Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μινακι μου γιατι κουκλα μου σε πηρε απο κατω τωρα;το πρωι μια χαρα ησουν.εκα κουκλα μου σκεψου οτι ισως κουβαλας το σπορακι και να το στεναχωρεις κι αυτο.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ναι ρε μινακι εχει δικιο το παπακι κ σε περιπτωση που δεν εισαι μην απελπιζεσε

δες το κ απο την θετικη πλευρα να βαλεις στοχο να ξεπερασεις το ρεκορ του παπακιου

κ αν δεν ερθει κ τοτε τι να πω η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ελενηηηη που εισαι μαρη αυτες εδω θα με τρελανουν!!!!!!!

στο τελος θα νομιζω οτι ηρθα απο αλο πλανιτη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

ρε παπακι μια απορια 9 φορες ολες με τον ιδιο αντρα?

Εννοειτε με τον αντρα της ζωησ μου.αλλα εχει καιρο.μπορει και 4 χρονια.το πιο προσφατο ειναι 4 φορες.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ΑΝΤΡΙΝΑΗ Δ ΕΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ!!!δενεχη σημα και ημαια δνε το σηκωνει!το νιωθω κια ν ακλωστσαεικαινακουνιεταιπολυ χαμηλα...νομιζω θ απαωγια πιπι και θα τοχασω...εμας το ρεκορ ηταν 8 φορες τημερα λλα ειμασταν εγω 17 κιιαυτος 19 σε διακοπες.μετα ολα φυσιολογικα,ητνα και φανταρος ακαι ειχαμε να ρ=βρεθουμε καιρο..τελος παντων...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

χμμμ!!!τι εχουμε εδω?γτ μινακι πεσαν τα καραβια οξω?ααααα!δεν πειραζει καλο να πεσαν αλλα αντε να τα βαλουμε παλι στο κυμα ειναι και παρασκευη και ερχετε σαβ/τοκυριακο και εχει ζεστη και μπορουμε να παμε για μπανιο(οσες μπορουν εχω τον μεγαλο με λαρυγγιτιδα και συχνη φετος μας επιασε και δεν λεει να μας αφησει)αντε μην μασας ......και αλλο θεματακι βλεπω σ@χ αχα!!καλα εμενα δεν με αφορα αφου κοντευω να αγιασω χαχαχααχαχαχχαα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

ΑΝΤΡΙΝΑΗ Δ ΕΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ!!!δενεχη σημα και ημαια δνε το σηκωνει!το νιωθω κια ν ακλωστσαεικαινακουνιεταιπολυ χαμηλα...νομιζω θ απαωγια πιπι και θα τοχασω...εμας το ρεκορ ηταν 8 φορες τημερα λλα ειμασταν εγω 17 κιιαυτος 19 σε διακοπες.μετα ολα φυσιολογικα,ητνα και φανταρος ακαι ειχαμε να ρ=βρεθουμε καιρο..τελος παντων...

μας φαγατε εμεις 7 σε ενα βραδυ πριν αρραβονιαστουμε αχαχαχαχαχαα!!παλια μεγαλεια.....πες λιγο τι ακριβως νιωθεις σε παρακαλω

921477wc2fyvv2y2.gif

κισακι μη μου αγχωνεσε ολα καλα ειναι αφου κλωτσαει κιολας ολα καλα δεν εχεις τηλ καποιου αλου γυναικολογου?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ναι ας επεισεςκουφετακι!!εχω θεμ αρε συ,αγχωθηκα λιγο το μωρο τονιωθω πολυ χαμηλα,στονκολπο σχεδον...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

θα μεπει ελα να σε δω...αν παω σε αλλον...δε νιωθω τιποτα,μονο βαροςκαι κλωτσιε ςπολυ χαμηλα!και αραιες οχι σαν 3 μερες τωραπου χορευε!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...