Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εχεις διαβάσει την ιστορία της; Υπάρχουν όμως και καλύτερα. Δεν βοηθάει καθόλου αυτή η φραση. Αν το πάμε έτσι καμία εδώ δεν μπορεί να πει τον πόνο της ή να στεναχωρηθεί πολύ; Ή να νιώθει ότι ήρθε το τέλος του κόσμου της γιατί υπάρχουν και χειρότερα. Εννοείται γέροι να είναι όλοι. Αλλά για να είμαστε εδώ μέσα, δεν είμαστε 100% υγιείς. 

σου εύχομαι μια τριψήφια χοριακη ❤️❤️

Εννοείται κ την εχω διαβασει,δεν το είπα κάπως γιατι εάν σου πω την ιστορία της φίλης μου θα πεις όντως υπάρχουν κ χειρότερα.Σαφώς κ μπορούμε να πούμε τον πόνο μας κ να στεναχωρηθούμε κ να κλάψουμε αλλά δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω πρεπει να έχουμε πίστη κ υπομονη για να πετύχουμε τον στόχο μας!Σ ευχαριστω πολύ!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α εγω το ευχαριστιεμαι παντα.οπως να ναι.αργο γρηγορο δεν εχει σημασιγ αρκει που με κραταει σφιχτα κοριτσια και με κανει και λιωνω.αλοιφη λεμδ.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

ρε αννουλα κ τωρα να παει τιποτα δεν θα δει αν απο την ωορηξοα εχουν περασει 10 μερες καλιτερα να κανει χοριακη γιατι εγω εγκυμοσυνη μοιριζομαι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

λες να ναι εγκυος το τζενακι;αχαχα!καιτνα εισαι κι εσυ ανδριανη;φανταζεσαι;σουπερ θα ναι.αννουλι συμφωνω για το σεξ.μινακι αν θες χοριακη καλυτερα.αλλα οχι σημερα τη δευτερα καλυτερα να περασουν ακομα 2 3 μερες.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

οκ τοτε αν ολα αυτα δεν ειναι συμπτωματα οτι η κοκκινοσκουφιτσα θα ερθει πιο νωρις τοτε την Δευτερα πριν ερθω θα παω οποτε θα σας πριζω ολο το πρωι μεχρι να παρω τα αποτελεσματα και κανονιστε καημενες μου να μην ειστε εδω!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...