Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Συγκεκριμένα μου είπε πως orgalutran δε δίνει γενικά στο φυσικό εντελώς κύκλο. Στο προηγούμενο κέντρο μου έδιναν.

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι δεν ειχα γραψει και πολυ καλα, ουτε ξερω ακομη ποσο εγραψα, την επομενη βδομαδα θα μαθω βαθμο. Αλλα μου εστειλε μειλ η καθηγητρια ότι το γραπτο μου ειναι προβιβάσιμο! Μας στέλνουν πρωτα αν περναμε ή όχι και μετα ακριβώς βαθμους για να προλαβουμε να ξαναδιαβασουμε αν δεν περναμε, γιατι η επομενη εξεταση ειναι σε 2 βδομαδες για οσους κοπουν οποτε δεν υπαρχει και πολυ χρονος...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

μαρακι συγχαρητηρια κουκλα παντα καλα αποτελαεσματα ευχομαι!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

μπραβο μαρακι απο παοντου ευτυχιες μαζευεις κουκλιτσα!!!μπραβο!!!

μανου υπομονη κανω δ εμ επειραζει!!!!τι να κανουμε!!!σαβ-κο καλοκαιρακι,θαλασσα,,!!!θα ροχαλισωσ τις ξαπλωστρες!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ναι δεν ειχα γραψει και πολυ καλα, ουτε ξερω ακομη ποσο εγραψα, την επομενη βδομαδα θα μαθω βαθμο. Αλλα μου εστειλε μειλ η καθηγητρια ότι το γραπτο μου ειναι προβιβάσιμο! Μας στέλνουν πρωτα αν περναμε ή όχι και μετα ακριβώς βαθμους για να προλαβουμε να ξαναδιαβασουμε αν δεν περναμε, γιατι η επομενη εξεταση ειναι σε 2 βδομαδες για οσους κοπουν οποτε δεν υπαρχει και πολυ χρονος...

μπραβο ρε κουκλιτσα τα συγχαρητηρια μου!!!!!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Ασε που αμα παίρνω καλούς βαθμούς ο άντρας μου με κοροϊδευει ''φυτούκλα'' συν του ότι βοηθαει λιγότερο στο σπίτι. Γιατι θέλει να βοηθάει για να τελειωσω το μεταπτυχιακο αλλά όχι για να παίρνω 8-αρια και 10-αρια...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

κοριτσακια παω να ντυθω θα βαλω και μαγιο απο μεσα και παραλια σου ρχομαι!!!!!!!!!!

σημερα θα κανω το πρωτο!!!!!!!!!!

αχ οταν ημουν χανια απο τον απριλιο καναμε μπανια κι εκει τα νερα ηταν πεντακαθαρα!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Καλη δουλεια παπακι και καλο μπανακι μετα.

Κισακι μου προβλεπω τελειο το Σ/Κ σου αντε να ξεκουραστεις λιγο.

Καλα εγω σημερα δεν κανω τιποτα....μονο μαγειρεμα(γαριδες με κοφτο μακαρονακι) απο το πρωι εκανα μανικιουρ-πετικιουρ και το απογευμα παω κομμωτηριο:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ασε που αμα παίρνω καλούς βαθμούς ο άντρας μου με κοροϊδευει ''φυτούκλα'' συν του ότι βοηθαει λιγότερο στο σπίτι. Γιατι θέλει να βοηθάει για να τελειωσω το μεταπτυχιακο αλλά όχι για να παίρνω 8-αρια και 10-αρια...

αχαχαχα ωραιοςςςςς!μια χαρα μαρακι δεν πειραζει ας βοηθαει εκεινος κι εσυ θα σαι καριεριστα!

566b716e1f.png?html%22

εγω αν δενεμπειιουλιος δ εβρεχω δαχτυλακι....αχαχαχ!αλλα δνε λαλαζω εμ τιποτα τον καφε στη νπαραλια,αντ εφετο ςμ εγρανιτα στην παραλια..............μπουχουυυυυ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...