Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ολα σουπερ!!!τη σκαπουλαρα απο τη δουλει αγια ν ακαναω μπικινιιιιιιιι!ουουουουουουχαχαχα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

κανονικα αργω τεταρτες...πεθανε ο μπαμπς της κολλητης τη ςμανα ςμου,μεγαλο ς ανθρωπος,η κηδει αθ αειναι στα γιαννενα,οι δικοι μου θπαπανε,και καποιος πρεπει ν απαει στη δουλεια καικαποιος ν απαραλαβει το καινουριο ψυγειο στη χαλκιδικη και περιμενω τι θ απαοφασισουν.........

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ολα σουπερ!!!τη σκαπουλαρα απο τη δουλει αγια ν ακαναω μπικινιιιιιιιι!ουουουουουουχαχαχα

A μια χαρά.....Με κερί το κάνεις;Εγώ είμαι λίγο φοβιτσιάρα και χρησιμοποιώ ξυραφάκι αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη γιατί βγάζω σπυράκια.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

κανονικα αργω τεταρτες...πεθανε ο μπαμπς της κολλητης τη ςμανα ςμου,μεγαλο ς ανθρωπος,η κηδει αθ αειναι στα γιαννενα,οι δικοι μου θπαπανε,και καποιος πρεπει ν απαει στη δουλεια καικαποιος ν απαραλαβει το καινουριο ψυγειο στη χαλκιδικη και περιμενω τι θ απαοφασισουν.........

Κατάλαβα.....Οπότε μάλλον σε βλέπω να πηγαίνεις δουλειά....Καλά δεν μπορείτε να αλλάξετε την ημερομηνία παράδοσης του ψυγείου;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

ξυραφακι για να ειναι μονιμ απεριποιημενο θελει καθε 3 μερες και αγριευει,εγω γενικ αειμαι ατριχη στο σωμα...τιποτα μιλαμε κα ιειναι κριμα οποτε το κανω ολο κερι,ποδια μπικινι,γενικα ειμαι αναισθητη στον πονο,δενκαταλαβαινω τιποτα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

κουκλιτσα δεναλαλζει δρομολογια για χαλκιδικη εχουνμονο πεμπτη και δευτερα...δευτερα δενμπορωνα λειπω απο τη δουλει ααργειο συναδελφος...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

θα δουμε...σκεψου οτι περασαν 3 εβδομαδε ςαπο τ ογαμο που εκανα αποτριχωση και στη γαμπα δενεχω ακομη...τιποτα 5 τριχες ειναι θα τις κανω σιλκ επιλ μλλον...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μαριλουδι μουυυυυυυυυυυυυ!!!δεν το πιστευωωωωωωωω!πως εισαι τι κανει ςτα νεα σου?μισο αφερω το πεπονιιιι

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ξυραφακι για να ειναι μονιμ απεριποιημενο θελει καθε 3 μερες και αγριευει,εγω γενικ αειμαι ατριχη στο σωμα...τιποτα μιλαμε κα ιειναι κριμα οποτε το κανω ολο κερι,ποδια μπικινι,γενικα ειμαι αναισθητη στον πονο,δενκαταλαβαινω τιποτα

Καλά κάνεις....Εγώ από την άλλη είμαι μελαχρινή και έχω αρκετή τριχοφυία...Πρέπει να ξυρίζομαι πολύ συχνά και είναι μαρτύριο.Το κερί θα είναι καλυτερο αλλά πρέπει να το πάρω απόφαση...Προς το παρόν το κάνω μόνο στο πρώσωπο....Μόνη σου το κάνεις;Ζεστό ή κρύο;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...