Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Alex@ είπε:

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

Κάνουν, ο ειδικευόμενος είναι ειδικευόμενος για 6 χρόνια. Δεν παίρνουν ειδικότητα χωρίς να έχουν χειρουργήσει, σίγουρα με επίβλεψη προφανώς. Αλλά όταν θες να κάνεις παιδιά και έχεις μπει σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν το διακινδυνεύεις έτσι.  

Δεν το είπα αυθαίρετα. 

Τα ξέρω από την οικογένεια μου που δουλεύουν σε αίθουσες χειρουργείων. Και για αυτό λένε, κάποιες επεμβάσεις καλό είναι να τις κάνεις με τον Γιατρό σου. Αφού η κοπέλα έχει γιατρό σε δημόσιο μια χαρά, να προχωρήσει μαζί του,. 

Υπάρχει και λαμπροί ειδικευόμενοι. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

η φιλη σου στεγια δεν ειναι ακομα παντρεμενη?

Η MP 1979 WOMAN?ΌΧΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ......

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επειδη την ειδα αγχωμενη για το θεμα του παιδιου γιαυτο ρωταω

η ωρα η καλη να ειναι κ το παιδακι θα ερθει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Κουκλος ο μικρος πριγκηπας, κουκλοι και μαμα και μπαμπας... Να ειστε παντα γεροι και να τον χαιρεστε!!!

Καλα ρε συ, ποσο πιο μεγαλη υπογραφη ειχες??? χαχαχαχ μονο τικερακι για το τι φαϊ ειχες το μεσημερι δεν εχεις φτιαξει!!!

Κουκλος ο μικρος πριγκηπας, κουκλοι και μαμα και μπαμπας... Να ειστε παντα γεροι και να τον χαιρεστε!!!

Καλα ρε συ, ποσο πιο μεγαλη υπογραφη ειχες??? χαχαχαχ μονο τικερακι για το τι φαϊ ειχες το μεσημερι δεν εχεις φτιαξει!!!

ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

αχ κορες πρεπει να σας αφησω, ξυπνησε η μικρη μου επειδη ειδε κακο ονειρο και με περιμενει να ξαπλωσουμε μαζι!!!

Καλο ξημερωμα κοπελιες, τα λεμε αυριο!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ,ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΕΛΑΦΡΥ!!!

ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ ΛΙΓΟ ΞΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΜΑΜ....

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα ζουζουνες!!!!!!!!

κισακι χαιρομαι που σαι καλα...μαλλον η δουλειες σου κανουν καλο!ελα κι απο δω να μου κανεις ενα σιδερο που χω.αχαχαχαχα

ερακι χαιρομαι που μπαινεις συχνα κουκλα μου!μας ειχες λειψει πριν.τι κανει η μπεμπα σου τουμπες ε;

αννουλι καλα;τι εχει το προγραμμα σημερα;;

καλημερα μινακι κουκλα μου τι κανεις;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...