Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

κοριτσακια μου καλησπερα βλεπω πως αναφερατε το ονομα μου δεν εχουμε ευχαριστα τουλαχιστον προς το παρον!!!! Θα δουμε μεχρι τις 23 αν δεν ερθει γιατι ειναι και λιγο ανωμαλο το συστημα μου χαχαχχαχαχχαχα παντως ασχετα εγω ειμαι πολυ καλα λειπαμε ολη μερα μπανακι βολτουλα με την μικρουλα μου περασαμε τελεια!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πηραμε και τον πεθερο μαζι ηθελε να δει θαλασσα αλλα τον λυπηθηκε η ψυχη μου....

αστα εχει γηνει η σκια του εαυτου του... αλλα ειχε ορεξη σημερα πραγμα σπανιο πια και πηγε και βολτα με τα ποδια την μικρη... ξερεις τον εχω παρατηρησει παιρνει ζωη οταν ειναι με την μικρη ειναι και η μεγαλη του αδυναμια

κοριτσακια μου καλησπερα βλεπω πως αναφερατε το ονομα μου δεν εχουμε ευχαριστα τουλαχιστον προς το παρον!!!! Θα δουμε μεχρι τις 23 αν δεν ερθει γιατι ειναι και λιγο ανωμαλο το συστημα μου χαχαχχαχαχχαχα παντως ασχετα εγω ειμαι πολυ καλα λειπαμε ολη μερα μπανακι βολτουλα με την μικρουλα μου περασαμε τελεια!!!!

που σαι ρε συ μινακι;;;;

το εκανες το τεστ;;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

πηραμε και τον πεθερο μαζι ηθελε να δει θαλασσα αλλα τον λυπηθηκε η ψυχη μου....

αστα εχει γηνει η σκια του εαυτου του... αλλα ειχε ορεξη σημερα πραγμα σπανιο πια και πηγε και βολτα με τα ποδια την μικρη... ξερεις τον εχω παρατηρησει παιρνει ζωη οταν ειναι με την μικρη ειναι και η μεγαλη του αδυναμια

λογικο μωρε ο ανθρωπος αν δεν του δινει ζωη το εγγονακι του ποιος θα του δινει;

μια χαρα να χαρει κι αυτος λιγο.

η πεθερα;;δεν ηθελε να ερθει;πως κι ετσι;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Ρε μινακι σορυ κιολας μην το μετρας το τεστ ειναι παρα πολυ νωρις ακομα εγω δεν τα εμπιστευομαι καθολου και την αποψη μου σου την ειπα περημενε κουκλα μου κατσε να χεις κανα δυο μερες καθηστερηση και μετα τραβα για χοριακη

ναι παπακι μου το εκανα αλλα και παλι οσο κι αν ακουγεται περιεργο ειναι η πρωτη φορα που δεν με πηρε απο κατω!!!!!

ξερεις γιατι μινακι;;γιατι κατι μεσα σου λεει οτι το εκανες πολυ νωρις οπως σου λεγαμε ολες και ξερεις οτι το σπορακι σου μπορει ουτε με χοριακη να μη φαινεται ακομα αν υπαρχει στην κοιλιτσα!καταλαβες;γι αυτο το λογο δε στεναχωρηθηκες!ειναι νωρις ακομα για να βγαλεις συμπερασματα

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

καλησπερα στα κοριτσια!

ουουου καλως την!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...