Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Και ναι, εκτός απροόπτου την Πέμπτη γεννάμε!!! Έκανα σήμερα NST και όλα καλά με το μωρο αλλα δεν υπάρχει ένδειξη τοκετού. Οπότε επειδή το μωρο είναι μεγάλο και λωροδεμενο είναι καλύτερα να μην περιμένουμε αλλο... Θα πάω έξι ώρα το πρωί για να ξεκινήσουμε την πρόκληση για φυσιολογικά και όπως πάει... Είμαι πολύ χαρούμενη και αρκετά ήρεμη!

Μπράβο tinaki μου για το nst ..με το καλό κοπέλα μου την Πέμπτη και ενα πόνο σου εύχομαι !!! Ετσι να παραμείνεις χαρούμενη και ήρεμη !!!

hi0kp2.png

U47cp3.png

Καλημέρα :) τι κάνετε κορίτσια? Γέννησε ή γεννάει καμία? mariathens υπομονή θα έρθει και η σειρά μας να γεννήσουμε ;););)

Kel 81 σου έσπασαν τα νερα? Γεννάς ???? Πας μας τα νέα σου κοπέλα μου :):)

Μην μου ανησυχειτε!!!!!! Τα νερα μου δεν σπασανε!!!! Τα νευρα μου ισως.....χιχιχιχι!!!! Τα ιδια συμπτωματα εχω, η κορη μου απλα δεν θελει να βγει!!!!

fe75p2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Και ναι, εκτός απροόπτου την Πέμπτη γεννάμε!!! Έκανα σήμερα NST και όλα καλά με το μωρο αλλα δεν υπάρχει ένδειξη τοκετού. Οπότε επειδή το μωρο είναι μεγάλο και λωροδεμενο είναι καλύτερα να μην περιμένουμε αλλο... Θα πάω έξι ώρα το πρωί για να ξεκινήσουμε την πρόκληση για φυσιολογικά και όπως πάει... Είμαι πολύ χαρούμενη και αρκετά ήρεμη!

Τινακι μου, μπράβο για το NST και με το καλο την Πέμπτη να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλια..Ευχομαι μια όμορφη και ευκολη γεννα και να μας ενημερωσεις..!!! Παρασκευή θα ξανακανω κι εγώ NST..Είναι δωρεαν στον 9ο στο Μητερα και νιώθει ασφάλεια ο γιατρος μου να το παρακολουθει..Αν δεν αποφασίσει η μπεμπα να βγει μέχρι τοτε..χαχα..Περιμενουμε νεα σας..Το καλο ειναι πψς είσαι ήρεμη όπως είπες και σου εύχομαι να παραμείνεις και ήρεμη και χαρούμενη..Φιλακιααααα

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

Μην μου ανησυχειτε!!!!!! Τα νερα μου δεν σπασανε!!!! Τα νευρα μου ισως.....χιχιχιχι!!!! Τα ιδια συμπτωματα εχω, η κορη μου απλα δεν θελει να βγει!!!!

Kel μου, υπομονη..θα αποφασίσει η μπεμπα και θα βγει..που θα παει..!!!Ποτε θα πας γιατρο να σε δει ?

Εγω σήμερα περπατησα και 2 ωρες σχεδον και κουραστηκα αρκετα, εχω τσιμπηματακια απο κατω κ νιώθω χαμηλα τη μπεμπα..Τωρα εφαγα και ξαπλωσα καναπε μέχρι το απόγευμα που θα παω να δω τα βαφτηστηρια μου γιατί θα τα χασω μετα μέχρι να 40ντισω..χαχα..

Ανυπομονω κι εγω ποτε θα γεννηθεί η μπεμπουλα αλλα κυρίως να ειναι καλα κι εκεινη κι εγω..

