Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

μηδεν συντονισμος σημερα κ γω περιμενο να ξεπαγωσει το φυλο να κανω κολοκυθοπιτα

με κολοκυθακια απο το περιβολι μας κ αυγα απο τις κοτουλες μας κ λαδι απο τις ελιες μα χαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

παπακι εγω ειμαι εδω μπηκα πριν αλλα δεν σε προλαβα

«Δεν ζηλεύω τα πουλιά γιατί πετούν αλλά γιατί δεν έχουν γκρεμό», είπε η μικρή χελώνα κοιτάζοντας το πληγωμένο ποδαράκι της. «Γκρεμό δεν έχουν τα πουλιά»

αφιερωμενο ο λουδοβικος ανδριανη!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

μηδεν συντονισμος σημερα κ γω περιμενο να ξεπαγωσει το φυλο να κανω κολοκυθοπιτα

με κολοκυθακια απο το περιβολι μας κ αυγα απο τις κοτουλες μας κ λαδι απο τις ελιες μα χαχαχαχα

εγω δε θα φαω ομως απο το μιλφειγ.κλαψ

μια χαρα σε βρισκω βιολογικη η πιτα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

λοιπον βγαινω γιατι θα με φαει φιλακια θα τα πουμε η αργοτερα η αυριο φιλιααααααααααα

οκ κουκλα πηγαινε βολτα τη μικρουλα σου!!!!

566b716e1f.png?html%22

παπακι αλο ηθελα να δεις αλλα με φωναζει η πεθερα ανοιξε το φυλο παω να την βαλω στον φουρνο κ ερχομαι να ψαξω να βρω κ αυτο που θελω να σου βαλω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

παπακι ακου

ακουσα!!!!!καλοοοοοοο!

566b716e1f.png?html%22

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ που ειναι το δαφνιιιιι θα μπω παω να κλειστο... Εχω εδω δυο φιλες της μικρης μιλαμε για πανικο οτι μαζεψα το πρωι θα τα βρω στο πατωμα αχ καλα να ειναι αλλα να τελειωσει η αντιβιωση να πηγαινουμε στο παρκο μπας και γλιτωσω την κατεδαφιση...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...