Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

χαχαχαχ ανιω εγω εξω στην αυλη ουτε φασαρια ουτε τπτ λουλουδακια γκαζον κ τα πουλακια που κελαηδαν

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτο δεν ειναι απολυτο καλα θα κανεις ομως να τους περιορισεις γιατι ξεχωρα οτι δεν κανουν καλο δεν προσφερουν κ τιποτα παρε σοκολατα παγωμενη να πινεις

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΝΑΙ ΑΝΝΙΩ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ειχ ατοσο χλια τοστομαχι σα να επινα πολυ το προηγουμενο βραδυ και ν αειχ αχαλασμενο στομαχι...και δ εμ ετραβουσε,τωρα ε τραβαει πολυ το φραπεδακιαλλα...τινα κανω!ιπινε 1 τη μερα γα αρχη...ναιρ ενα μεναμε κοντα,ολες βλεπω τις υγιεινης....εγ καθομαικαι ιδρωνω μουσκεμα ειμαι....καιθελω να παωσ ε μια φιλη μετα........ρε γαμωτοοοοοοοοο

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

χαλοου μηλιτσα δεν φευγω καλε εδω θα μεινω εδω θα μειω της καληνυχτας τα φιλια δεν σας τα δινω χιχιχιχιχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

μαρη αν εβλεπες τον κηπο μου σιγουρα εδω θα θελες να σαι τον εχει φιαξει η σπιτονοικοκυρα σουπερ δεντρα γκαζον παντου λουλουδια κ μια ηρεμια απιστευτη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

σ επιστευω ρ εαντριναημου!!!!ναι βρε εσενα εννοω αλλα μου πεφτεςικομματακιμακρια,λε ςν απαρω το τζετ?να πεταχτω?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

αχ,τοστειλα το πμ. Επειδη δεν ξερω να στελνω το ιδιο ταυτοχρονα,θα τα μαθετε απ την ανδριανη. Παω να στειλω κ σε κοριτσακια στο αλλο καφε. Κι ερχομαι.

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...