεκινησα να κανω λιγες συσπάσεις μετα απο τοσο καιρό που ειναι κατι θετικο, ο τραχηλος δεν εχει μειωθεί πολυ ομως, θα ξεκινησω εντατικο περπατημα μου φαίνεται! Την Τεταρτη αν νιωσω κατι διαφορετικο θα παω να με δει αλλιως θα παω την Δευτέρα και τοτε θα μπουμε τεταρτη με προκληση. Αν και μου ειπε ο γιατρος οτι μαλλον υπολογιζει πως θα γεννησω στα ξαφνικά εκτός ραντεβού οπως στην πρωτη εγκυμοσύνη! Μακαρι να γινει ετσι γιατι καθολου δεν θελω να παω με προκληση...

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

τιτικο κλασσικός φοβος του αντρα!!

Λοιπον νεα απο το γιατρο χθες γυρο στα 3.500 ο μεσιέ, ξεκινησα να κανω λιγες συσπάσεις μετα απο τοσο καιρό που ειναι κατι θετικο, ο τραχηλος δεν εχει μειωθεί πολυ ομως, θα ξεκινησω εντατικο περπατημα μου φαίνεται! Την Τεταρτη αν νιωσω κατι διαφορετικο θα παω να με δει αλλιως θα παω την Δευτέρα και τοτε θα μπουμε τεταρτη με προκληση. Αν και μου ειπε ο γιατρος οτι μαλλον υπολογιζει πως θα γεννησω στα ξαφνικά εκτός ραντεβού οπως στην πρωτη εγκυμοσύνη! Μακαρι να γινει ετσι γιατι καθολου δεν θελω να παω με προκληση...

Καλημέρα :) Μεγάλο είναι και το δικο σου το νινι! Αφου έχεις λίγες συσπάσεις πάλι καλά! Ξεκίνα περπάτημα ενταντικό, και εγώ θα ξεκινήσω απο σήμερα να παρπατάω πρωί - βράδυ μπας και κατέβει! Μακάρι να γεννήσεις ξαφνικά! Εμένα με βλέπω την επόμενη Τετάρτη να μπαίνω με πρόκληση !

hi0kp2.png

U47cp3.png

Καλημερα και απο εμενα αντε και στα κοριτσακια που περιμενουν με το καλο να ερθουν τα ζουζουνια τους....Στις υπολοιπες μεγαλες αγκαλιες στα μπεμπεδακια μας.....Να σας πω τον πονο μου????Ειμαστε 10 ημερων και ο μεγαλος σηκωσε πυρετο και εκανε εμετο η παιδιατρος τον εστειλε στην γιαγια για να μην κολλησει το μωρο γιατι αν κολλησει μπαινουμε ΜΕΝΝ....Ειχαμε προσαρμοστει τοσο καλα και τωρα εκατσε αυτο και δεν ξερω πως θα το παρει ο μεγαλος που θα μεινει τουλαχιστον 3 μερες με τον μπαμπα του στην γιαγια και χωρις προνηπιο....Δεν μπορουμε να του πουμε οτι δεν ερχεσαι σπιτι γιατι εισαι αρρωστος θα ειναι σαν να τον διωχνουμε και δεν ξερω τι να του πουμε για την ωρα του ειπαν οι γονεις μου οτι ειμαι δουλεια και οταν τελειωσω θα παω να παρω η εγω η ο μπαμπας του ειπα στην παιδιατρο να στειλω το μωρο στην μανα μου και να στελνω το γαλα του(να το αντλω με θηλαστρο) αλλα ειναι αρνητικη μου ειπε οτι αν ερθει ο μεγαλος σε επαφη μαζι μου θα πρεπει στο μωρο να δωσω ξενο γιατι δεν ριψοκινδυνευει να παρω το μικροβιο και να μην εκδηλωσω κρυωμα αλλα ο μικρος να αρρωστησει....Οποτε η μονη λυση ειναι ο μεγαλος με τον μπαμπα μας στην γιαγια και ο μικρος μαζι μου

Καλημερα και απο εμενα αντε και στα κοριτσακια που περιμενουν με το καλο να ερθουν τα ζουζουνια τους....Στις υπολοιπες μεγαλες αγκαλιες στα μπεμπεδακια μας.....Να σας πω τον πονο μου????Ειμαστε 10 ημερων και ο μεγαλος σηκωσε πυρετο και εκανε εμετο η παιδιατρος τον εστειλε στην γιαγια για να μην κολλησει το μωρο γιατι αν κολλησει μπαινουμε ΜΕΝΝ....Ειχαμε προσαρμοστει τοσο καλα και τωρα εκατσε αυτο και δεν ξερω πως θα το παρει ο μεγαλος που θα μεινει τουλαχιστον 3 μερες με τον μπαμπα του στην γιαγια και χωρις προνηπιο....Δεν μπορουμε να του πουμε οτι δεν ερχεσαι σπιτι γιατι εισαι αρρωστος θα ειναι σαν να τον διωχνουμε και δεν ξερω τι να του πουμε για την ωρα του ειπαν οι γονεις μου οτι ειμαι δουλεια και οταν τελειωσω θα παω να παρω η εγω η ο μπαμπας του ειπα στην παιδιατρο να στειλω το μωρο στην μανα μου και να στελνω το γαλα του(να το αντλω με θηλαστρο) αλλα ειναι αρνητικη μου ειπε οτι αν ερθει ο μεγαλος σε επαφη μαζι μου θα πρεπει στο μωρο να δωσω ξενο γιατι δεν ριψοκινδυνευει να παρω το μικροβιο και να μην εκδηλωσω κρυωμα αλλα ο μικρος να αρρωστησει....Οποτε η μονη λυση ειναι ο μεγαλος με τον μπαμπα μας στην γιαγια και ο μικρος μαζι μου

Περαστικά βρε kelli μου! Μπορούν να συνεχίσουν να του λένε οτι είσαι στην δουλεία! Μίλα του στο τηλ. εσυ , μην τον αφήσεις έτσι! Πες του όταν θα πας να τον πάρεις θα του δώσεις και κάποιο δωράκι, μπας και ξεγελαστεί! Είναι ίωση...και η αδερφή μου έχει την μικρή της με πυρετό και εμετό! Περαστικά και πάλι!

hi0kp2.png

U47cp3.png

kelli79 μακαρι το παιδακι σου να γινει γρηγορα καλα, αναγκαστηκα θα συνεχισετε να του λετε ψεματακια μονο μην τον ξεχνας περνε συνεχεια τηλεφωνο να δεις τι κανει...

Εμενα ο μπεμπης εχει πολλες βλεννες στην μυτουλα του, του βαζω ορο εχω και την συσκευη ρινικης αναρροφησης ησυχαζει για λιγο και μετα παλι γκρινια.:?

Απο φαγητο δεν τον προλαβαινω τρωει παρα πολυ για τις εβδομαδες που ειναι, κριμα που δεν εχω πολυ γαλα...τι να κανουμε οσο εχω δινω για το καλο!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Και μετα απο πολλες ωρες πονου.... τα καταφεραμε με καισαρικη. Στις 4,15 γεννησα ενα μικρο κουκλακι 3400.

Στεναχωρηθηκα για την καισαρικη.. εκλαιψα.... τωρα το ξεπερασα!!!!!!!!!

fe75p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...