Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα ξανθη

καλημερα αννουλι παλι δουλειες ε;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

μανου εψαξα να βρω κατι να το αλλαξω αλλα κανενα δεν μου εκανε κλικ

αν βρω θα το αλλαξω καποια αλλη στιγμη απλα αυτο ειναι αποσπασμα απο καποιο τραγουδι που μου ειχε αφιερωσει το τζενακι οταν μια ζωη εφερνα την καταστροφη με το παραμικρο κατι που κανω ακομα δηλαδη χαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγω οταν το διαβασα ημουν στα πολυ κατω μου κι εκατσα και σκεφτηκα μερικα πραγματα κι ειδα οτι θα πρεπε να χαμογελαω περισσοτερο και να μη μειζεριαζω ωρες-ωρες.

Καλα ειμαι αννουλα βαριεμαι αφορητα,ευτυχως ο αντρας μου θα ερθει το μεησημερι και θα παμε για ψωνια και το Σαββατο μας εχουν καλεσει κατι φιλοι για μπαρμπεκιου και πρεπει να παμε να παρω κατι για τις κορες τους.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Παπακι μου σημερα τιποτα μονο ενα πλυντηριο εβαλα και το απογευμα θα κανω σιδερο εσυ κουκλιτσα μου τι κανεις? Το φαγακι τελειο...

ναι αλλα δε το φαω!καλψ!δεν πειραζει πηρα την αποφαση μου!διαιτα μεχρι να ερθει το απορακι μου γιαιτι εχω πεσει πολυ ψυχολογικα και σημασια εχει να ειμαι καλα και ψυχολογικα κυριως!εσυ τι νεα; εγω σε λιγο την κανω για τη δουλεια!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Κουκλες σας αφηνω παω να κανω μπαλκονια,φιλακια

φιλακια μανου καλες δουλιτσες!!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

Να μην πεφτεις καθολου ζουζουνα μου θα ερθει το σπορακι να εισαι σιγουρη... Και προσοχη με την διαιτα δεν κανει καλο οταν προσπαθεις θελει σωστη διατροφη

ναι μωρε το ξερω μου το ειπε και ο γυναικολογος αυτο αλλα να σου πω προτιμω να μαι καλα ψυχολγικα κι οχι να μη θελω να κοιταχτω στον καθρεφτη.εκτος απο την καλη διατροφη παιζει ρολο και η καλη ψυχολογια στην προσπαθεια για το σπορακι.οποτε ξεκιναω διαιτα και θα τρωω φρουτα λαχανικα ψαρια και κοτοπουλο κι οσο μπορω λιγο λαδι και καθολου ζαχαρη.αυτα.ελπιζω να προλαβω να χασω κανα 4 κιλα ακομα να φτασω τα 68 τουλαχιστον.λοιπον την κανω παω στη δουλεια!

566b716e1f.png?html%22

μανου καλες δουλιτσες,αννουλι σ εβγαλανε νοκ αουτ τ αμωρα?αχχχαχα!αντριναη,σημερα ολε ςμε τα κιλακατιμα ς επιασε ε?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...