Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα μαριαθ πρωτη φορα εστειλα αιτημα φιλιας και απο οτι ειδα πρωτη σου φορα θα κανεις φιλη!!! θα με κάνεις έτσι, ΕΤΣΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ???

Αχ ας επανελθουμε ομως, το χέσαμε με τις φωτος το θέμα...

ναι έλα το χέσαμε.....

λοιπόν, γνωριστήκαμε, μια χαρά είμαστε, οι αθηναίες μπορούμε να πάμε και σε κανένα παιδότοπο με τα μωρά μας. αυτά

άλλο θέμα.

η μανού είναι ένα ζήτημα, θετική ενέργεια στη μανού

η γ......η μου ωορρηξία ένα άλλο, πότε στο καλό είναι, μα να μην παίρνω χαμπάρι...είμαι 18η μέρα σήμερα....

άλλα θέματα πείτε

δουλειές κάναμε, τα καλοκαιρινά κατέβηκαν

για διακοπές είχαμε άρχίσει, την έκανα μετά

τι θα κάνετε είπαμε?

mIdZp3.png

Αντε βρε κιτυ να πιαστουν γερα αλλα και σημερα παρακαλω 48 ωρες κραταει η ωορηξια

ναι. ναι.....το μεσημέρι θα τον βουτήξω:tongue::tongue:

και εγώ σκεφτόμουν οτι θα μου πειτε οτι ίσως είναι εμφύτευση:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

θα δειξει...........

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Διαφημίσεις

δεν παμε καλαααααααααααααααα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

έχω να στείλω κανα 2 e-mail και θα επανέλθω...

κιτττυ ειναι πολυ πιθανο να εγινε κατι τετοιο οποτε ψυχραιμια αλλα για καλου καλου κανε τρυφερες αγκαλιτσες με το μαλακο ομως,να το σιγουρεψεις!

να σου πω εχω ακουσει για λιγο ροζακι στην εμφυτευση αλλα οχι στην ωορηξια!μακαρι μακαρι μακαρι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

κιτττυ ειναι πολυ πιθανο να εγινε κατι τετοιο οποτε ψυχραιμια αλλα για καλου καλου κανε τρυφερες αγκαλιτσες με το μαλακο ομως,να το σιγουρεψεις!

να σου πω εχω ακουσει για λιγο ροζακι στην εμφυτευση αλλα οχι στην ωορηξια!μακαρι μακαρι μακαρι!

να σας πω την αληθεια και εγω εμφύτευση σκέφτηκα. Ηθελα απο πριν να το γραψω αλλα επιασα την κουβεντα στο τηλ

cad313a91b.png

κοριτσια πηζωωωωωωωωωωωω1τι κανετε καλημερα στις υπολοιπες!

Καλώς την !!!! καλημέρα !!! και εγώ θα σηκωθώ ...εχω λίγη δουλειά

cad313a91b.png

ρε κοριτσακι μου συγνωμη αλλα δεν ειναι νωρις για εμφυτευση εχεις σταθερο κυκλο?

δεν ξερω αν ειναι νωρις ....επειδη ακουω πολλά :confused::confused::confused:

απο 24-28 μερες ειναι ο κυκλος μου

cad313a91b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...