Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Bubble24 είπε:

2100 τη φορά σε φυσικό κύκλο με καθόλου φάρμακα ( μόνο ovitrelle Kai olgalutran), για ένα ωάριο. Στο παλιό κέντρο αυτά! Έχω αλλάξει, αλλά γενικά και από άλλες κοπέλες δεν έχω ακούσει για φθηνότερα… μάλλον είσαι τυχερή!

Χωρίς εμβρυομεταφορά, μόνο ωοληψία και γονιμοποίηση.

Κορίτσι μου ευτυχώς έφυγες από εκεί,μιλάμε για κανονική εκμεταλλευση..

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

[

κιττυ μου ολα καλα;καλυτερα σημερα;ειπα και στην αννετ αρχες ιουλιου ερχομαι αθηνα και λεω να κανονισουμε συναντηση.

καλημέρα παπάκι:P:p καλά μωρε Οκ, αυριο να δουμε τι κανουμε..τεσπα...απλα τελευταία όλο τετοια και η διαθεση δεν.....

φυσικά , αν ερθεις θα το κανονισουμε

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα ζουζουνιτσες μου.

τι κανετε?νυσταζωωωωωωωωωωωω, μιλησα με το μινακι αλλα το ματι δεν λεει να ανοιξει

εσεις τι νεα?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλημερα ανετακι τι κανεις;Συγγνωμη αλλα ειχα βαλει μια σκουπα.Καλα εσυ εχεις λογο να νυσταζεις,εμεις ομως;;;;;;;;;;;;;;

καλημερα μανουτιτακι μου, ειναι και ο καιρος καλο μου, η μικρη τι κανει?αντε λιγες μερες εμειναν και θα χορτασεις την παρεουλα της

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Αχ ναι να τελειωσουν επιτελους να ξεφυγει το μυαλο μας και να μη σκεφτομαστε τιποτααα..........Ομολογω οτι θελω λιγο να ξεσκασουμε παρεουλα,βολτες,παιχνιδια,μια χαρα θα ειμαστε,μαμα και κορη τα δυο μας!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αχ ναι να τελειωσουν επιτελους να ξεφυγει το μυαλο μας και να μη σκεφτομαστε τιποτααα..........Ομολογω οτι θελω λιγο να ξεσκασουμε παρεουλα,βολτες,παιχνιδια,μια χαρα θα ειμαστε,μαμα και κορη τα δυο μας!!!!

αχ ναι ρε μανου μου να ανοιξουν και οι μερες μπας και κανουμε και κανενα μπανακι!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Καλα για μας το μπανακι δεν ειναι κι ευκολη υποθεση,αλλα οσο σκεφτομαι οτι θα μπορω να την παιρνω και να κανουμε τις βολτες μας στην αγορα να πινουμε τα μιλκ σεικ μας και να μη νοιαζομαστε για να προλαβουμε τα παντα,μου φτανει.

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα ζουζουνιτσες μου.

τι κανετε?νυσταζωωωωωωωωωωωω, μιλησα με το μινακι αλλα το ματι δεν λεει να ανοιξει

εσεις τι νεα?

Καλημεραααα:P:p:p:p:p

ρε κορίτσια , κλεινει συνέχεια το λαπι τοπι....

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Διαφημίσεις

Καλα για μας το μπανακι δεν ειναι κι ευκολη υποθεση,αλλα οσο σκεφτομαι οτι θα μπορω να την παιρνω και να κανουμε τις βολτες μας στην αγορα να πινουμε τα μιλκ σεικ μας και να μη νοιαζομαστε για να προλαβουμε τα παντα,μου φτανει.

τελειααααααααααα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Δεν ξερω αλλα φετος μπορω να πω οτι ζοριστηκα λιγο,περσι δεν ειχε πολλα μαθηματα κι ειχε μονο το μπαλετο,κι ετσι ηταν μερες που ημασταν,οπου 2 κι εμεις 3 που λενε.....Φετος δεν πειραμε ανασα,τι διαγωνισματα,τι εργασιες κουραστηκε το πουλακι μου,αφου πλεν εχει αρχισει να βαριεται και μετραει μερες.

OPYIp3.png

vez3p2.png

γεια σου ανετακιιιιιιιιι!!!!μανου με βολευει γι αες ομως που ειχαμε βρεθει εχιεμια ταβερνα εκει...πως λεγεται...?πε ςμου ρεσ υ περιπου διευθυνσηηηηηηηηηηη

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ααααααααχ, εφαγα δυο φρυγανιτσες με βουτυρο και μελι και ακομα πειναω, τι να φαω?

μανου βοηθα εσυ γιατι το μινακι δεν..χιχι

IB5Vp2.png

γεια σου ανετακιιιιιιιιι!!!!μανου με βολευει γι αες ομως που ειχαμε βρεθει εχιεμια ταβερνα εκει...πως λεγεται...?πε ςμου ρεσ υ περιπου διευθυνσηηηηηηηηηηη

Αχ δεν θυμαμαι καθολου για ρωτα το κουφετακι εκεινη θα ξερει.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...