Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

να σαι καλα ελενα μου και σε σενα κουκλα μου αντε να μη σε ταλαιπωρησει αλλο.ανδριανη ναι καλε τι κολλησες με το σεξ καλε;τα χεις παιξει ε;δεν σε βλεπω να την παλευεις αλλο.αντε να εισαι εγκυος τωρα να κανεις αποχη κανενα τριμηνο.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κουκλες σε κανενα μισαωρο θα φυγω απο τη δουλεια και βουρ στην παραλια!σουπερ!παω για μαυρισμα!αν και δεν το εχω αναγκη.ολοι στο δρομο μου λενε καλε ποσα μπανια εχεις κανει.αχαχαχα κι οταν τους λεω κανενα ακομα σκυλιαζουν!αχαχα ο νονος μου με λεει μελανουρι!λοιπον επειδη μπορει να βγω αποτομα να σας πω καλο σου κου και καλο,τρελο και σουπερ γονιμο σεξ!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

κατα της 4 θα παω για μπανιο αλλα οχι εδω σε αλλη παραλια παπακι εκει που πηγαινες εσυ

Αγιοκαμπο,πλαταμωνα,σκοτινα,νεους πορους κτλ αλλα επειδη ημουν εναμιση χρονο αραξο κι ενα χρονο χανια ασε τα νερα δεν συγκρινονται.ειδικα με τα χανια!ακλα τι να κανω;δε μπορώ να ζησω χωρις μπανια,θαλασσα κτλ.οποτε αναγκαστικα!

566b716e1f.png?html%22

παρε τη μικρη και ελατε προς τα δω αννουλι.

566b716e1f.png?html%22

αληθεια ποτε θα ερθεις απο τα μερη μας;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

αμ τι θα λεω χαχαχαχα

οταν ημουν εγκυος ημουν συνεχεια ξαπλα γιατι πονουσα πολυ κ μου λεγε ο αντρας μου αη μωρη κακομοιρα ενα σπερματοζωαριο μου σε εριξε στο κρεβατι κ δεν μπορεις να κουνηθεις μετα το συμβαν μου λεει ρε αγαπη μου μηπως επειδη ειμαι μεγαλος γιατα κυβικα σου εγινε οτι εγινε οτι δηλ οτι ο οργανισμος μου δεν σηκωνε το σπερματοζωαριο του τι του λες τοτε?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

θελω κι εγω μπανιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Καλα εσυ μινακι μη μιλας καθολου.εισαι υπερτυχερη!γυρω γυρω θαλασσα!αχ ροδος παλλας σουπερ!

566b716e1f.png?html%22

αμ τι θα λεω χαχαχαχα

οταν ημουν εγκυος ημουν συνεχεια ξαπλα γιατι πονουσα πολυ κ μου λεγε ο αντρας μου αη μωρη κακομοιρα ενα σπερματοζωαριο μου σε εριξε στο κρεβατι κ δεν μπορεις να κουνηθεις μετα το συμβαν μου λεει ρε αγαπη μου μηπως επειδη ειμαι μεγαλος γιατα κυβικα σου εγινε οτι εγινε οτι δηλ οτι ο οργανισμος μου δεν σηκωνε το σπερματοζωαριο του τι του λες τοτε?

Χαχαχα τι λενε ρε κοριτια αυτοι όι αντρες ωρες ωρες!οτι να ναι!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...