Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

κι εμενα δ εμουαρεσειρε παπι,εκτος αν σουπαει,ειναι γυναικε ςπου τη ςπαειτοπ αδυνατο,ειναι αερινε ςπαρουσιες,αλλα προτιμω να εχουν τσιτσιπανωτους,κανενα πιασιματακι βρ επαιδι!!!!αυτες μου αρεσουν!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παντως λεν οτι οι μικροσωμες μανε ςκανουν μεγαλοσωμα παιδια,ολε ςπανω απο 3500 κιλα γεννιουνταιτπαιδιακια τους αποαυτε που ξερω

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κισσάκι ακόμα καμία αναγούλα, πίνω κανονικά καφέδες....με έχει αγχώσει και ότι δεν έχω αναγούλες αλλά ίσως είναι και νωρίς. Εγώ ήδη έχω κάνει μπάνιο....και έκανα στη δέυτερη μπάνιο κανονικότατα. αν είναι καθαρή η θάλασσα δεν υπάρχει πρόβλημα. Στην πρώτη έκανα όλο το χειμώνα κολύμπι σε πισίνα.

Τι να σου πω, εξαρτάται από το γιατρό σου.

Θα έχω μπάκα δηλαδή? ρε παιδιά εγώ στη δεύτερη είχα πιο μικρή από την πρώτη...θα μου πεις δύο καισαρικές είναι αυτές.

mIdZp3.png

κι εμενα δ εμουαρεσειρε παπι,εκτος αν σουπαει,ειναι γυναικε ςπου τη ςπαειτοπ αδυνατο,ειναι αερινε ςπαρουσιες,αλλα προτιμω να εχουν τσιτσιπανωτους,κανενα πιασιματακι βρ επαιδι!!!!αυτες μου αρεσουν!

ρε συ κισα κι εμενα μου αρεσει πολυ το αδυνατο το ζηλευω παρα πολυ αλλα το ωραιο αδυνατο να δεις μια κοπελα με γυμνασμενο σωμα οχι να πετανε τα κοκκαλα απο δω και απο κει.και να ειναι το χερι της σαν καλαμακι.

το ιδανικο ειναι να εισαι 10 με 15 κιλα κατω απο το υψος σου.

δηλαδη αν εισαι 1,70 να εσαι το λιγοτερο 55 κιλα.οχι 45!!!!!!!!!!

εγω δηλαδη που ειμαι 1.68.69 καπου εκει οταν ημουνα στα κιλα μου και ενιωθα τελεια ημουν 60.ποτε πιο κατω δεν ηθελα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

παντως λεν οτι οι μικροσωμες μανε ςκανουν μεγαλοσωμα παιδια,ολε ςπανω απο 3500 κιλα γεννιουνταιτπαιδιακια τους αποαυτε που ξερω

εγω κάνω μικρά παιδιά πάντως. Και βάρος έπαιρνα νορμάλ. Και είχα μικρές κοιλίτσες...13 στην πρώτη, 10 στη δεύτερη. Μία φίλη μου πήρε 6 κιλά και΄έβγαλε παιδί 3700!!!Τι να πω....

αλλά και μένα αυτό το πάρα πολύ αδύνατο δεν μου αρέσει....

εξαρτάται

mIdZp3.png

μπραβομανου!!!αννιω σε συγχαιρω!καικολυμβητηριο???εγω σιχαινομαι τιςπισινες ρ εσεις...ειναι νωρις για αναγουλες αννιω μουμη σε αγχωνει!μπορει και ναμην εχειςκαθολου αναγουλες,καθε εγκυμοσυνηειναι διαφορετικη!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

3700 με 6 κιλα?τι να πω!!!αυτες ειναι εγκυμοσυνες!!!ελ αμωρε γερα παιδια να ειναι,απλα σας λεω με ταλαιπωρουν οι σκαλε ςμετα...δενεχωασανσερ και δε θελω ναβαρυνω

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κισσάκι , είναι τέλεια η αίσθηση να επιπλέεις με την κοιλάρα....φέτος δεν με βλέπω να κάνω γιατί δεν προλαβαίνω με δουλειά και τα άλλα δύο. Θα κάνω γιόγκα στο σπίτι μου το βράδυ με την κοπέλα, όλα βέβαια να είναι καλά πρώτα

mIdZp3.png

3700 με 6 κιλα?τι να πω!!!αυτες ειναι εγκυμοσυνες!!!ελ αμωρε γερα παιδια να ειναι,απλα σας λεω με ταλαιπωρουν οι σκαλε ςμετα...δενεχωασανσερ και δε θελω ναβαρυνω

βρε δε βαραίνεις...εγώ με +13 και πέταγα...το συνηθίζεις, μην ψαρωνεις.

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

αντ εκαλα κατιθα ξες.............!!!!να σαι καλα!θα κανειγιογκα σπιτι?τ απαιδια λειπουν εκεινητην ωρ αν αυποθεσω?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλημερα κοριτσια

κισακι χωρις να θελω να σε τρομαξω η μαμα μου 55 κιλα κ ο αδερφος μου ο μεγαλος βγηκε 4.800 της βγηκαν τα ματια εξω χαχαχαχαχ

οι αλλοι βγηκαμε φυσιολογικοι

εκτος την μεγαλης αδερφης μου που βγηκε 6μηνιτικη

ρε κοριτσια μια ερωτηση σε οσες ξερουν 6 εβδομαδων κ 6 ημερων ποσα χιλιοστα διχνει στον υπερυχο το μωρο

ρωταω γιατι η νυφη μου που ειναι εγκυος κ πηγε να ακουσει καρδια το σπορακι ειναι 8 χιλιοστα μεγαλο δεν ειναι?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

καλε που ειναι οι υπολοιπες;;;;;

αννετακι παλι κοιμασαι καλε;;;;

ανδριανη,αννουλι;;;;που ειναι ολες;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα κοριτσια

κισακι χωρις να θελω να σε τρομαξω η μαμα μου 55 κιλα κ ο αδερφος μου ο μεγαλος βγηκε 4.800 της βγηκαν τα ματια εξω χαχαχαχαχ

οι αλλοι βγηκαμε φυσιολογικοι

εκτος την μεγαλης αδερφης μου που βγηκε 6μηνιτικη

ρε κοριτσια μια ερωτηση σε οσες ξερουν 6 εβδομαδων κ 6 ημερων ποσα χιλιοστα διχνει στον υπερυχο το μωρο

ρωταω γιατι η νυφη μου που ειναι εγκυος κ πηγε να ακουσει καρδια το σπορακι ειναι 8 χιλιοστα μεγαλο δεν ειναι?

καλα πως το κανεις αυτο;;;;;καλημερα καταρχην....μολις λεμε το ονομα σου τσουπ να την!!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...