Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Alex@ είπε:

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

Κάνουν, ο ειδικευόμενος είναι ειδικευόμενος για 6 χρόνια. Δεν παίρνουν ειδικότητα χωρίς να έχουν χειρουργήσει, σίγουρα με επίβλεψη προφανώς. Αλλά όταν θες να κάνεις παιδιά και έχεις μπει σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν το διακινδυνεύεις έτσι.  

Δεν το είπα αυθαίρετα. 

Τα ξέρω από την οικογένεια μου που δουλεύουν σε αίθουσες χειρουργείων. Και για αυτό λένε, κάποιες επεμβάσεις καλό είναι να τις κάνεις με τον Γιατρό σου. Αφού η κοπέλα έχει γιατρό σε δημόσιο μια χαρά, να προχωρήσει μαζί του,. 

Υπάρχει και λαμπροί ειδικευόμενοι. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καληνυχτα παπακι!

καληνυχτα ελενακι!και μη μου αγχωνεσαι τοσο,στην τελικη ξεκινας και βλεεπεις πως μπορει να παει το θεμα.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

σημερα στην παραλια ρε πουστη μου ολες κορμαρες

δεν ξαναπαω σε αυτα τα μαγαζια θα πηγαινω εδω απο κατω κ πρωι πρωι να μην με βλεπουν

ανδριανη θα σε βρισω ε!

μη μιλας καθολου!

εισαι θεα για 2 κιλα κανεις ετσι;

εγω τι να πω που εχω 10;;;

και πρεπει να τα χασω αμεσα;;;

θα ερθει το μωρακι μου και θα ειμαι σαν ορκα!

αντε μιλας κι ολας!

φευγω μπαι!μακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ειμαι 60.5 κ δεν πεφτω πιο κατω γμτ μου λεει<< ο αντρουλης μου>> χθες ποσα κιλα εισαι?κοντευω τα 60 του λεω να φτασεις τα 55 μου λεει δηλ οταν ειχα φτασει τα 68 φανταζομαι τι ελεγε μεσα του

με ταιζει καλα καλα με το ζορι κ μετα του φαινομαι κ παχια καταλαβες!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

σημερα στην παραλια ρε πουστη μου ολες κορμαρες

δεν ξαναπαω σε αυτα τα μαγαζια θα πηγαινω εδω απο κατω κ πρωι πρωι να μην με βλεπουν

να μου βρεις τετοια παραλια που να μην εχει και κοτρωνες, να ερθω κι εγω και να πηγαινουμε μονες μας!!! Αν κι εμενα θα με πλησιαζουν ολοι οι οικολογοι για να με ξαναβαλουν στην θαλασσα... Θα νομιζουν οτι ειμαι καμμια φαλαινα που εχασα τον δρομο μου...

Διαφημίσεις

λοιπον τωρα φευγω στα σιγουρα

καληνυχτα και παλι και

ονειρα πολυ γλυκα!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

παπακι δεν ειμαι θεα ειμαι μαγισα συγκεκριμενα η κακια!!

δεν λεω απο πρσωπο κατι σκατα λεω το σωμα ομως?

κ να ξερεις οι αντρες τα προσεχουν πολυ αυτα σημερα στην παραλια ολοι κοιταζαν τις κορμαρες κ αν ηταν μαζι κ ο αντρας μου αυτες θα κοιταζε σιγουρα ε οταν παει μονος για μπανιο θα κοιταζει κ θα σκεφτεται μετα κ μενα κ αντε να του ση@@@ει χαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

λοιπον τωρα φευγω στα σιγουρα

καληνυχτα και παλι και

ονειρα πολυ γλυκα!

καλα μην στοιχιματιζεις κιολας

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

οι οικολογοι στα μεροι αυτα ελενη ειναι συνεχεια γιατι σε 2 παραλιες γενναν η καρετα καρετα λες να πιστεψουν οτι πετυχαν κ αλο σπανιο ειδος?χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

(πλακιτσα)

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

οι οικολογοι στα μεροι αυτα ελενη ειναι συνεχεια γιατι σε 2 παραλιες γενναν η καρετα καρετα λες να πιστεψουν οτι πετυχαν κ αλο σπανιο ειδος?χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

(πλακιτσα)

ενα ενα μου τα λες τα καλα!!! Ή που θα με περασουν για νεο ειδος προς εξαφανιση, ή που θα με διωχνουν για να μην πατησω τις καρετα καρετα και τις λιωσω!!!

Οικολογικη καταστροφη θα φερω στα μερη σας!

δεν πιστευω να τσαντηστικες ελενη

Ελεος μαρη, ελεος!!! Πες με οτι θελεις, χρησιμοποιησε ελευθερα ολες τις λεξεις απο χ (χοντρη, χαζη κτλ)... Μην μου λες μονο οτι πας και ξεβρωμιζεις την πεθερα, εκει τρελλαινομαι!!!

ελα εσυ κ μη σε νοιαζει

τελικα καταληξατε?

δεν ειχα ορεξη να ασχοληθω σημερα με διακοπες, δεν θα εχω ορεξη σιγουρα ουτε αυριο... Οχι δεν εχουμε κανει τιποτα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...