Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αχ κοριτσια εμεις το 9αρι το καναμε στη ναξο!ολη μερα στη θαλασσα το βραδυ ουζα ε μετα μας βρηκετο ξημερωμα!ειχαμε ξεκινησει 3 για πρωινο,1 μεσα στη θαλασσα,3 το απογευμα πριν τα ουζα και αλλα 2 το βραδυ.απορω πως δεν καναμε 8δυμα τοτε!αχαχαχαχα!κουφετακι;τικανεις;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ετσι πως το διαβαζω μου ρχετε στο μυαλο ουρολιμωξη δεν ειναι κατι σοβαρο αλλα αν εχεις βαρος κατω χαμηλα παιζει και αυτο δεν κανεις μια γενικη ουρων κισα μου!μονο βαρος νιωθεις?μπορει να ειναι και η θεση του μωρου.πετρωμα στην κοιλια οχι ετσι?πονο στην μεση?

921477wc2fyvv2y2.gif

εγ κισακι θα πηγαινα σε νοσοκομειο σιγα μην περιμενα να βρω τον γιατρο καλα αυτος παει καλα δεν σηκωνει το τηλ?πηγαινε κοριτσακι μου σε ενα δημοσιο νοσοκομειο να ηρεμησεις την μαμα σου την πηρες τηλ να της το πεις αυτη που εχει κανει παιδια κατι παραπανω απο μενα θα ξερει σιγουρα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κισακι παρε τηλ βρε παιδι μου το γυναικολογο σου;να σου πει να μην αγχωνομαστε!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Η ΜΕΣΗ ΠΟΝΑΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙΗΠΛΑΤΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝΚΑΙΡΟ,ΟΧΙΟΥΤΕΠΟΝΟΟΥΤΕ ΤΣΟΥΞΙΜΟ,ΜΟΝΟ ΒΑΡΟς,ΤΟΝΙΩΘΩ Ν ΑΚΟΥΝΙΕΤΑΙΚΑΙΝ ΑΚΛΩΤΣΑΕΙΕΚΕΙΚΑΤΩ....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

πηρα με ειπε να τον παρωνα α[με αποκει,αυτος δενεχεισημα,ιατρειο ειναι μετα τις 5 αλλα σημερα δενκανει νομιζω ιατρειο....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καπου στο παλιο περεντς ειχα διαβασειοτι καποιες ενιωθαν το μωρο χαμηλα και δνεηταν τιποτα.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλα μην φωναζεις μωρο μου οταν εισαι εγκυος ακθε μερα εχεις και κατι καινουργιο να σε ταλαιπορει.επειδη ομως ειναι κατι διαφορετικο απο τα καθημερινα σου πρεπει να σε δει ο ντοκτορ και κανε και μια γενικη ουρων πανε σε ενα ιδιωτικο εργαστηριο δεν ειναι ακριβη και δεν θα φας ταλαιπωρια σε νοσοκομειο χτες που πηγα ιπποκρατ. τον μεγαλο γινονταν της ποπης και τελικα τον πηγα στην κλινικη που δουλευει ο συζυξ.αν δεν εχεις καποιο εργαστηρ. πες να τα παμε ...στου στελνω πμ.

921477wc2fyvv2y2.gif

δε φωναζω ρε σορρυ απλα δουλευεω σ επρογραμα λογισιτκο μ εκεφαλαια μονο καιμπερδετυομαι....ειναιν αφυγω κιολας σημερα....δε νομιζων αειναικατι ,μαλλον βολευτηκε εκει...τωρα σταματησε...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

πρωτη φορα σε ειδα ταραγμενη με την εγκυμοσυνη σου κ ομολογω οτι με ταραξες αλλα τελος καλο ολα καλα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...