Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Αχ ναι παπακι οπως να ειανι ωραιο ειναι αλλα το τρυφερο με αγκαλιες και χαδακια και φιλια ειναι τελειο....αχ μαζευτε με ειμαι και μονη αχ το ξημερομα που θα ρθει θα δει τι εχει να παθει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μινακι εγω δ εμιλαω....επιτηδες!αντιανη δεν το διαβασα...αλλ αμαλλονθα εγραψες παλι!αχαχασκοπος ειναι να το απολαμβανουν κι οι 2!τελςο τα καταναγκαστικα εργα!πρει ενα βρειτε στασεις και ρυθμον αβολευεατε και οι 2!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

αχαχα1και ναι παπακι αν ημουνκαποια απο το σεξ εντ δε σιτυ φυσικα θα ημουν η σαμανθααααααααααααααα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μινακι εγω δ εμιλαω....επιτηδες!αντιανη δεν το διαβασα...αλλ αμαλλονθα εγραψες παλι!αχαχασκοπος ειναι να το απολαμβανουν κι οι 2!τελςο τα καταναγκαστικα εργα!πρει ενα βρειτε στασεις και ρυθμον αβολευεατε και οι 2!

ε πες κι εσυ κατι να μην παω λες ε????

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

εγω ομως αννουλι δεν ειμαι μονη.οποτε θα γινε πανικος.αχαχαχα!λοιπον.χαιρετω.παω για μπααααανιο!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

εγω λεω ν ακανει ςοτι νομιζεις...απλα σε τετοιε ςπεριπτωσεις δε θελω να σφοσκωνω τ αμυαλα σα ςκαι μετα αν απογοητευεστε...αυτο μονο για υατο και δε μιλαω!μινακαι ν ακανει ςοτι θες γιανα ηρεμησεις,θες σημερα,σημερα αδευτερα δυτερα,χοριακη,οτι θες!κι εμενα αμα μου μπει κατιπρεπει ν ατο κανω!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλες βουτιες παπακι και μην το κανετε στηθαλασσα μην κολλησετε σαν τα σκυλια!αχαααχχα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

αχαχα !καιτα σπερματα ν ακολυμπουν τριγυρωωωωωωωω!αχαχα σουπερ λε ςν αμεινει κι αλλη εγκυος μαζι μ εσενα?1

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

εγω λεω ν ακανει ςοτι νομιζεις...απλα σε τετοιε ςπεριπτωσεις δε θελω να σφοσκωνω τ αμυαλα σα ςκαι μετα αν απογοητευεστε...αυτο μονο για υατο και δε μιλαω!μινακαι ν ακανει ςοτι θες γιανα ηρεμησεις,θες σημερα,σημερα αδευτερα δυτερα,χοριακη,οτι θες!κι εμενα αμα μου μπει κατιπρεπει ν ατο κανω!

εσυ δηλαδη λες οτι και ενα τεστ θα μπορουσε να δειξει???? αλλα θα μπορουσε να μην δειξει κιολας ε????????

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...