Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ρε κορίτσια, πείτε καμια ιδέα, γεννάει μια φίλη μου τη δευτέρα το δεύτερο παιδάκι της, κοριτσάκι...τι να της πάρω?

ΚΑλημέρα σας καταρχήν...για ρίξε Άννα μια ματιά εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1301146&posted=1#post1301146

το έχω κάνει ήδη στην κουμπάρα μου και μια φίλη και μείνανε υπερευχαριστημένες....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑλημέρα σας καταρχήν...για ρίξε Άννα μια ματιά εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1301146&posted=1#post1301146

το έχω κάνει ήδη στην κουμπάρα μου και μια φίλη και μείνανε υπερευχαριστημένες....

πωπω τελειο ειναι Ξανθη μου θελω κι εγωωωωωωωωωωωω

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

καλημερα ξανθη μου τι κανει ο μπομπηρακος σου?

Πολυ ωραιο δωρο και πρακτηκο πολυ....θα χει μπολικες πανες για καμια βδομαδα ομως γιατι χεζουν και πολυ τα ατιμα χαχαχα

Κάτι θα γίνει μινάκι...αρκεί να έχεις κορίτσι γιατί βαρέθηκα να φτιάχνω για αγόρια συνέχεια!!!!

Μια χαρά ο μικρούλης είναι....εσείς καλά είσαστε όλες;;;;

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι από τα φθηνά δώρα αλλά είναι από τα πιο χρήσιμα....2 πακέτα πάνες βάζω εγώ ε όλο και κάτι φτάνουν...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Αυτο ηθελα να σου πω και εγω δεν ειναι και πολυ φθηνο με ολα αυτα που χει πανω αλλα για εναν κοντινο σου ανθρωπο αξηζει απλα δεν μενει... Εμενα μου αρεσουν τα αλμπουμ, οι ασημενιες κορνιζες,επισης στην ανηψια μου της ειχα παρει ασημενια κουδουνηστρα και της ειχα χαραξει πανω να την κουνας και θα θυμασαι εμενα....μιας και ειμαστε μακρια και δεν την βλεπω συχνα... και μαζι με την κουδουνηστρα και ενα ωραιο μεγαλο κουρδηστο καρουζελ

ρουχαλακια δενειναι επισης πρακτικα?καλημερα αννιω,ξανθουλα,γυρισ απαο τα ζωακια μου!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Επισης αννιω υπαρχουν σε διαφορα μαγαζια εδω εγω τα βρησκω στα κοσμηματοπωλεια ειναι ωραιες μικρες ασημενιες εικονες με την παναγιτσα και απεξω εχουν ροζ βελουδο και κρεμιουντε στην κουνια σαν φυλαχτο και οι τιμες τους ξεκινουν απο 20 ευρω

Διαφημίσεις

ρουχαλακια δενειναι επισης πρακτικα?καλημερα αννιω,ξανθουλα,γυρισ απαο τα ζωακια μου!

Αχ κισα μου φερνουν τοσα πολλα οι συγγενεις γιατι ειναι η ευκολη λυση.... αλλα αν παρεις κατι για το δωματιο του του μενει και για πιο μετα...

κατι να τηεμεινειπερισσοτερο.πες της να κρατησει τις χρησιμοποιημενες πανες...μπουχουυυυυυυυ!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ποσο φιλη ειναι...καποιο βραχιολακι σαν ταυτοτητα....η καποιο φυλαχτο...η επισης κατι για τολαιμο τη ςμαμας με κοριτσαι η αγορακι... το ζωδιο του παιδιου..

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...