Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , kate82 είπε:

Όπως πάντα εγώ είμαι αυτήν που πετάω και τα άσχετα, αχχαχαχα, μήπως γνωρίζετε κανένα μαγαζί με οικονομικά έπιπλα??? Κοιτάω για μπουφέ και κάτω από 500 δεν βρίσκω 

Η Ravenna έχει εκπτώσεις μέχρι τέλη Φεβρουαρίου. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Τον Αυγουστο αδερφη μου τον Αυγουστο!!! Τελευταια περιοδο Αυγουστου (ή και Ιουλιου δεν μας χαλαει) και γεννας Μάιο... Εχεις και του χρονου το καλοκαιρι ελευθερο!!!

ωραια πραγματα θα αρχισω να το σκεφτομαι πολυ σοβαρα!!!! χαχαχαχχαχχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα ε αυτη η βδομαδα θα ειναι σα να ζουμε σε καζανι της κολασεως!

μιλαμε θα καουμε!σημερα ανασα δεν επερνες στον ηλιο!

και ακομα ειμαστε στην αρχη μεχρι και την πεμπτη καθε μερα θα ανεβαινει ολο και περισσοτερο!αχ ολο παραλια θα ειμαι!καθε μεσημερι εκει!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλο βραδυ μινακι μου και ειπαμε ε; σε κανα 3ημερο αν δεν ερθει χοριακη ναι;

Ρε παπακι, εχεις ποσοστα απο τα μικροβιολογικα εργαστηρια??? Οχι μαρη, δεν θα κανει χοριακη σε τρεις μερες, θα κανει τεστ σε δεκα μερες... Ε, μα πια!!!

Οταν σας λεω εγω οτι δεν μου πανε οι αγαπουλες να με ακουτε... Τωρα θελει να κατσουμε στο μπαλκονι, εχει αναψει και κερακια, τωρα που βρηκαμε παππα θα θαψουμε πεντε εξι!!! Στο μεταξυ θελω να απολυμανω παγκο και νεροχυτη, να απλωσω ενα πλυντηριο των παιδιων που σημαινει τουλαχιστον μιση ωρα απλωμα τα εκατο τουλαχιστον σκατουλακια τους, τον βλεπω και θυμωνω, πως θα κατσω εξω μαζι του??? Πρεπει να το γυρισω σε βιντεο να γελασει καθε πικραμενος!

καλα βρε λενακι συμφωνω οτι εχεις πολλες δουλειες αλλα κι ο κακομοιρης σε θελει ο καψερος!τι αλλο να κανει!αντρας ειναι θελει σεξ.αν οχι καθε μερα 4 φορες την εβδομαδα εστω 3 πρεπει να του κανεις τη χαρη.ε;

μαρη θα παει αλλου καμια ωρα ο ανθρωπος!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Κορες, πρεπει να βγω, θα παω να σβησω τα κερακια, να πλακωθουμε και να παω να κανω καμμια δουλεια... Θα μπω σιγουρα αργοτερα, τοσα νευρα εχω, σε ποιον θα ξεσπασω??? Στην Ανδριανη και την πεθερα της!!!

φιλιαααααααααα

Ρε παπακι, εχεις ποσοστα απο τα μικροβιολογικα εργαστηρια??? Οχι μαρη, δεν θα κανει χοριακη σε τρεις μερες, θα κανει τεστ σε δεκα μερες... Ε, μα πια!!!

αχαχαχαχα καλα θα ηταν να ειχα ποσοστα θα ημουν πλουσια!οχι μωρε για να ηρεμησει η κοπελα!

566b716e1f.png?html%22

καληνυχτα λενακι μου!!!!!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

καλε ολες θα φυγετε;;;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

καλα βρε λενακι συμφωνω οτι εχεις πολλες δουλειες αλλα κι ο κακομοιρης σε θελει ο καψερος!τι αλλο να κανει!αντρας ειναι θελει σεξ.αν οχι καθε μερα 4 φορες την εβδομαδα εστω 3 πρεπει να του κανεις τη χαρη.ε;

μαρη θα παει αλλου καμια ωρα ο ανθρωπος!

Ναι βρε κοριτσακι, αν ηθελε τρελλιτσες θα μπορουσε σημερα να ασχοληθει περισσοτερο με τα παιδια του, να κανω κι εγω καμμια δουλεια την ημερα... Το πρωι πηγε στο πενταμορφο σοι του να κανουν μια μετακομιση, ηρθε πριν το μεσημερι κι απο εκεινη την ωρα μεχρι τις οκτω μιση το βραδυ προσπαθουσε να φτιαξει ανακλιση στο παραθυρο του μπανιου!!! Ουτε στο μπαλκονι δεν μπορουσαμε να παμε αφου ειχε στολισει εκει το παραθυρο και τα εργαλεια του! Καλυτερα να ελειπε σημερα παρα αυτο το πραγμα! Και ο μικρος ειναι λιγο συναχωμενος κι εχει μια γκρινια, μα μια γκρινια!!! Κι ολο εμπαινε μια σφηκα απο το παραθυρο που δεν υπηρχε του μπανιου και η μικρη αφηνε την πορτα της τουαλετας συνεχως ανοιχτη και κυνηγουσα και την σφηκα... Ε, χεσε με τωρα!!!

Να φυγει κοριτσακι μου, να παει αλλου... Σκασιλα μου!

αχ μωρε λενακι εισαι πολυ κουρασμενη και σε καταλαβαινω!αλλα μηπως θα πρεπε να μιλησεις καποια στιγμη μαζι του και του πεις πως νιωθεις;κι οτι θα ηθελες να περναει λιγο χρονο με τα παιδια για να κανεις κι εσυ τις δουλειες που θελεις και να σας μενει χρονος να ειστε μαζι;;;

566b716e1f.png?html%22

αντε μπαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

μακια μινακι!τα λεμε το πρωι!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

χαχαχαχα αχ βρε παπακι μου θυμιζεις εμενα καποτε!!! Μαρη, μπορεις να νιωσεις τι νευρα εχω??? Σε αυτην την φαση δεν ειμαι για να συζητησω, μονο να σκοτωσω μπορω με απολυτη επιτυχια...

Παω εξω γιατι ερχεται και μου κανει παλι το 141 και μου λεει καθε τρεις και λιγο τί ωρα ειναι!!! Λες και τον ρωτησα... Ααααα, θα ειναι μακρια η νυχτα αποψε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...