Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κουκλες θα σας αφησω κι εγω καλο μεσημερι,καλη ορεξη και καλη ξεκουραση στα εργαζομενα κοριτσακια.Και μην ξεχνατε,να μην αφηνετε κανεναν και τιποτα να σας χαλαει τη διαθεση.Φιλακια,ελπιζω τη Δευτερα να εχω κατι "καλο" να σας πω!!!!!!!!!!;)

θα εχεις θα εχεις!!!!!!!

ολη την θετικη μου ενεργεια μανου μου!!!!!!!!

αγαπες παω να βαλω το τσουκαλι χαχαχα

καλο μεσημερι σε ολες!!!

καλο σ/κ και ελπιζω να μη εξαφανηστειτε..εχουμε και το ερακι μας που θα μαρτυρησει απτην αγωνια της για την β επιπεδου!ερη θυμησου..ειμαστε μαζι σου!!!!!!!!χαχαχα

φιλια και παλι!!!σας αγαπω!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Κουκλες θα σας αφησω κι εγω καλο μεσημερι,καλη ορεξη και καλη ξεκουραση στα εργαζομενα κοριτσακια.Και μην ξεχνατε,να μην αφηνετε κανεναν και τιποτα να σας χαλαει τη διαθεση.Φιλακια,ελπιζω τη Δευτερα να εχω κατι "καλο" να σας πω!!!!!!!!!!;)

μεσα απτην ψυχη μου μανουτιτακι μου!!!

πολλα πολλα πολλα ζουμπιχτα φιλακια!!!και στις υπολοιπες ετσι?????:tongue:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακι ασ εοσς φευγουν εγω εχω μελλον ειμαι μουσκεμα απο το αγχος!!!αχχχχχχχχχχχχχ!μ ε επιασ εκαιι ηκοιλι αμου!!σε οσες εφυγαν φιλακια,καλο σαβ-κο!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

γεια σας κοριτσακι ασ εοσς φευγουν εγω εχω μελλον ειμαι μουσκεμα απο το αγχος!!!αχχχχχχχχχχχχχ!μ ε επιασ εκαιι ηκοιλι αμου!!σε οσες εφυγαν φιλακια,καλο σαβ-κο!

γιατί έχεις άγχος καλέ ?

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

λοιπον ολες να ερθετε καλοκαιρακι να παρω και αδεια θα περασουμε τελεια ΕΛΕΝΗ που μενατε Ιαλυσο? ΜΑΝΟΥ τελικα να σου στειλω την γλυκα να ηρεμησω????

δεν καλοθυμαμαι, ειχαμε έρθει το 1998 αλλα νομιζω οτι λεγοταν Ialissos Bay ή κάπως έτσι... ψιλοκαλο ήταν... Το 1993 στην πενταημερη ειχαμε μεινει απεναντι από το Ενυδρειο που πηγαινε βολτες η φιλη μου η κισα... Βρε κισα λες τοτε να σε ειχα πετυχει και να έλεγα "παναγια μου ας βουλωσει καποιος το στομα του νιανιαρου"??? χαχαχαα

ανεττάκι μου ο σγουρομάλης είναι ο μεγάλος, στις άλλες είναι ο μικρός....2 διαφορετικά....

μανουτιτάκι να περάσεις καλά κούκλα μου....και ό,τι είναι να γίνει έχει γίνει.....

παιδιά, δεν καταλαβαίνω, πρέπει να στείλουμε μηνυμα στον admin να γίνει κάτι, αν συνεχιστεί αυτό το αίσχος βλέπω να την κάνουμε μια μια

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...