Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοπελιες τι κανετε;Κουκλακι μου τι κανει ο αγοραρος σου,σε παιδευει ακομα;

Μινακι μου υπομονη εγω σημερα ειμαι στην 28η αλλα θα περιμενω και θα σβηνω μια μια τις μερες σαν τους φανταρους...........

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημερα κοπελιες τι κανετε;Κουκλακι μου τι κανει ο αγοραρος σου,σε παιδευει ακομα;

Μινακι μου υπομονη εγω σημερα ειμαι στην 28η αλλα θα περιμενω και θα σβηνω μια μια τις μερες σαν τους φανταρους...........

xaxaxaxaxaxaxa α ρε μανου

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Τι να κανω μινακι μου με τον τρελο κυκλο που εχω,εχει φτασει και τις 35 μερες,δεν ειμαι για να πεταω λεφτα,οποτε μετα τις 35 αρχιζω να ελπιζω.Εχω βαλει πλαφον την 38η,αλλα δεν το βλεπω...............Παλι δραματα θα εχουμε.....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Τι να κανω μινακι μου με τον τρελο κυκλο που εχω,εχει φτασει και τις 35 μερες,δεν ειμαι για να πεταω λεφτα,οποτε μετα τις 35 αρχιζω να ελπιζω.Εχω βαλει πλαφον την 38η,αλλα δεν το βλεπω...............Παλι δραματα θα εχουμε.....

και παμε δηλαδη σε 10 μερες μαζι?????

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα μανου!αχ τι καλα κοριτσακια να εχουμε κι αλλα σπορακια στην παρεα μας!!!!!!!!!!

εγω εχω λιγα νευρακια σημερα αλλα οκ θα μου περασουν!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Ναιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!Να σου πω την αληθεια,καμια φορα δεν ξερω τι να ευχηθω....αν ειναι να ερθει βρε παιδι μου ας ερθει στην ωρα της,ειναι αναγκη να με βασανισει πρωτα.Και θαρρεις και το κανει επιτηδες,ολο αργοπορημενη ερχεται.....Τι να πω αυτη η "κοκκινοσκουφιτσα"μου πολυ σαδιστρια μου βγηκε,τη βρισκει φαινεται να με τυρραναει:?

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα κοριτσακια! τι κάνετε? πολλές αναμονές έχουμε απο οτι διαβαζω... εύχομαι η αναμονή των 5-10 ημερών που λέτε να πάρει 9-μηνη παράταση!

καλημερα μαρακι κι εγω αυτο να γεμισουμε σπορακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Ναιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!Να σου πω την αληθεια,καμια φορα δεν ξερω τι να ευχηθω....αν ειναι να ερθει βρε παιδι μου ας ερθει στην ωρα της,ειναι αναγκη να με βασανισει πρωτα.Και θαρρεις και το κανει επιτηδες,ολο αργοπορημενη ερχεται.....Τι να πω αυτη η "κοκκινοσκουφιτσα"μου πολυ σαδιστρια μου βγηκε,τη βρισκει φαινεται να με τυρραναει:?

αυτο λεω κι εγω ρε μανου οσο ημουν μικρη αγαπουσα την κοκκινοσκουφιτσα τωρα αγαπω το λυκο.αντε να την φαει να ησυχασουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

καλημερα κοριτσακια! τι κάνετε? πολλές αναμονές έχουμε απο οτι διαβαζω... εύχομαι η αναμονή των 5-10 ημερών που λέτε να πάρει 9-μηνη παράταση!

ευχαριστουμε κι εσυ οτι καλυτερο κουκλα μου!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

αυτο λεω κι εγω ρε μανου οσο ημουν μικρη αγαπουσα την κοκκινοσκουφιτσα τωρα αγαπω το λυκο.αντε να την φαει να ησυχασουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι ναι κι εγω μαζι σου,εγω παλι νομιζω ποτε μου δεν την ειχα και σε μεγαλη εκτιμηση,με ξενερωνε,για αγνωστους λογους.......(λες να σκεφτομουν το μελλον;)Νεο συνθημα λοιπον:λευτερια στους λυκους:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

τιποτα σπουδαιο.απλα ετυχε σημερα οοοολη η παρεα να μην δουλευει ο καθενας για αλλο λογο ακομα κι ο αντρας μου σημερα εχει ρεπο και μονο εγω δουλευω.ολοι πανε για μπανιο κι εγω τιποτα.κι οχι τιποτ αλλο κλεινω και τον καλο μου μεσα.λεμε να παμε μολις τελειωσω κατα τις 3.30 η ωρα να τους βρουμε.αλλα τελειωνω 3.30 θα μαστε θαλασσα 4.30 και αν οι φιλοι μας θα πανε τωρα ε θα ετοιμαζονται να φυγουν οταν παμε εμεις.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...