Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μανου μου πρεπει ν παρουμε αποφαση οτι ειναι να γινει θα γινει

φιλακια καλα να περασεις πιες κ μια μπυριτσα κ για μενα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

γεια σου παπακι το γκολ το φαγαμε ε? δεν ακουω βρισιδια κατω

δεν ειναι ουρολοιμωξη καλη μου ποναει μεσα η μητρα στην ουρολοιμωξη δεν πονας εκει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

φιλακια μανου καλο φαγοποτι φαε κατι και για μας!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

γεια σου παπακι το γκολ το φαγαμε ε? δεν ακουω βρισιδια κατω

δεν ειναι ουρολοιμωξη καλη μου ποναει μεσα η μητρα στην ουρολοιμωξη δεν πονας εκει

κοιτα δεν εχω παθει ποτε οποτε δεν ξερω.

αλλα τι να ειναι μωρε κουκλα μου;λες να χει δικιο η μανου; και να ειναι απο την πολυ χρηση;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

γιατι μπραβο βρε τζενακι τι εκανα;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

το ξερω παπακι μου.φευγω παω σπιτι μου θα τα πουμε κοριτσαρες.μπαααι

φιλακι τζενακι δε σε προλαβα ε;δεν πειραζει να μπαινεις πιο συχνα ομως!αντε καλη ξεκουραση!

566b716e1f.png?html%22

εγω παντως δεν ξερω γιατι αλλα εχω μια ορεξη σημερα τον εχω τρελανει.

κι αν δεν εβλεπε τωρα ποδοσφαιρο θα συνεχιζα!μακαρι να εχω τετοια διαθεση και σε καμια 10αρια μερες.

566b716e1f.png?html%22

ασε μας ρε παπακι θα μας τρελανεις τελειος με τετοια ζεστη ουτε την μπλουζα που φοαραω δεν αντεχω πανω μου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

εν τω μεταξυ σκεφτομαι πως αν λεμε αν βρε παιδι μου μεινω εγκυος με την πρωτη θα μαι ολο στο τρεξιμο.

δηλαδη θα μαι ολο τον ιουλιο σε τουρ σε ολη την ελλαδα σε γαμους.

θα παμε ναυπλιο,λουτρακι,κρητη,αθηνα,μετα παλι πισω λαρισα και τον αυγουστο αθηνα παλι και μετα πυργο.ολο γαμους και χαρες.αλλα δεν ξερω κανει τοσα ταξιδια και πλοια και αεροπλανα τι να πω.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...