Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2014!

tinaki

Recommended Posts

Vivian καλημέρα ! Όντως ωραία η δροσιά 2 μέρες..Κι εγώ θα ήθελα να είναι Οκτώβρης, να είμαστε σπιτάκια μας και να περιμέναμε τη μεγάλη μέρα που όλο και θα πλησίαζε..Σήμερα ξαφνικά μου φαίνεται μακριά ο Νοέμβρης...χαχα..Ίσως και λόγω κούρασης..Κορίτσια, έχετε κι εσείς να υποθέσω πονάκια, τραβήγματα και γενικά μια ενόχληση σε μέση, κοιλίτσα κτλ..Όχι τίποτα ανυπόφορο, αλλά δεν είστε και άνετες όπως πριν κανένα μήνα ας πούμε..Σωστά ?

Και μένα μου φαντάζει μακρινός o Νοέμβρης άλλα μάλλον είναι από την ανυπομονησία μας.Πονάκια σε μέση κ στους μηρούς έχω κ εγώ.Δυσκολεύομαι να σηκωθώ κ να σκύψω...άσε που νομίζω πως με πιάνει ώρες ώρες ελαφριά ακρατια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αλήθεια βρε κορίτσια από που κατάγεστε?Βουνίσιες η νησιώτισσες είστε?

Εγώ είμαι από Πύργο κ πριν βιαστείτε να πείτε κάτι για τους Άγιους τόπους κάντε πρώτα το σταυρό σας χα χα χα.Και o άντρας μου κάτω από το αυλάκι κ αυτός.Από αρκαδία...οπότε μόνο σε βουνά εμείς πάμε πιο συχνά.

Πετρίνα μου, κι εγώ καταυλακιώτισσα είμαι..Κορινθία..Ο πατέρας μου Αρκαδία και Αργολίδα, η μάνα μου Αχαϊα..καταλαβαίνεις..πιο Πελοποννήσιοι δεν πάει..χαχα..Και φέτος διακοπές στη μαγευτική Πελοπόννησο..χαχα.. Σχετικά με την ακράτεια κι εγώ παρατήρησα 2-3 σταγόνες μετά από τουαλέτα και είχα ανησυχήσει, αλλά είδα πως είναι λογικό..Μια φίλη στον 8ο πια λέει πως το είχε από τον 6ο και μια φορά σηκώθηκε να πάει και δεν κατάλαβε πως τις έφυγαν τα μισά πριν φτάσει..ρεζίλι και τραγικό, αλλά ότι μας βρίσκει θα το περάσουμε..χαχαχα..Πάντως και ο ύπνος δυσκολεύει πια και πονάνε και τα πλευρά μου..3 μαξιλάρια έχω πια..ένα σε κάθε μεριά και ένα στο κεφάλι..χαχα

fUx9p3.png

Πετρίνα μου, κι εγώ καταυλακιώτισσα είμαι..Κορινθία..Ο πατέρας μου Αρκαδία και Αργολίδα, η μάνα μου Αχαϊα..καταλαβαίνεις..πιο Πελοποννήσιοι δεν πάει..χαχα..Και φέτος διακοπές στη μαγευτική Πελοπόννησο..χαχα.. Σχετικά με την ακράτεια κι εγώ παρατήρησα 2-3 σταγόνες μετά από τουαλέτα και είχα ανησυχήσει, αλλά είδα πως είναι λογικό..Μια φίλη στον 8ο πια λέει πως το είχε από τον 6ο και μια φορά σηκώθηκε να πάει και δεν κατάλαβε πως τις έφυγαν τα μισά πριν φτάσει..ρεζίλι και τραγικό, αλλά ότι μας βρίσκει θα το περάσουμε..χαχαχα..Πάντως και ο ύπνος δυσκολεύει πια και πονάνε και τα πλευρά μου..3 μαξιλάρια έχω πια..ένα σε κάθε μεριά και ένα στο κεφάλι..χαχα

Μια χαρα κ εσυ Πενυ μου..πιο βουνο δεν εχει.Εχεις επαφες με τα χωρια σου?Εμεις ναι..εχουμε σπιτι οποτε αν μας τη βαρεσει παμε αλλα δεν τρελαινομαι...βαριεμαι πολυ την τοση ησυχια που εχει.

Εμενα ειναι 2-3 μερες που παρατηρησα την ακρατεια κ μου την εχει δωσει...αλλα οπως εχουμε ξαναπει ΥΠΟΜΟΝΗ.

3 μαξιλαρια εσυ 4 εγω κ παλι δεν βολευει...αφου οταν σηκωνομαι απο το κρεβατι τα πρωτα 5 λεπτα παω σας γιαγιακα κουτσα κουτσα κ περα δωδε σα βαρκουλα...γελανε οι αντρες μου μαζι μου αλλα δεν δινω σημασια...δεν θα μας καταλαβουν ποτε σε αυτο το θεμα.

