Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλημερα μηλιτσα μου!κι εγω για μια καλημερα μπηκα!φευγω για παραλια σε λιγο!οποτε θα τα πουμε το βραδακι!

καλε το μινακι που χαθηκε;εγω εχω πιο πολυ αγωνια απο εκεινη!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπεραααααααα

Λοιπον σημερα περασα τελεια......Ξυπνησα στις 11....... σηκωθηκα και πηγα να αρχησω μαγειρεμα οποτε ερχεται ο καλος μου και μου ψυθηρησε σημερα θα παω το κοριτσακι μου οπου θελει.....εγω ηθελα να παω για μπανιο αλλα δεν γινοταν να παμε τοσο μακρια γιατι ειχε δουλεια τωρα το απογευμα...τεσπα πηγαμε ομως εδω κοντα στυλιδα για ψαρακι φρεσκο καναμε βολτα στην θαλασσα τουλαχιστον βρεξαμε τα ποδια μας...και μετα πηγαμε για καφε σε μια φαρμα που εχει εξω απο την λαμια με αλογα,πονυ,ελαφια.κυκνους,κοτες, κατσικουλες,παγωνια και αλλα ζωακια και καθεσαι στην καφετερια και μπροστα εχει γκαζον με παιδικη χαρα και τα ζωα οποτε εμεις πιναμε καφεδακι και η μικρη λυσαγε....αχ ηταν τελεια γυρησαμε στις 6 καναμε σεξακι και εφυγε στο καπακι για δουλεια

Διαφημίσεις

Ναι εκανα αφου μιλησαμε εχθες καναμε και το βραδυ...χαχαχαχαχα κλασικα οταν εφυγε απο το σπιτι πηρε τον κουμπαρο και του τα ψαλε και καταλαβε την μακακια του....οποτε τσακωνομαστε τον παιρνει και ζηταει την συμβουλη του χαχαχα ο κουμπαρος ομως μου εχει αδυναμια οποτε ολα καλα

ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλος την κ απο δω !!!! ασε μιλαμε τα χω παιξει τελειως δεν φτανει που γραφω οπου θελω διαβαζω κ οτι θελω χαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

ρε αννουλα τι να πω εγω αμα κρεμομουν απτον κουμπαρο θα με ειχε χωσει οσο πιο πολυ μπορουσε τετοιος μακακας ειναι αχωνευτος αντιπαθητικος κ δεν θελω να τον βλεπω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΝΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΒΑΦΤΙΣΙΑ,ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΔΕ ΠΑΠΠΟΥ,ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΘΕΙΟΥΣ ΘΕΙΑ......ΜΕΤΑ ΥΠΝΟ....ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΓΙΑ ΔΡΟΣΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΑ!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

αχ ζηλευω θα με παρετε κ μενα μαζι αν κ μου εταξε σημερα ο αντρουλης μου βολτα αλλα δεν εχει τελειωσει ακομα δουλεια σημερα φυτευει μπροκολα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...