Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν αν εξαφανιστώ να ξέρετε ότι θα έχει πέσει τηλέφωνο από τον άντρα μου για να κατέβω να με πάει στη δουλειά....Θα ξαναμπώ όμως σίγουρα το βράδυ.....

Και να σας πω και κάτι άλλο.....Μην με αφήνετε μόνη μου το Σαββατοκύριακο μέσα.....Θα σκάσω μέχρι την Δευτέρα....

Καλά να περάσετε όσες βρεθείτε.....!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Τι να κανω βρε ελενη δεν ρηχνω μπηχτες τα μεγαλα μεσα βαζω μπροστα.......

Καλημεραααα και σε σενα και πολλα φιλακια στα ζουζουνια εγω παντως το χω πει και ο δικος σου ο μαλλιας ειναι κουκλος και μας κανει αλλα ειπες δεν θελεις τζοβενο συμπεθερα.....χαχαχαχχαχαχα

δεν ξεpω vά φτιάξω άλμπουμ

Θα πας στον πίνακα ελέγχου και θα διαβάσεις αριστερά που έχει διάφορες επιλογές.Εκεί κάπου λέει για διαμόρφωση άλμπουμ.Θα ακολουθήσεις τις οδηγίες και θα τα καταφέρεις.Δεν είναι δύσκολο....Εδώ τα κατάφερα εγώ....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Λοιπόν για δείτε και εμάς....

Τι τελειο χαμογελο καλα ε τωρα τελευταια εχουν αρχησει να μου αρεσουν και τα αγορακια που δεν τα θελα.....

Ειναι κουκλος αλλα δεν ντραπηκες να το βαλεις ξεβρακοτο το παιδι

Μου φαινεται σου μοιαζει

Διαφημίσεις

έβαλα και δύο δικές μου....καλέ δεν έχω άλλες, έχω όλο τους άλλου διότι πάντα εγώ είμαι ο φωτογράφος.......

ελένη μου μην αγχώνεσαι......τα παμε και τα συμφωνήσαμε...

διδυμάκι είμαι μίνα

mIdZp3.png

Τι τελειο χαμογελο καλα ε τωρα τελευταια εχουν αρχησει να μου αρεσουν και τα αγορακια που δεν τα θελα.....

Μου φαινεται σου μοιαζει

Δεν ήθελες τα αγοράκια;;;;;

Ένα θα σου πω για τον δεσμό μαμάς και γιού : μεγάαααλος έρωτας!!!!!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Μου φαινεται σου μοιαζει

XAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXXA δεν ντραπηκε.....Ειναι κουκλος

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...