Μια χαρα κ εσυ Πενυ μου..πιο βουνο δεν εχει.Εχεις επαφες με τα χωρια σου?Εμεις ναι..εχουμε σπιτι οποτε αν μας τη βαρεσει παμε αλλα δεν τρελαινομαι...βαριεμαι πολυ την τοση ησυχια που εχει.

Εμενα ειναι 2-3 μερες που παρατηρησα την ακρατεια κ μου την εχει δωσει...αλλα οπως εχουμε ξαναπει ΥΠΟΜΟΝΗ.

3 μαξιλαρια εσυ 4 εγω κ παλι δεν βολευει...αφου οταν σηκωνομαι απο το κρεβατι τα πρωτα 5 λεπτα παω σας γιαγιακα κουτσα κουτσα κ περα δωδε σα βαρκουλα...γελανε οι αντρες μου μαζι μου αλλα δεν δινω σημασια...δεν θα μας καταλαβουν ποτε σε αυτο το θεμα.

Κορινθία πάμε συχνά..Δίπλα είναι..Αχαϊα πάω αλλά 2-3 φορές το χρόνο..έχουμε θέιους και τον παππού μου..Στα χωριά του μπαμπά μου 1 φορά το χρόνο πάμε καλοκαίρι για εκδρομή..Εμένα μου αρέσει η ησυχία γενικά και φέτος λέω να την εκμεταλλευτώ..Πάντως κι εγώ το πρωί πιασμένη σηκώνομαι και μέχρι να ισώσω πάω λίγο σαν κότα..χαχαχα

fUx9p3.png

Διαφημίσεις

αχ βρε πένυ από πονάκια άλλο τπτ! με τράβαει όλη η κοιλιά μου καμιά

φορά την αισθάνομαι ασήκωτη πραγματικά! όμως με κουράζει κι ο μικρός!

δεν θυμάμαι να ήμουν έτσι στην προηγούμενη! μεσημέρι που κοιμάται ούτε

κουράγιο να φάω δεν έχω, αλλά με τραβάει το στομάχι :tongue: κι τρώω!

περπάτημα δε ούτε να το σκεφτώ! λες κι είμαι 200 κιλά κι γριά! υπομονή!

ακράτεια έχω κι εγώ καιρό τώρα, σκατά! αν φτερνιστώ κιόλας...αφήστε..

χαχαχα!

πετρίνα όχι αθήνα είμαι αλλά εκτός, κοντά στη θάλασσα!

εμένα ο μπαμπάς από πάνω, μετά τη λαμία κι η μαμά κερκυραία!

ο άντρας μου τηνιακός, οπότε το νησί επικρατεί!χεχε!

κι εμένα ο νοέμβρης μου φαίνεται τόοοοοσο μακριά!! αλλά ακόμα δεν βιάζομαι!

επικρατεί ένα χάος εδώ με τον μικρό, αν έρθει κι η μπέμπα, πάει θα τρελαθώ!:tongue:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Vivian μου, πως σε καταλαβαίνω δε λέγεται..Κι εγώ μετά από τόσες ώρες στο γραφείο, ενώ μετά πήγαινα για περπάτημα τις τελευταίες εβδομάδες είναι αδύνατον..νιώθω ενοχλήσεις και ένα βάρος χαμηλά αν περπατήσω κιόλας κι έτσι μόλις σχολάσω πάω σπίτι, λίγα πραγματάκια κάνω, ντουζάκι και ξάπλα λίγο, για να μην πιέζεται και το μωρο..Του αρκεί 10 ώρες σε καρέκλα που το πιέζω..

Από ωραία μέρη είστε, μακάρι να τα επισκέπτεστε συχνά..Σίγουρα δεν είμαστε έτοιμες ούτε εμείς ούτε τα μωράκια, αλλά αν περάσει γρήγορα ο καιρός και έρθει ο Νοέμβρης δε θα μας χαλάσει κιόλας..χαχα..

Περιμένω πως και πως να σχολάσω να πάω σπίτι..σήμερα νιώθω λιώμα..άργησα και χθες να κοιμηθώ, είχα και δουλειά σήμερα στο γραφείο και νιώθω χάλια..

Άντε..μια ώρα έμεινε και κάτι ψιλά..χαχαχα

fUx9p3.png

αντε κι μετά ξεκούραση! θα κάτσεις 2 βδομάδες? να ξεκουραστείς όσο

γίνεται!

καλά ναι δεν με χαλάει να έρθει κι ο νοέμβρης εννοείται!! τέλεια θα είναι!

