Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ελενη ξερεις τι εχω παρατηρησει οταν αναφερω την πεθερα εμφανιζεσε καταβαθος την συμπαθεις βρε!!!χαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλως το λενακι τι εγινε εχτες το καψατε;;;;;χιχιχιχιχι

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Ναι βρε παπακι, ζησε αυτην την ξεγνοιστη περιοδο της ζωης σου τωρα, εχεις καιρο μπροστα σου για μωρακια!!! Κανε τρελλες, οποτε μπορειτε φυγετε στο ξεκουδουνο για οπουδηποτε, αχχχχχ τι ωραιες εποχες, εμας δεν μας εβλεπε το σπιτι τοτε!!!

Ναι βρε παπακι, ζησε αυτην την ξεγνοιστη περιοδο της ζωης σου τωρα, εχεις καιρο μπροστα σου για μωρακια!!! Κανε τρελλες, οποτε μπορειτε φυγετε στο ξεκουδουνο για οπουδηποτε, αχχχχχ τι ωραιες εποχες, εμας δεν μας εβλεπε το σπιτι τοτε!!!

αχ Ελενη μου ποσο δικιο εχεις ωραιες εποχες!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

ελενη ξερεις τι εχω παρατηρησει οταν αναφερω την πεθερα εμφανιζεσε καταβαθος την συμπαθεις βρε!!!χαχαχα

Μαρη με δουλευεις? Αφου ολο για αυτην μιλας, απλα καποια στιγμη μπαινω κι εγω μεσα!!! Μην με κανεις να ψαξω να σου ποσταρω ολα τα ποστς σου που αναφερεσαι σε αυτην!!!

Παπακι τι να καψουμε μωρο μου, αυτον ηθελα να καψω ζωντανο... Σημερα ειδικα με εκνευρισε τοοοοοσο πολυ, μα τοσο πολυ!!! Τεσπα, θα τον αφησω να ζησει λιγο ακομα...

αχ ρε λενακι μια χαρα σου λεω!

χιχιχιχιχι εμας μας βλεπει το κρεββατι,ο καναπες,το γραφειο, κι αλλα μερη του σπιτιου.αχαχαχαχα

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Ελενη μου δεν ειχα καθυστερηση!!!!

ελεος μαρη, ελεος!!! Ρε συ Μινακι, για ονομα του Θεου, γιατι μπαινεις κοριτσακι μου σε αυτην την διαδικασια? Χαλαρωσε μωρο μου, καλοκαιρακι εχουμε, περασε ευχαριστα τις μερες σου χωρις να εχεις το νου σου συνεχεια εκει...

χαχαχαχα αφου ολη μερα μαζι της ειμαι για ποιον θες να μιλαω αλλα οταν ποσταρω πεθερα τσουπ εμφανιζεσε

νομιζω οτι η αποφαση σου να τον αφησεις να ζησει κ αλο ειναι λαθος ξανασκεψουτο τωρα που ειναι ζεστο ακομα το θεμα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κοριτσαρες εγω θα την κανω για υπνο ολο κοιμαμαι κι ολο νυσταζω αχ και το πρωι εγερτηριο παλι αχ τι καλα που ηταν στο σπιτακι μου!!!!! Αντε τα λεμε το πρωι φιλιααααααααα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρες εγω θα την κανω για υπνο ολο κοιμαμαι κι ολο νυσταζω αχ και το πρωι εγερτηριο παλι αχ τι καλα που ηταν στο σπιτακι μου!!!!! Αντε τα λεμε το πρωι φιλιααααααααα

καλο βραδυ μινακι μου και ειπαμε ε; σε κανα 3ημερο αν δεν ερθει χοριακη ναι;

566b716e1f.png?html%22

ελεος μαρη, ελεος!!! Ρε συ Μινακι, για ονομα του Θεου, γιατι μπαινεις κοριτσακι μου σε αυτην την διαδικασια? Χαλαρωσε μωρο μου, καλοκαιρακι εχουμε, περασε ευχαριστα τις μερες σου χωρις να εχεις το νου σου συνεχεια εκει...

ξερεις κατι τωρα λεω μηπως καλυτερα να μην ειμαι???? να χαρω το καλοκαιρακι με την ομορφια μου???? χμμμμμμμμμμμ τωρα που το καλοσκεφτομαι καλυτερα θα ηταν τον χειμωνα!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Οταν σας λεω εγω οτι δεν μου πανε οι αγαπουλες να με ακουτε... Τωρα θελει να κατσουμε στο μπαλκονι, εχει αναψει και κερακια, τωρα που βρηκαμε παππα θα θαψουμε πεντε εξι!!! Στο μεταξυ θελω να απολυμανω παγκο και νεροχυτη, να απλωσω ενα πλυντηριο των παιδιων που σημαινει τουλαχιστον μιση ωρα απλωμα τα εκατο τουλαχιστον σκατουλακια τους, τον βλεπω και θυμωνω, πως θα κατσω εξω μαζι του??? Πρεπει να το γυρισω σε βιντεο να γελασει καθε πικραμενος!

ξερεις κατι τωρα λεω μηπως καλυτερα να μην ειμαι???? να χαρω το καλοκαιρακι με την ομορφια μου???? χμμμμμμμμμμμ τωρα που το καλοσκεφτομαι καλυτερα θα ηταν τον χειμωνα!!!!

Τον Αυγουστο αδερφη μου τον Αυγουστο!!! Τελευταια περιοδο Αυγουστου (ή και Ιουλιου δεν μας χαλαει) και γεννας Μάιο... Εχεις και του χρονου το καλοκαιρι ελευθερο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...