Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πες μας κιττάκι

τον προηγούμενο μήνα όποια κορίτσια θυμούνται , είχα καφέ κατα την 26η μερα και φυσικά μου ηρθε. Οκ πάει αυτό.

Το περίεργο είναι το χθεσινό , που δεν μου έχει ξανασυμβεί

Ηταν 14η μέρα του κύκλου , και το απογευμα ένιωθα μια μικρή υγρασία

και μετά που πηγα σπίτι , είχα στο σερβιετάκι κατι σταγόνες ροζ-καφέ:confused::confused::confused::confused:

μετά λίγους πόνους χαμηλά...........και .............αυτά...........

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Διαφημίσεις

παπακι μου τι κανεις πως εισαι?

ειμαι παρα παρα πολυ καλα κουκλα μου απο χτες εχω μια απιστευτη χαρα και ευεξια!

νιωθω σουπερ!

εσυ τι κανεις;

αν αργω να απαντησω σορυ αλλα κανω και δουλιτσες ταυτοχρονα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλα ελενη ο γιος δεν παιζεται μιλαμε!

μεγαλη φατσα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Κορες εβαλα φωτος!!!

Ρε σεις σιγουρα τις βλεπετε μόνο εσεις???

ΕΛΕΝΗ................................δε θα με γλυτώσεις από συμπεθέρα μαρή στο λέω....θα κάνω μια κόρη για το μαλλιά.....φτού τους κουκλάκια....

αν σου πω ρε συ ελένη ότι σε είχα φανταστεί έτσι θα το πιστέψεις? είσαι γλύκα....δεν το πιστεύω, σα να σε ξέρω.

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Παπακι νομιζω οτι μοιαζεις πολυ με την ανετ στο προσωπο!!! Πολυ ωραια φατσα έχετε και οι δυο, μολις σε ειδα λέω "μα καλα τι βλεπω? την ανετ???" κουκλες μποθ....

Αννιω που με ειδες βρε θηριο, κρυμμενη πισω απο την μυρτώ? Ναι Κιττακι μου, ο σκοπος ηταν να μην φαινομαι, μια χαρα δεν με ειδες... Αλλα η τελεια γραμμωμενη συμπεθερα εχει και ματι γαριδα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...