Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

κομμωτηριο...τικαλα!αχ κι εγω θελω ανανεωση,ισως τ αισιωσω με την τοστιεραμου...ετσικι αλλιως χλακιδικη...ρ εκοριτσια μ ετοπου πηγαινω εκει......χαλαρωνω απιστευτα,αλλωστε εκειγνωρισα και τον ερωτα της ζωης μου

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα φρούτα δεν είναι απαραίτητα ό,τι καλύτερο, έχουν ζάχαρο....τέλος πάντων, ξέρω ότι αν ξεκινάς με μικρό βάρος ο οργανισμός παίρνει πιο εύκολα για να ανταπεξέλθει....και πάλι όμως εξαρτάται....ρε συ κίσσα, εγώ σε σχέση με τις άλλες εγκυμοσύνες έχω πιο πολύ άγχος...και μεγαλύτερη κοιλιά....έχω ήδη κοιλιά....δεν το πιστεύω.....στις άλλες μέχρι τον τέταρτο ήμουν φλάτ......

πότε άκουσες εσύ καρδούλα??

mIdZp3.png

οκ τοτε μαρακι παρτην να σου κανει τα μεσα,κανε εσθμπαλκονι-κιεγωτελαινομαι για τα νερα-και οταν τελειωσει βαλτη και ντουλαπια να κανει καιτακτοποιησε μετα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Ελα βρε μαριαθ το να τακτοποιησεις τα δωρα του γαμου θα'πρεπε να ειναι μια ωραια διαδικασια.Αντε ξεκινησε τα σιγα σιγα κι ολα θα γινουν οπως τα θελεις εσυ.Καλα κι εμενα μ'αρεσει να κανω μπαλκονια,ειδικα οταν πιασουν οι ζεστες τα κανω και το μεσημερι και το βραδυ,μ'αρεσει η αισθηση του να ειναι ολα λουτσα:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα μαρακι και αννιω!

αννιω μου μπραβο κουκλα μου αντε τωρα ειναι ωρα να αρχισεις να το πιστευεις.!με το καλο το σπορακι σου το τριτο!μπραβο κουκλα μου!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

7η εβδομαδα αννιω,εχω ακουσει οτι αν δενειναι πρωτη εγκυμοσυνη φουσκωνειακτευθεια ν ηκοιλια,τοξερω μωρε γαιτα φρουτα,αλλα με τραβαεν πολυ,θα τ απεριορισω ,μ α6-7 φρουτα τη μερα????στηνκαθισια μου!ελεος δηλαδη

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αννιω μην αγχεσαι παιδι μου....οτανξαναπας θα ακουσεις σιγουρακαρδουλα!!!αχ τι αισθηση,κοριτσια εμενα κλωτσαεικαι ανατριχιαζω απο τημεσηκαι κατω!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Αχ το κισακι μου τελικα ειναι πολυ ευαισθητο:wink:Καλα εγω σου ειπα στα μερη σου ηταν οι πρωτες μου διακοπες με το που τελειωσα το λυκειο κι εχω πολυ ωραιες αναμνησεις..........:rolleyes:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ναι βρε εχω θυμαμαι οτι κι η μαρκελομαμα ειχε φουσκωσει αμεσως,αφου η φωτο στο αβαταρ που ηταν στην αρχη της εγκυμοσυνης ηταν δικη της.Θυμαμαι οτι τη ρωτουσαμε γιατι δεν το πιστευαμε,αν μπει θα στο πει κι εκεινη αννιω μου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

ναι μανου,καψοχωρ ακαιει καρδιες!!!αχα αννιω πινει ςφρεντο τωρα?αχαχχχχχχχχχ αρχισαν οιαναγουλες?εγω μετα την καρδουλ ανομιζω αρχισα η μετα το σακο....σε θυμαμαι,μνημη χρυσοψαρου

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ναικατευειαν φανηκα στηο χριστινακι!καιμα ακομη που ειδα χτες στηνα ποτριχωση ηταν στο μηνα της καιλεει καλα δεν το πιστευω οτιεισια πεμπτο εγω ετσι ειμαι μηγκαστρωμενη....και σκεφτομαι ποσες αθ χριεαζονται να μου κανουν μπικινι που θα ειμαι μ ετηνκοιλια......αχαχαχ σοου!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

το προπροηγουμενο σαβ-κο δοκιμαζα τομαγιομου,καιλεεω τοκατω θα μπει ,τοπανω αν δε μπει θ απαρω να κολλησω στις ρογες αστερακια σα στριπερ.....αχαχαχαννιω εκανε ςμπαμνιο εσυ/καιαλλαζεςμαγιο?οι κολπιτιδε ςιεναι αποθαλασσαη απο αμμο?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλα κοριτσια καθε γυναικα ειναι διαφορετικη,εγω ειχα μια γνωστη που ηταν 7 μηνων και ειχε μια κοιλιτσα σαν μικρη μπαλα του βολευ,κι ετσι ηταν κι οταν ηταν στο μηνα της,πηρε συνολο 5 κιλα τα οποια τα εχασε αμεσως εννοειτε και το παιδακι γεννηθηκε 2.600.αλλα μια ζωη ηταν πετσι και κοκκαλο.οταν εμεινε εγκυος ηταν 48 κιλα και υψος 1,69 σαν κι εμενα δηλαδη.αλλα κααι τοσο πολυ αδυνατο δεν ειναι ωραιο ρε παιδι μου.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...