Περπατωντας πήρα και ενα φρεντο καπουτσινο γιατί σκέφτηκα πως ποσες φορές θα μπορεσω ακομα να παρω ? Με το θηλασμο δε νομίζω να κανει..χαχα.. Κατα τα αλλα σε αναμονη..αν και ελπιζω να γίνει το Σάββατο που μας έρχεται..να ειναι και ο άντρας μου σπιτι το βραδακι..Μπεμπα ακους ??? Χαχαχα

fUx9p3.png

Kel μου, υπομονη..θα αποφασίσει η μπεμπα και θα βγει..που θα παει..!!!Ποτε θα πας γιατρο να σε δει ?

Εγω σήμερα περπατησα και 2 ωρες σχεδον και κουραστηκα αρκετα, εχω τσιμπηματακια απο κατω κ νιώθω χαμηλα τη μπεμπα..Τωρα εφαγα και ξαπλωσα καναπε μέχρι το απόγευμα που θα παω να δω τα βαφτηστηρια μου γιατί θα τα χασω μετα μέχρι να 40ντισω..χαχα..

Ανυπομονω κι εγω ποτε θα γεννηθεί η μπεμπουλα αλλα κυρίως να ειναι καλα κι εκεινη κι εγω..

Περπατωντας πήρα και ενα φρεντο καπουτσινο γιατί σκέφτηκα πως ποσες φορές θα μπορεσω ακομα να παρω ? Με το θηλασμο δε νομίζω να κανει..χαχα.. Κατα τα αλλα σε αναμονη..αν και ελπιζω να γίνει το Σάββατο που μας έρχεται..να ειναι και ο άντρας μου σπιτι το βραδακι..Μπεμπα ακους ??? Χαχαχα

2 ωρες περπατησες?????? Στην μιση ωρα πρεπει να σταματησω! Το νιωθω τοσο χαμηλα που δεν μπορω! Πιατα πλενω και ζοριζομαι.

2 καφεδακια επιτρεπονται στον θηλασμο μου ειπε η μαια.

και εγω ειδα τα ανηψακια μου γιατι θα μου λειψουν.

ειχα και κατι πολυ δυνατους πονους στην κοιλια το μεσημερι... αλλα δεν.. η μπεμπα μου κανει παιχνιδια!!!!

fe75p2.png

2 ωρες περπατησες?????? Στην μιση ωρα πρεπει να σταματησω! Το νιωθω τοσο χαμηλα που δεν μπορω! Πιατα πλενω και ζοριζομαι.

2 καφεδακια επιτρεπονται στον θηλασμο μου ειπε η μαια.

και εγω ειδα τα ανηψακια μου γιατι θα μου λειψουν.

ειχα και κατι πολυ δυνατους πονους στην κοιλια το μεσημερι... αλλα δεν.. η μπεμπα μου κανει παιχνιδια!!!!

Καλά..2 ωρες με στασεις εννοείται..περπατησα ως την πλατεια..παιρνω ενα χυμο κ καθομαι να παρω το σίδηρο..περπατάω αλλο λίγο..μπαινω στα mothercare και χαζεύω..περπατάω αλλο λίγο..μπαίνω hondos και καθομαι στα καλυντικα σε καρέκλα..χαχαχα..και μετα παλι περπάτημα ως το σπίτι..αυτο παλια ηταν υποθεση μισης ωρας..σήμερα 2 ωρες..χαχαχα...κι εγω τη νιωθω χαμηλα και μετά από περπάτημα εχω πολλα υγρα εχω παρατηρήσει..Σε παίζει η μπεμπα εεε ? Οτι θέλουν θα μας κανουν..χαχαχα

fUx9p3.png

Πω πω κοριτσια ακομα δεν εχω συνειδητοποιεισει οτι σε λιγο καιρο θα συζηταμε ολες για τα μωρα μας πια....ποσο γρηγορα περασε ο καιρος!!!!

tinaki αντε με το καλο κι εσυ να το κρατησεις στην αγκαλια σου το νινι σου κοπελα μου!!!

kel πραγματικα η μικρη σου σου κανει παιχνιδακια απο τωρα.. αυτα ειναι!!!!!

κι εγω παντως απο περπατημα δεν εχω προβλημα ακομα..αντεχω να περπατησω αρκετα αλλα με χαλαρους ρυθμους..γθα να δουμε σε δυο βδομαδουλες απο τωρα θα εχω τις ιδιες αντοχες....χιχιχι!!!!

