Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χτες επεσα για υπνο 1,30 μεχρι τοτ ε βαρουσ ετο μικρο και σημερ αξυπνησε 7,3000000000 ε μα πια!!!ολο κουνιεται μη βαζεις αλλα τραγουδι ακουφετο γιατι χορευει το μωρο!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Τα ιδια Κισακι μου τα ιδια κισι μου!!! Την Τριτη θα μας ξαναματαδει η γιατρος, δεν βλεπω να φευγει το σιχαμενο... Τεσπα, θα δειξει...

αντε να φυγει δεν ηρθε για να κατσει σιχτιρ το κρυθαρι του

Καλα να περασεις κουφετακι μου,αντε καλη ορεξη και φιλια στον μικρουλη σου.

σημερα απο το πρωι εχω ορεξη στην δουλεια τους τρελανα ολους τον εποπτη να δεις χαχαχαχαχαχαχ

χτες επεσα για υπνο 1,30 μεχρι τοτ ε βαρουσ ετο μικρο και σημερ αξυπνησε 7,3000000000 ε μα πια!!!ολο κουνιεται μη βαζεις αλλα τραγουδι ακουφετο γιατι χορευει το μωρο!!!

εελααα τωρα πηρα φορα λεμεεεεε

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

με ζαλισε βρε ,κοριτσι αεχει 2 μερες βαραει ασταματητα αποτις 7,30 -8 μεχρι το βραδυ φτου φτου ετσιν αμην αγχωνομαι κιεγω!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

πωπω λυσσανε αυτα, εχουν παρει σβαρνα ολα τα δωματια!!! Ας μου πει καποιος γιατι καθομαι και καθαριζω??? Σαν βομβαρδισμενο ειναι παλι το σπιτι!!!

Παω να τα μαζεψω να κοιμηθουν!

Κορες πρεπει να κλεισουμε ραντεβου ενα βραδυ να ειμαστε ολες μεσα... Αντε γιατι εχουμε χαθει!

Κουφετακι μου χαρηκα τοοοοοσο πολυ που σε συναντησα παλι!!!!

Αν τα βαλω για υπνο θα προσπαθησω να ξαναμπω...

Φιλιαααααααααα

Διαφημίσεις

αχχχχχχχχχχχ κουφετακι μου, καλα ειμαι, πολλα και διαφορα, χαζα ομως τιποτα το σοβαρο... Απλα παραπανω εγνοιες και σκεψεις... Δοξα τω Θεω...

Εσυ πως πας???

παω και ερχομαι ρε λεναρα μου.τα ιδια ακομη περνω αντιβιωση αλλα ειμαι καλα πρεπει να παω να με δουν ξανα για την ρινοκολπιτιδα χ@σε μεσα αλλα ειμαστε λεμε καλα ηρθε της κορης περιοδο το διαβασες?

Ε ρε τι γινεται σημερα να παρουν φωτια τα καρβουνα.....να ζησεις κουφετακι μου με τα ωραια σου000200D5.gif

μανουυυυυυυυυυ

sig.asp?img=ad1

921477wc2fyvv2y2.gif

με ζαλισε βρε ,κοριτσι αεχει 2 μερες βαραει ασταματητα αποτις 7,30 -8 μεχρι το βραδυ φτου φτου ετσιν αμην αγχωνομαι κιεγω!

θα δεις οταν θα γεννησεις θα σου λειπει αυτο το συναισθημα αχ!!κουκλιτσα μου καλη!!

πωπω λυσσανε αυτα, εχουν παρει σβαρνα ολα τα δωματια!!! Ας μου πει καποιος γιατι καθομαι και καθαριζω??? Σαν βομβαρδισμενο ειναι παλι το σπιτι!!!

Παω να τα μαζεψω να κοιμηθουν!

Κορες πρεπει να κλεισουμε ραντεβου ενα βραδυ να ειμαστε ολες μεσα... Αντε γιατι εχουμε χαθει!

Κουφετακι μου χαρηκα τοοοοοσο πολυ που σε συναντησα παλι!!!!

Αν τα βαλω για υπνο θα προσπαθησω να ξαναμπω...

Φιλιαααααααααα

κι εγω πολυ χαρηκα λενερα μου καλα εσυ καθαριζε και αν δεν βαριεσε ελα και απο δω υπομονηηηηη θα μεγαλωσουν και δεν θα ναι ετσι μετα.να το κλεισουμε το ραντεβου για μεταμεσονυχτιο μπλα μπλα αλλα παρασκ. ή σαβ. οκ?

921477wc2fyvv2y2.gif

Κουκλες σας φιλω ηρθε η ωρα μου,byeeeeeeeeeee

000203F8.gifαντε εφυγα κι εγω ενα για τον δρομο?

ρε κισσα εγω ακουγα zztop και ac/dc οταν ημουν εγκυος στον μικρο μην μασας γουσταρει χαχαχχαχα

sig.asp?img=ad1

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...