Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μινακι....εγω θα επειρνα τεστ εγκυμοσυνη ςπακετο και θ αεκανα...απο σαι τπουεχω ακουσιε ειναιπιο φτηνα,αλλιωςπαρε ενα διπλο και κανε ενα σε 2 μερε ςκσι το αλλο τον επομενο μηνα...αν δεν εεννοειται

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

μινακι....εγω θα επειρνα τεστ εγκυμοσυνη ςπακετο και θ αεκανα...απο σαι τπουεχω ακουσιε ειναιπιο φτηνα,αλλιωςπαρε ενα διπλο και κανε ενα σε 2 μερε ςκσι το αλλο τον επομενο μηνα...αν δεν εεννοειται

μπα δεν νομιζω θα περιμενω και θα παω για αιμα κατευθειαν τα ιδια λεφτα θα δωσω και πιο σιγουρη θα ειμαι

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

γιατι ιδια ρε συ?20 η χορικαη και 20 το διπλο τεστ που κτο εχει ςγια 2μηνες,μισαειναι τα λεφτα!αν βγει αρβητικο δεν κανει ςαλλο!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ναι καλε περιμενε αν οχι 10 μερες πηγαινε σε 5 για χοριακη θα δειξει σιγουρα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

βαλαμε αιροντισιον,δεντη γλυτωσα καιοσο δεν το χωνευω............!μεπειραζιακι στο σπιτικαι στο αμαξι αλλα δ εγινεται διαφορετικα,θα λιωσουμε τη δευτερααααααααα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

βαλαμε αιροντισιον,δεντη γλυτωσα καιοσο δεν το χωνευω............!μεπειραζιακι στο σπιτικαι στο αμαξι αλλα δ εγινεται διαφορετικα,θα λιωσουμε τη δευτερααααααααα

κισα ουτε κι εμενα μου αρεσει το a/c αλλα μερικες φορες χωρις αυτο δε γινεται.σιχαινομαι και τη ζεστη επισης,το καλοκαιρι ειναι η χειροτερη εποχη απο θεμα ζεστης.και η καλυτερη μου ο χειμωνας απο θεμα κρυου!!!!!!!!!!

τρελαινομαι για κρυο και χουχουλιασμα!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αχ ναι ρε συ κι εγω νανιωσω ιδρεωμενημυ τη δινει!!!!πολυ ομως!!!!δε γινεται με τοσο υψηλε ςθερμοκρασιε ςναμηνεχει αιρκοντισιον,καταλαβα οτι τοκλιμααλλαξε οταν βαλαε αιρκοοντισιοστο εξοχικο,δεντο φανταζομασταν ποτε!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ασε κισακι ειναι το χχειροτερο μου να πρεπει να δουλεψω και κολλαω απο τη ζεστη,μπλιαξ εκεινη τη στιγμη μονο το μπανιο σκεφτομαι και ποτε θα παω να σαπουνιστω,ενω το κλιματιστικο σρε κανει να ξεχνας τη ζεστη και σου αλλαζει τη διαθεση.εδω καμια φορα θελω να παω στην αγορα και βραζουν τα πεζοδρομια και μπαινω στα μαγαζια να δροσιστω αχαχαχαχα.κι εσυ να προσεχεις δεν κανει να σε χτυπαει ο ηλιος!

566b716e1f.png?html%22

αχ ηρθα κ γω!ταχτοποιησα επιτελους τα ρουχα του!

μινακι καλυτερα χοριακη κανε να σαι κ σιγουρη.αλλωστε μετα το τεστ παλι λες τωρα ειναι σιγουρο?οποτε κανε μια χοριακη να σαι κ πιο ησυχη

qeIGp2.png

xCQVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...