Καλο βραδυ κοριτσουδια!!!

tmVRp3.png

dakEp2.png

Κοριτσάκια είμαι στο μαιευτήριο με συσπάσεις από νωρίς το βράδυ και μου δίνουν φάρμακα για να καταφέρουμε να περάσει ένα 24ωρο επειδή είχα κάνει αντιπηκτικη ένεση...κανονικά είχα ραντεβού τη παρασκευή για καισαρική...αυτό που φοβόμουν αυτό συνέβη...ελπίζω να αντέξει η μπέμπα,τόσο περίμενε...οποία προσεύχεται γενικώς ας προσευχηθει και για μένα να πάνε όλα καλά γιατί δε σας κρύβω ότι φοβάμαι...καλό βράδυ σε όλες η μάλλον καλό ξημέρωμα :-)

7QYNp3.png

q3pIp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια είμαι στο μαιευτήριο με συσπάσεις από νωρίς το βράδυ και μου δίνουν φάρμακα για να καταφέρουμε να περάσει ένα 24ωρο επειδή είχα κάνει αντιπηκτικη ένεση...κανονικά είχα ραντεβού τη παρασκευή για καισαρική...αυτό που φοβόμουν αυτό συνέβη...ελπίζω να αντέξει η μπέμπα,τόσο περίμενε...οποία προσεύχεται γενικώς ας προσευχηθει και για μένα να πάνε όλα καλά γιατί δε σας κρύβω ότι φοβάμαι...καλό βράδυ σε όλες η μάλλον καλό ξημέρωμα :-)

Καλημέρα κορίτσι μου..Ευχομαι ολα να πανε τέλεια..Έκανα το σταυρό μου και μια προσευχή για σενα..Ενημερωσε μας για τα νεα σου αν και ειμαι σίγουρη πως ολα θα πανε καλα..Σκεψου μονο οτι θα κρατήσεις το παιδακι σου σε λιγες ωρες αν δεν το έχεις κανει ηδη..Περιμενουμε νεα σου...Σου στέλνουμε θετική ενέργεια..Φιλακιααααα

fUx9p3.png

Καλημέρα ! Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά! Λογικό είναι να φοβάσαι, εκανα μια προσευχή για σενα και το νινι σου! Αν και πιστεύω οτι όλα καλά θα πάνε! Σε λίγες ώρες θα έχεις το μωράκι σου αγκαλίτσα! Σε φιλώ :)

hi0kp2.png

U47cp3.png

Κοριτσακι μου οοοοολη την θετική μου σκέψη μαζί σου!!!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά και αυριο με το καλό να μας πεις τα ευχάριστα!!!!!

liveloula ευχομαι να πανε ολα καλα κοπέλα μου και να κρατηθει λιγο ακομα η μικρή!!

Εγω πηγα χθες στο γιατρο ο μπεμπης ειναι 3 κιλα και αρχιζει να κατεβαινει δεν εχει εμπεδωθεί βεβαια, κοιταξε και τον τραχηλο και ειναι μαλακος δηλαδή μου ειπε πως αν με πιεζε θα μπορουσε να μου προκαλεση διαστολη αλλα αφου ο μικρός δεν εχει κατεβει αρκετά δεν το θελουμε! Θελουμε να παρει και λιγα κιλα ακομα.

Επομενο ραντεβού την δευτέρα εκτός απροοπτου!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

liveloula μεσα απο την καρδια μου ευχομαι να πανε οοοοολα καλα και να παρεις στην αγκαλια σου τη μικρη σου οταν θα πρεπει!!! Να μας ενημερωσεις για τα ομορφα νεα σας...

nikaki τελεια τα νεα σου απο το γιατρο..μπραβο!!! Αυτη η αχαρη εξεταση τραχηλου δεν ειναι αθλια ή μονο εγω τη θυμαμαι ετσι;;

tmVRp3.png

dakEp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...