Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

α χ ανετ με κολοκυθακι γινονται πιο νοστιμα!!!

κολοκυθακι ε? μμμμμμμμ ναι ναι..θα το δοκιμασω..ευχαριστωωωωω κισακι!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε κοριτσια μαυτα κι αυτα ξεχασα να σας πω για τις φωτο..τι κουκλια ειναι αυτα..να τα χαιρεστε..το παρανυφακι δεν ειναι η μικρη σου μινακι ετσι (κουκλιτσα ομως)?ειναι το μικρο που κρατατε και περπαταει!!και μια μονη της κοντινη..σαν ψευτικη κουκλιτσα!!!

ξανθη μου κουκλος ο γιοκας σου!

φτου φτου σκορδα τα πουλακια μου..και ολα τα παιδακια του κοσμου!!!

IB5Vp2.png

Μινακι τωρα ειδα πως μενεις Ροδο!!! Βρε κοριτσακι μου, πως οδηγειτε ετσι εκει, προσεχε πολυ, δεν ειναι ουτε για αστειο να κυκλοφορεις με αυτοκινητο... Ο Χαρος βγηκε παγανια ειναι οι οδηγοι εκει, μην μιλησω για τους ταξιτζηδες!!!

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχα θεμα συνηθειας ειναι Ελενη μου κι εγω καπως ετσι οδηγαω χαχαχαχχαχα

χαχαχαχαχχαα ο φοβος και ο τρομος του πεζου ετσι?χαχαχαχχαα

ελενη γεια σουυυυυυυυυ, να μου φιλησεις τα ζουζουνια σου!!!

IB5Vp2.png

Καλα Ανετακι δεν εχεις ιδεα!!! Μεναμε στην Ιαλυσο και όλην την ημερα γυρνουσαμε το νησι... Ε, το βραδυ δεν ηθελα να παω πουθενα, ηθελα να κατσουμε στο ξενοδοχειο, ελεγα στον άντρα μου, αφου οδηγουν το πρωι ετσι σκεψου πως θα πηγαινουν το βραδυ που θα εχουν πιει κιολας!!!

Παντως λατρευω Ροδο και ειδικα Πρασονησι!!! Μου εχει μεινει απιστευτα η εικονα... Και φυσικα παλια πόλη και Λινδο...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...