Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε κοριτσια τι βλεπετε και που? Για το φεισμπουκ μιλάτε???

χαχαχαχαχα!!!!!!Ελένη έχεις χάσει επεισόδια!!!!!!!

Όχι μάθαμε να βάζουμε φωτογραφίες στο άλμπουμ και και κάνουμε εξάσκηση.Εσύ έχεις φίλες;Σου στέλνω πρόσκληση....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

έβαλα και δύο δικές μου....καλέ δεν έχω άλλες, έχω όλο τους άλλου διότι πάντα εγώ είμαι ο φωτογράφος.......

ελένη μου μην αγχώνεσαι......τα παμε και τα συμφωνήσαμε...

διδυμάκι είμαι μίνα

Καλε πολυ κουκλααααααα

Διαφημίσεις

Δεν ήθελες τα αγοράκια;;;;;

Ένα θα σου πω για τον δεσμό μαμάς και γιού : μεγάαααλος έρωτας!!!!!!!!!

Αχ αυτο βλεπω οτι η κορη μου με εχει γραμμενη και λιωνει για τον πατερα της και εγω δεν υπαρχω...........

Καλά την έβγαλα αυτή που είμαστε στην τουαλέτα.....χαχα αννιώ μοντέλο είσαι;;;;

εγώ στο σπίτι έχω πολλές που είναι στην τουαλέτα ο μεγάλος και διαβάζει και παραμύθι.....η σχέση των ανδρών με την τουαλέτα διαφαίνεται νωρίς παιδί μου

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

αααα, ειπα κι εγω ξαφνικα γεμισα φιλες!!! και τι πρεπει να κανω τώρα??? Πρεπει κι εγω να σας ζητησω να γινουμε φιλες ή όχι? Και που μπαινω να δω φωτος?

Αν μας δεχτεις δεν κανεις τιποτε αλλα πας στα προφιλ μας και στα αλμπουμ πατας την φωτο και στις ανοιγει ολες

Αχ αυτο βλεπω οτι η κορη μου με εχει γραμμενη και λιωνει για τον πατερα της και εγω δεν υπαρχω...........

Υπάρχεις αλλά ως ανταγωνίστρια.....χιχιχι!!!!!!

"κάτω τα χέρια από τον μπαμπά μου....."

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

εγώ στο σπίτι έχω πολλές που είναι στην τουαλέτα ο μεγάλος και διαβάζει και παραμύθι.....η σχέση των ανδρών με την τουαλέτα διαφαίνεται νωρίς παιδί μου

1. Ξεχνάνε να βγούνε

2. Δεν βρίσκουν την τρύπα........χιχιχιχι!!!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...