Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ΜΑΝΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙς τη σελιδ απουθελει ς νακανει ςαρχικη και πας εργαλεια .επιλογες ιντερνετ καιλεει κανε αρχικη σελιδα αυτη τη σελιδα...και κανει ςχρηση προεπιλογης

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλως το κοριτσι πολλα χρονια θα ζησεις,τωρα μιλουσαμε για σενα,μαλλον θα πρεπει να το ακυρωσουμε το καφεδακι γιατι κατι προεκυψε στο κισακι,απλα θα το μεταφερουμε για την αλλη βδομαδα.

Κατα τ'αλλα τι κανεις εσυ;

OPYIp3.png

vez3p2.png

μανου το ηξερα πως γινεται αλλα εχω να το κανω πολυ καιρο και το ξεχασ.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αν θελετε λεωπαλι βρεθειτε και ξανακανονιζουμε βρε...μη ντο χαλατε γιαμενα νιωθω ασχημα!!!να κλωτσαει και οτ μπεμπε!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

οκ μανου, κανονιζουμε απο βδομαδα, δεν υπαρχει προβλημα. Κατα τ'αλλα εχω να κανω ενα σωρο δουλειες στο σπιτι που δεν ξερω απο που να αρχισω και στο τελος δεν κανω σχεδον τιποτα... Αλλα απο σημερα θα αρχισω εντατικα να τελειωσω το σκ...Αποφάσισα να μην παρω γυναικα για βοηθεια και να τα κανω μονη μου!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

ρε σεις νιωθω ασχημα τωρα..............μαρακι, παρε γυναικα για τα χοντρα-μπλακονι,παντζουρια κτλ..η για μιση μερα...εγω σειδερωσα το πρωι.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλημέρα κορίτσια....

πήρα μια τρομάρα χτες. Πήγα στο γιατρό μου πρώτη επίσκεψη....υπολογίσαμε βάση κύκλου μου και σύλληψης ότι είμαι 5,5 εβδομάδων....εντωμεταξύ εγώ είχα πιεί πολύ νερό για τον κοιλιακό υπέρηχο. Με ξαπλώνει στο κρεβάτι βάζει τον υπέρηχο, χλωμιάζει...ψάχνει ψάχνει.....δεν βλέπω τίποτα μου λέει. δεν είναι δυνατόν....εντωμεταξύ ο τύπος ειδικός στους υπερήχους....μη σφίγγεσαι μου λέει. Ρε γιάννη του λέω, θα κατουρηθώ.....να πας τουαλέτα μου λέει...πάω, ξαναγυρνάω και τσουπ να μία κουκιδίτσα.....

πήγε η καρδιά μας στην κούλουρη....μα μου λέει τι διάολο, στα καλά καθούμενα έψαχνα για εξωμήτρια...Φοβήθηκα πολύ....

τέλος πάντων είδαμε ένα κουκιδάκι, ο υπέρηχος είπε 5,5 εβδομάδες, θα πάω σε 2 εβδομάδες να δούμε παλμό...προσόχή όσο μπορώ μου είπε γιατί είμαι και λίγο χύμα....

Κισσάκι no worries για το βάρος για να καταλάβεις εγώ στο τελευταίο τρίμηνο δεν έπαιρνα πάνω από κιλό, φουσκώνεις και δεν μπορείς να φάς. Μην το σκέφτεσαι, να το απολαύσεις....χωρίς υπερβολές.

Μέχρι 12 είσαι οκ. Τα 10 θα τα χάσεις το πρώτο 15ήμερο και αμέσως με το θηλασμό τα άλλα....μην τρελαίνεσαι.

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

παπακι ,μπορει ς να φα ςκι εσυ,εγω μεσημερι ετρωγα τ απαντα,αλλα χωρις ψωμι

ρε συ κισα εγω δεν χανω ευκολα κιλα.πρεπει να ζοριστω για να χασω.να τρωω στεγνα χωρις λαδια και πολλες σαλατες και οοοοχι πολλα φρουτα.εχω κανει τεστ μεταβολισμου και με τα φρουτα δεν τα παει καλα ο οργανισμος μου και τρελαινομαι για φρουτα.αλλα τι να κανω;θα το παλεψω.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Δεν πειραζει κισα μου εξαλλου πρεπει να παω με τη μικρη κομμωτηριο,κουρεμα εκεινη και χτενισμα εγω,τωρα που τελειωσε με το μπαλετεο ειπαμε να τα κοψουμε λιγο,μιας και καλοκαιριασε.

Καθολου ασχημα να μην αισθανεσαι,ακου εκει χαζα,μεταξυ μας,δεν στο επιτρεπω;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

μπραβο αννιω μουυυυυυυυυυ!σουπερ το μωρακιιιιιιιιι!να τοπιστεψεις !!!ολα τελει α!μπραβ οτο μωρακιιιιιιιιιιιιι!χιχι!

ηδη νιωθω φουσκωμενη και δεν τρωω,αλλα τρωω πολλ αφρουτα,φαγητο οχι τοσο.καιπολλ ανερα κοριτσια ,

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

η πλακα ειναι οτι εμενα μου αρεσει να κανω μπαλκονι και πατζουρια και να ειμαι μεσα στα νερα! οταν παιρνω γυναικα τα κανει αυτη και εγω ασχολουμαι με βλακειες... Βασικα τωρα πρεπει να τακτοποιήσω γενικα ντουλαπια, ντουλαπες για να χωρεσω καπου και τα δωρα του γαμου και αυτο ειναι που δε μου αρεσει...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...