Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω εφαγα φρουτακια στην παραλια!

τωρα μολις εφαγα μια σαλατα βαλεριανα με ξυδι μπαλσαμικο παρμεζανα και κρουτον!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

κανενα νεο απο το μινακι εχουμε;;;;;

λες να εχουμε ευχαριστα αυριο;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

η ανδριανη που ειναι;;;;;

566b716e1f.png?html%22

μια χαρα καθε βραδυ μπορω να τρωω τοστ μαρεσει πολυ το τοστ!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

καλα ε εφαγα ενα μπακαλιαρακι σημερα τελειοοοοοοοοοοοοο το σκεφτομαι και μου τρεχουν τα σαλια

α εμεις δε φαγαμε εξω.

το πρωι φυγαμε μολις ξυπνησαμε και δεν φαγαμε πρωινο.

ειχα παρει μαζι ενα μεγαλο μπολ κερασια και βερυκοκα και απο ενα σαντουιτσακι στον καθενα με ζαμπον και μοτσαρελα!

αυτα και μολις γυρισαμε ο αντρουλης εφαγε μακαρονια απο χτες και εγω μια σαλατα βαλεριανα με balsamico και παρμεζανα και κρουτον.αυτα.

566b716e1f.png?html%22

δε μου λες τι ειναι η σαλατα βαλεριανα.... εγω ξερω το αφεψημα το πηνεις δυο τρεις μερες πριν την περιοδο και κατα την διαρκεια και μειωνει τους πονους

την παιρνω απο το μεγαλο βασιλοπουλο γαιτι ο μικρος δεν την φερνει.

ειναι συσκευασμενη σαλατα οπως υπαρχουν παρα πολλες ξερεις αναμεικτες.

ε αυτη λεει πανω βαλεριανα και ειναι φρεσκια βαλεριανα το αφεψημα ειναι αποξηραμενη!

566b716e1f.png?html%22

εμενα με πηγε εξω να εξηλεωθει ο κυριος

και πολυ καλα εκανε!

ετσι πρεπει.

και εφαγες και το ψαρακι σου!

χαρηκε και η μικρη!μια χαρα!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...