είμαι κορίτσι του χειμώνα πάντως αποφάσισα! το καλοκαίρι μου αρέσει μόνο

όταν πηγαίνω διακοπές! αλλιώς το βαριέμαι!:tongue:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Ναι..Θα κάτσω 2 βδομαδούλες, να ξεκουραστώ, να περιμένω να μπω στον 7ο στο τέλος της άδειά μου, να πάω γιατρούλη και μόλις μου πει το Οκ..βγαίνω μαγαζιά που θα έχει ακόμα εκπτώσεις και θα γίνει χαμός..Άλλωστε μέσα στη ζέστη του καλοκαιριού δεν έχω κουράγιο να βγω για ψώνια..Τέλος Αυγούστου, αρχές Σεπτέμβρη, να δροσίσει ίσως λίγο και βλέπουμε..Περιμένω πως κ πως να δω πως θα είναι η άλλη εβδομάδα χωρίς γραφείο..Δεν αντέχεται τόσες ώρες η καρέκλα..Και θέλω να δω πως θα είμαι και μετά που θα γυρίσω..χαχα..θα έχει μεγαλώσει κι άλλο η κοιλιά μου και να δω πως θα βολεύομαι...χαχα

fUx9p3.png

Να'μαι και εγω!!!! :)

Ωραίο θεματακι πιασατε κορίτσια! Εγω μενω στην ηλεια! Ειναι και ο αντρας μου απο δω οποτε ημαστε αυθεντικοί πελοποννησιοι!!! Εχω και κοντα μου την μανουλα οποτε ποιος με πιανει!!!!!

πενυ λιγο ακομα εμεινε και μετα χαλαρααααα!!!!!!

πετρινα πενυ βλέπω λιγο πολυ ολες γυρο απο τα μερη μου ειστε! Τελεια!!!

βιβιαν εχει παρει τα πανω του ο μικρός ε??Εμεις χθες που βγηκαμε εξω με βαρδιες πιναμε καφε!Ετσι θα τον πινουμε απο δω και περα!!

Εμενα γιατι μου φαίνεται κοντα ο νοεμβρης?? Ειμαι η μονη?? Μαλλον επειδή εχω αρκετές προετοιμασίες μαλλον μου φαίνεται δεν προλαβαίνω!! Μεχρι 23/10 που θα μπω στο μηνα μου θελω να εχω τελειωσει! 2 Μηνες και κατι μενουν!!!!!!!!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

πωπω ρε κορίτσια, υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να σηκωθώ

από το κρεβάτι!! αιματοκρίτη έχω μια χαρά, πίεση επίσης, τι σκατά

φταίει! μου ρχεται μια ζάλη, έχω ένα βάρος...αστο καλό!

ακόμα να γυρίσει κι ο άντρας μου από τη δουλειά κι τον περιμένουμε

να πάμε για μπανάκι!:D

πένυ άντε καλή ξεκούραση!!

νίκη μου αστο δεν συμμαζεύεται! καλά που είναι τα πεθερικά μου κι τον

κρατάνε στον κήπο αλλιώς δενθα μπορούσα ούτε ένα πιάτο να πλύνω!

κυνήγι όλη την ώρα θέλει! κι δεν βάζει κώλο κάτω, όλο έξω! νιάτα! χαχαχαχα

οι υπόλοιπες που είστε? πείτε κανένα νέο!!

πότε θα ξεκινήσετε παιδικό δωμάτιο? εγώ από σεπτέμβρη έχω δουλειές πολλές!!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ελπίζω να έχετε μια όμορφη Κυριακή!

Πέτρινα τι τέλεια νεααααα!!!! Άντε με το καλό το κοριτσάκι σας, να σας τρέλανει με τα νάζια της και τα φρου φρου της!!!

Τιτικο μου τι καλά! Μεγαλώνουν τα κουτσουνακια μας.. Άντε καλά αποτελέσματα και με την καμπύλη!

Οι περισσότερες κάπως συνδεόμαστε με την Πελοπόννησο. Εγώ είμαι Αθηναία με βαθιά καταγωγή απο τον Πόντο και ο αντρας μου Πελοποννησιος, με μανα απο Λακωνια και πατέρα απο Αργολίδα. Κι εμείς μένουμε Αργολίδα.

Vivian κι εμένα ψιλομακρυα μου φαίνεται ο Νοέμβρης, αλλά πιστεύω σε τέσσερις βδομάδες που βγαίνω σε άδεια εγκυμοσύνης και θα ξεκινήσω τις ετοιμασίες θα περάσει γρήγορα!

Πήγαμε κι εμείς γιατρό, 1.100 το αντράκι μας! Όλα καλά και θα κάνω την καμπύλη μέσα στην εβδομάδα.

