Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

οαω στ αζωακιμαουκι επανρρχομαι μη ε πιασει πολυ η ζεστη!εντακει???

πηγαινε και σε περιμενουμε παω κι εγω νακ να ενα ξεσκονισμα και να δω το φαγητο μου και επιστρεφω!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παπακι πηρα +2,συνολο4-5 μεχρι τωρα

βρε συ μην αγχωνεσαι απολαυσε την εγκυμοσυνη σου εισαι αδυνατουλα ετσι κι αλλιως.και μολις με το καλο γεννησεις κανεις μια διατροφη και τα χανεις τα περιττα,

εγω τι να πω που απο τωρα ειμαι +10;

ειναι το μοναδικο που θα με στεναχωρει οταν με το καλο μεινω εγκυος.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ρε σεις πριν παω στο γιατρο και μου βρει τον πολυποδα ειχα αρχισει τη διαιτα μου μια χαρα ειχα χασει και 4 κιλα και ενιωθα καλα ψυχολογικα.

μετα μου λεει τερμα η διαιτα λεει γιατι ειναι και απο τις αιτιες υπογονιμοτητας πρεπει να εχουμε λεει σταθερα κιλα.ναι να φτασω ξανα τα κιλα μου και να μεινω εκει οσο θελεις πηγα να του πω.

εγω λεω να ξανααρχισω απο τωρα κι ολας απο σημερα και μεχρι να ερθει το μωρακι να προλαβω να χασω αλλα 4.και οτι θλει ας γινει.τουλαχιστον να ειμαι καλα ψυχολογικα γιατι με εχει παει λιγο απο κατω.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

η στερηση και αη αδυναμια ειναιλογοι υπογονιμοτητας,εγω λεω να τα χασεις θανιωσει ςπιο ομορφα πιο σεξυ και θα ερθει τομπεμπε εγω ειχα χασει 10!ειχα παριε 8 αποτομα και εχασα 10!δεν ειανι θεμα αισθητικης παπακιμου τοσο,ειναι οτι μενω στον 4ο χωρις ασανσερ,θα ειμαικαιμεσα στη ζεστη,δε θα μπορω να κυκλοφορησω νομιζω...!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;Καλα παπακι με λιγωσες βρε κοπελα μου πρωι-πρωι,με το φαγακι σου............

Μια χαρα ειναι κι η μακαροναδα μινακι μου σημερα τι λεει το μενου;

Εγω σημερα ελαφρια θα κανω μια ομελετα με λαχανικα και μια ωραιοτατη χωριατικη.

Κισακι μου τελεια ακυρο για την Παρασκευη,για να ενημερωσω και τη μαριαθ αν ειναι;

OPYIp3.png

vez3p2.png

η στερημενη διαιτα που κατανταεισ ενευρικη ανορεξια εχειπροβλημα ,οχιη ισορροπημενη διατροφη με ολες τι ςβιταμινε ςκαιτα ιχνοστοιχεια!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια sos μηπως ξερει καμια,πως κανουμε ενα σαιτ αρχικη σελιδα με το που ανοιγει το firefox;Κατεβασα ενα προγραμματακι και μου εβαλε αυτο για αρχικη και εχασα το bbc που ειχε ο αντρας μου και ποιος τον ακουει τωρα:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

η στερηση και αη αδυναμια ειναιλογοι υπογονιμοτητας,εγω λεω να τα χασεις θανιωσει ςπιο ομορφα πιο σεξυ και θα ερθει τομπεμπε εγω ειχα χασει 10!ειχα παριε 8 αποτομα και εχασα 10!δεν ειανι θεμα αισθητικης παπακιμου τοσο,ειναι οτι μενω στον 4ο χωρις ασανσερ,θα ειμαικαιμεσα στη ζεστη,δε θα μπορω να κυκλοφορησω νομιζω...!

ναι κισακι καταλαβα!

κι εγω λεω να τα χασω γιατι δεν ειμαι εγω καλα!

δε νιωθω καθολου σεξυ οπως λες και εξαιτιας αυτου δε θα χω και ορεξη για......καταλαβατε!οποτε ξαναξεκιναω σημερα κι ας εχω τελειο φαγητο κομματια να γινει θα φαω ενα ψαρακι εγω!

καλημερα μανου μου τι μου κανεις;ωραιο το φαγητο ειναι φανταστικο το εχω ξανακαναει και ειναι ονειρο αλλα τι να το κανεις θα το φανε οι αντρες!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...