Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ρε συ κισα με τρελανες.μεχρι το γιατρο μου πηρα να τον ρωτησώ και μου ειπε οτι ειναι για λιγο απλα εχει χωρο μου λεει και κολυμπαει!μολις βολευτει θα σταματησει.και θα ανεβει παλι.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

που ειναι η γυναικα μου καλε;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

σορρυ κοριτσια με ταραξε η μαμαμ ου....για αυτο σας εεπρηξα!δνε το ηθελα ρε σεις!!!αλλα ημουν σιγουρη οτι ειχ αδιαβασει στοπαλιο παρενςτ οτινιωθουν τομωρο χαμηλα και δεν ηταν τιποτα....αλλα με ταραξε ημαμαμου παρτονκαιπαμε λεει...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

σας στεναχωρεσα κιεσας εχετε τα δικα σας!!!μπηκατε στον κοπο καιψσχνατε το γιατρο σας!!!μπραβο στοελενακι!!!τα φιλι αμου

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

αχ χαιρομαι που ειναι καλα το κοριτσι μας.αντε ολα περαστικα να ναι.να της δωσεις και απο μενα πολλα φιλακια.ναι που ειναι παλι το αδερφι μου!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

μην το σκεφτεσαι κοριτσι μου καθολου.εγω πηρα το γιατρο μου για να ηρεμησεις!

566b716e1f.png?html%22

αχ αυτες οι μαμαδες μερικες φορες γινονται καταπιεστηκες αλλα απο αγαπη μωρε.

566b716e1f.png?html%22

τωρα δε μπορω να ανοιξω τηλεοραση παιζω με τα μικρα μου και δεν θελω να τα ξεσηκωσω.μετα θα ζητανε παιδικα.καλα εχω τρελα με τα θαλασσια παρκα.μακαρι να εβρισκα δουλεια σε ενα τετοιο μερος.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...