Αχ! Άντε να περνάνε οι μέρες σιγά σιγά...

Καλημέρα κορίτσια!

Ελπίζω να έχετε μια όμορφη Κυριακή!

Πέτρινα τι τέλεια νεααααα!!!! Άντε με το καλό το κοριτσάκι σας, να σας τρέλανει με τα νάζια της και τα φρου φρου της!!!

Τιτικο μου τι καλά! Μεγαλώνουν τα κουτσουνακια μας.. Άντε καλά αποτελέσματα και με την καμπύλη!

Οι περισσότερες κάπως συνδεόμαστε με την Πελοπόννησο. Εγώ είμαι Αθηναία με βαθιά καταγωγή απο τον Πόντο και ο αντρας μου Πελοποννησιος, με μανα απο Λακωνια και πατέρα απο Αργολίδα. Κι εμείς μένουμε Αργολίδα.

Vivian κι εμένα ψιλομακρυα μου φαίνεται ο Νοέμβρης, αλλά πιστεύω σε τέσσερις βδομάδες που βγαίνω σε άδεια εγκυμοσύνης και θα ξεκινήσω τις ετοιμασίες θα περάσει γρήγορα!

Πήγαμε κι εμείς γιατρό, 1.100 το αντράκι μας! Όλα καλά και θα κάνω την καμπύλη μέσα στην εβδομάδα.

Αχ! Άντε να περνάνε οι μέρες σιγά σιγά...

Γεια σας!!!!! Κοντα ειναι ο νοεμβρης.... στα μισα εφτασε κ ο αυγουστος!!!! Εγω θα κανω καμπυλη την πεμπτη.... κ φοβαμαι οτι θα ανακατευτω ασχημα. Σε αδεια θα βγω μεσα οκτωβρη αν ολα παμε καλα.. προτιμω να κρατησω τις μερες μου για να εχω αγκαλια τξν κοριτσαρα!!!!

fe75p2.png

Καλημέρα κορίτσια...!!! Καλή εβδομάδα !!! Εγώ ετοιμασίες για το παιδικό λέω τέλος Αυγούστου, αρχές Σεπτέμβρη να ξεκινήσω με κούνιες, καρότσια κτλ.. Να έχω πάει και γιατρό, να μπούμε και 7ο και σιγά σιγά..Ρε κορίτσια, μεγάλα είναι τα κουτσούνια σας ή εμένα μικρή η δική μου ?..Την προηγούμενη εβδομάδα εμένα ήταν 550-600 γραμμάρια..πότε φτάσατε το κιλό ? Μπορεί κάποια παιδάκια να παίρνουν κιλά στο τέλος της κύησης ? Ίσως και τα αγοράκια να παίρνουν περισσότερο και γρηγορότερα ? Λέτε να κάνει δίαιτα η δικιά μας ? Το είπα σε μια φίλη με λίγο παράπονο και μου είπε πως οι υπέρηχοι έχουν αποκλίσεις στο βάρος..εκείνης έβγαζαν τη μικρή της ότι θα γεννηθεί 3200 και γεννήθηκε 2700...μεγάλη διαφορά και το ανάποδο..να βγάζουν λιγότερο, ενώ είναι περισσότερο..και ότι μηχάνημα από μηχάνημα διαφέρει..τι να πω ? Τέλος Αυγούστου έχω ραντεβού και θα δούμε πόσο θα έχει φτάσει μετά από διακοπές..Τώρα δε θα μπαίνω και πολύ συχνά όπως καταλαβαίνετε, γιατί είμαι σε άδεια..χαχα..Εύχομαι σε όλες σας καλές διακοπές, να χαρείτε το καλοκαιράκι και να δροσίζεστε συχνά..Φιλάκιααα

fUx9p3.png

Καλησπέρα!!!

Που ειστε ολες???

βιβιαν και εγω απο μεσα Σεπτεμβρίου θα ξεκινησω το παιδικο δωμάτιο, να βαλω και την μικρή εκει εξαλλου τωρα κοιμάται και μονη και στην κουνια της.

Του μπεμπη θα του παρουμε ενα παρκοκρεβατο, εσυ τι θα κανεις? Θα παρεις παιδικο κρεβατακι με προσαρμοσμενα καγκελα? Εγω το σκεφτομουν αλλα με τετοιο αστατο υπνο που κανει η μικρή θα την βρισκω με μελανιές το πρωι!!

Οι υπολοιπες????

Νεα απο γιατρο ειδα! τινακι πηρε τα πανω του το αντρακι σου τελεια!!!!!

Εγω εχω γιατρο την τριτη και ανυπομονούμε!!!! :)

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...